Läs om bostadsuthyrning
Skapa
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Gävle

Hyra bostad i Gävle

371 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
371 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum • Lägenhet • 82 m²
Sätra, Jökelvägen
3 rum och kök i Sätra
12 timmar sedan
8 583 kr
...
Sida1av 21
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyra bostad i Gävle på BostadsPortal

I Gävle kommun hittar du olika typer av hyresbostäder. På BostadsPortal har vi samla bostadsannonser från både kommunal och privata hyresvärdar, och du kan ta del av våra verktyg för att ha en så trygg och smidig bostadssökning som möjligt. Din trygghet är vår prioritering!

Att hyra bostad i Gävle

På denna sida kan du läsa mer om hur det är att hyra bostad i Gävle. Har du fått jobb i Gävle eller ska du börja dina studier vid Högskolan i Gävle? Då har du kommit till rätt ställe. Du hittar bostadsannonser på alla lediga hyresbostäder i Gävle på BostadsPortal och du kan kontakta hyresvärdarna med hjälp av våra digital verktyg. Om du är studerande kan du se vårt urval av studentbostäder i Gävle och få tips om hur du får tag på ditt nya studentboende.

Att bo i Gävle

Innan du flyttar till Gävle kan det vara en bra ide för att läsa på om hur det är att bo i en stad som Gävle. Gävle erbjuder massvis av aktiviteter, evenemang samt upplevelser. Du kan också åka till Kungsberget för skidåkning eller gå på en hockeymatch och hejja på Brynäs IF.

Det är också bra att fråga dig själv om vad det är du letar efter och vara realistisk med dina förutsättningar, för att hitta den hyresbostaden som passar just dig. I Gävle finns det 37 bostadsområden bl.a. Andersberg, Bomhus och Brynäs. Att ta sig runt Gävle är det inga problem. Gävle är en cykelvänlig stad och ha goda kollektiva kommunikationer.

Olika typer av hyresbostäder i Gävle

I Gävle kan du hitta olika typer av hyresbostäder. Hos oss hittar du lediga lägenheter, hus och rum att hyra i Gävle. Det går att hitta hyresrätter och bostadsrätter som hyrs ut av både privata och kommunal hyresvärdar. Behöver du en större boyta då kan du söka hus eller villa att hyra. Vill du bo mer centralt hittar du hyreslägenheter i olika storlekar, både i och utanför innerstan. Är du nyinflyttad och studerande eller veckopendlare finns det lediga rum som uthyres - möblerade eller omöblerade. På BostadsPortal listar vi även studentbostäder i hela Sverige och ger dig nyttiga råd om hur du kan gå tillväga för att få tag på ditt nästa studentboende. Du kan alltid kolla utbudet av lediga hyresbostäder i andra närliggande städer. Du hittar mängder av hyresbostäder i bl.a. Falun, Sandviken och Uppsala. Valet är ditt, och din trygghet är vår prioritering då vi vill att du ska få en trygg start i din nya stad.

Bevaka lediga hyresbostäder i Gävle

Eftersom Gävle är Sveriges 14:e största är det förståeligt att efterfrågan på hyresbostäder är stor och att det är hög konkurrens, vill vi rekommendera dig att aktivera ett bevakningsmail. Det är en gratis tjänst och du kan effektivisera din tid då vi bevakar hela marknaden åt dig! Du ställer in dina sökkriterier och får mail från oss när det kommer in nya hyresbostäder som matchar dina sökningar. Därifrån kan du gå direkt till annonsen och kontakta hyresvärden. När du har hittat din drömbostad kan du när som helst avaktivera tjänsten.

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderingar kring bostadssökning eller hyresbostäder i Gävle är du välkommen att kontakta oss. Vår kundtjänst nås på Facebook messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-15. Har du en hyresbostad i Gävle som du vill hyra ut kan du också läsa mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal.