Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Borlänge

Hyra bostad i Borlänge

164 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum
164 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
2 r. · Lägenhet · 65 m²
Borlänge, Sturegatan
2 rums lägenhet i Borlänge
6 timmar sedan
5 805 kr
...
Sida1av 10
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig hyresbostad i Borlänge hos Bostadsportal

Ovanför hittar du vårt aktuella urval av hyresbostäder i Falköping. Utbudet spänner brett och uppdateras löpande, då du har goda chanser att hitta din nästa hyresbostad hos oss. Därtill är BostadsPortal en de största inom hyresbostäder i Sverige och finns i kategorierna lägenheter , rum , hus och stugor .

Letar du efter något mer specifikt, så hittar du exempelvis översikter över studentbostäder och rum hos rumskompis .

Vilken typ av hyresbostad i Borlänge är du intresserad i?

Sidan här täcker över alla typer av hyresbostäder härunder, lägenheter , rum , hus och stugor i Borlänge. Om du är på utkik efter en bestämd hyresbostad, kan det vara en god ide att titta efter specifikt just detta - det gör du enkelt genom att kryssa i den eller de relevanta bostadstyper på vänstra sidan under ämnet “bostadstyp”.

Om du är intresserad i hyresbostäder som ligger i närheten av Borlänge hittar du också det hos oss. Ta exempelvis en titt på våran sida för hyresbostäder i som ligger i närheten av Borlänge, exempelvis hyresbostäder i Mora eller orientera bland våra hyresbostäder i Djura , Fagersta eller Falun .

Så hittar du snabbt och enkelt hyresbostad i Borlänge

När du önskar att hitta en hyresbostad i Borlänge hjälper vi dig snabbt, enkelt och effektivt. Det gör vi genom att ställa de rätta framgångssätt och verktyg till råds i din sökning, så du kan luta dig tillbaka under din sökning. Bli klokare på detta nedanför.

Precisera din sökning med möjligheterna för filtrering

På vänstra sidan hittar du en rad möjligheter för filtrering i din sökning at filtrere i din sökning. Dem rekommenderar vi att du fyller i överenskommelse med dina kriterier för din kommande hyresbostad i Borlänge. På så vis kan du precisera din sökning och endast se bostadsannonser som lever upp till dina kriterier.

Filtrera exempelvis efter om hyresbostaden ska ha tillgång till en balkong, altan eller terrass eller välj om det ska vara parkering inkluderat i hyresbostaden. Du kan också filtrera utifrån praktiska aspekter såsom hyresbostadens storlek och pris.

Aktivera Bostadsbevakning och hitta din hyresbostad i Borlänge

När du har hittat fram till en filtrering som du kan förstår dig på för din vidare sökning, rekommenderar vi att du klickar i den orangea boxen överst för att aktivera en gratis bostadsbevakning . Med en bostadsbevakning från BostadsPortal mottar du efter aktivering automatiskt mail, så snart det dyker upp en nya hyresbostad som matchar ditt önskemål.

Att motta besked om nya relevanta hyresbostäder i Borlänge, så är det ganska smart att du slipper hålla koll på sidan. Samtidigt som du kan vara en av de första som kontaktar relevanta hyresvärdar och på så vis öka dina chanser att hitta just den hyresbostad du är ute efter.

Känn dig trygg när du söker efter en hyresbostad hos BostadsPortal.

Hos Bostadsportal kan du känna dig trygg, som är ett av våra största mål, då vi jobbar för din säkerhet på en rad centrala punkter. För det första, så ser vi till att alltid manuellt godkänna alla annonser som kommer in innan de läggs ut online. På så vis kan du alltid lita på att annonsen inte är fejk och därmed kontakta hyresvärden utan några bekymmer.

Något annat vi också gör är att ta hand om din data när du vistas på sidan. Vi följer i den sammanhang alla regler inom GDPR, så du tryggt och säkert kan använda dig av alla våra tjänster till att hitta din nästa hyresbostad.

Om hyresbostaden är för stor kan du hyra ut ett eller flera rum

Stöter du på den helt riktiga hyresbostaden men är dock för stor eller är inte inom din önskade  budget finns det vissa tillfällen som visar sig vara relevant.  Detta gäller om du är villig att bo ihop med andra . I detta tillfälle kan du nämligen välja att gratis hyra ut ett eller flera rum och på siv splitta på bland annat hyran.

När du väljer att hyra ut ett eller flera rum via BostadsPortal, hjälper vi dig att få en så bra process som möjligt, från start till slut. Vi har i den sammanhang utvecklat några digitala tjänster som hjälper dig att ha koll på det praktiska detaljer.

Ta del av våra gratis digitala tjänster

Vi ställer både ett digitalt hyreskontrakt till råds som kan hjälpa dig att utforma ett juridiskt korrekt hyreskontrakt och ett digitalt besiktningsprotokoll som gör det möjligt för dig att fylla i inflyttning - och utflyttningsrapport för hyresbostaden.

All lycka önskas med att hitta en hyresbostad hos BostadsPortal

Vi önskar massor av lycka med att hitta din hyresbostad i Borlänge. Om du på någon tidpunkt under ditt sökande med att hitta din drömbostad, har frågor eller behöver hjälp, så är du välkommen till att kontakta vår kundtjänst via Messenger eller mail, alla vardagar mellan kl: 09-15.

Lycka till med att finna din hyresbostad i Borlänge!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA