Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Borlänge

Hyresbostäder i Borlänge

131 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
131 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 34 m²
Paradiset-Nygårdarna, Rymdgatan
4 138 SEKIgår
...
Sida1av 8

Liknande annonser i Borlänge

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta lediga hyresbostäder i Borlänge på BostadsPortal

Borlänge, det är en trevlig stad i Dalarna . Om du söker efter en bostad i Borlänge så har du kommit till rätt sida. Här på BostadsPortal kan du hitta en mängd olika lediga bostäder att hyra i Borlänge. Du kanske ska flytta hemifrån eller hit för att plugga? Eller så har du fått jobb här. Oavsett, så finns det många bra hyresbostäder i Borlänge att välja på.

När du bor i Borlänge så har du även nära till mindre orter som Gagnef , Hofors och Hedemora . Sedan har du även nära till större ställen som Falun och Leksand .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Borlänge

När du ska hyra bostad i Borlänge så kan det vara bra att veta att du har flera olika alternativ att välja på. Givetvis kan du söka efter lägenheter som hyrs ut i Borlänge , men du har även hus , stugor , rum samt studentbostäder .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Borlänge

Du kan snabbt och smidigt få fram alla lediga hyresbostäder i Borlänge. Du kan då söka i snabbsökningsrutan som finns längst upp på sidan. Dock kan det vara en fördel att gå in och göra en avancerad sökning. Särskilt om du har vissa krav som är ett måste för din bostad i Borlänge.

Smart sökfunktionen där du kan filtrera

När du ska hyra bostad i Borlänge så fundera först på vad för typ av bostad det är som passar dig samt om den ska ligga inom ett visst område. Sedan kan du även fundera på vad för krav du ställer på denna bostad.

Under den avancerade sökningen går det bra att filtrera på olika sätt. Dels kan du klicka i vad för typ av bostad det ska vara, dels kan du även skriva in eller klicka i olika saker. Bland annat kan du skriva in vad du max vill betala i hyra, hur stor bostaden ska vara, om det ska finnas parkering eller om det ska vara en bostad för studenter.

Testa att göra en Bostadsbevakning av hyresbostäder i Borlänge

BostadsPortal är smart att använda dig av för att hitta lediga bostäder att hyra i Borlänge på. Du kan söka varje dag, eller så gör du en så kallad Bostadsbevakning . För att göra det så måste du först vara registrerad. Sedan gör du en avancerad sökning med de krav du har samt klickar i att den ska vara en bevakning. Så snart det kommer in lediga hyresbostäder i Borlänge så får du mail.

Inom vilket område i Borlänge vill du hitta hyresbostad?

Borlänge har många olika områden. Bland annat kan du välja att bo i norra Borlänge eller östra Borlänge. Sedan har du även Hönsarvet , Paradiset-Nygårdarna , Bullermyren-Hagalund , samt många fler.

Ta dig till Borlänge och härifrån

Borlänge ligger bra placerat och du kan åka bil via riksväg 70, riksväg 50 eller riksväg 69. Sedan är Borlänge även en järnvägsknut med trafik mot Avesta Krylbo Stockholm , Falun Gävle , Mora och Ludvika Örebro . Bussar är även det ett alternativ. Närmaste flygplats, den ligger 10 km söder om Borlänge och heter Dala Airport.

Vad du kan hitta på i Borlänge

I Borlänge finns det en hel del saker att hitta på samt att det så klart även finns flera sevärdheter. Bor du i denna stad har du nära till naturen och Dalälven är bara ett stenkast bort. Vid västra stranden har du Gammelgården. Det är en av Sveriges största hembygdsgårdar som består av 35 byggnader.

I Borlänge har du även Dalarnas äldsta kyrka, Torsångs kyrka. Den är vacker både på utsidan och insidan. Torsång i sig kallas för övrigt för Dalarnas Venedig. Utöver kyrkan så finns här även en hembygdsgård och ett motormuseum samt Ornässtugan med världens äldsta bevarade utställning-

Du har även Stora Tuna kyrka, som även den är mycket sevärd. Den har en vacker arkitektur samt en fantastisk predikstol.

Missa inte heller att göra ett besök på 2047 Science Center, som tidigare hette Framtidsmuseet. Det är ett slags vetenskapscenter som är skoj för både stora och små. En annan skoj sak att göra annars är att åka till Aqua Nova, som är ett bra äventyrsbad.

Under vintern finns det även en massa skoj att hitta på. Romme Alpin ligger bara 20 minuter utanför Borlänge och där kan du åka skidor och göra en massa mer! För bra längdskidåkning så kan du bege dig till Gyllbergen eller till Bergebo friluftsområde. Sedan har du naturisbanor på sjön Runn. Missa inte heller att kolla in äventyrsgruvan Tuna Hästberg.

Vill du shoppa, så har du flera möjligheter till det. Bland annat i Kupolen köpcentrum eller på handelsplatsen Norra Backa. Sedan är det även bra shopping i Borlänge centrum.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du sökt länge efter rätt typ av bostad i Borlänge, men inte riktigt hittat vad du söker, så finns ett alternativ. Det är att hyra en större bostad än vad du behöver och sedan hyra ut ett rum eller två .

BostadsPortal är ett bra val när du vill hyra bostad i Borlänge

När du letar efter bra hyresbostäder i Borlänge hos oss på BostadsPortal så vill vi att du ska veta att vår sajt är trygg och säker. Du som sedan ska hyra bostad i Borlänge, via en av de uthyrare du hittar här, även du kan känna dig trygg. Det eftersom att hos oss finns det bara seriösa uthyrare.

Du bör se till att registrera dig hos BostadsPortal, för att kunna få störst nytta av alla de funktioner vi har här

Har du en fråga eller fundering? Då kan du först kika på vår FAQ sida. Hittar du inte vad du söker där, så kan du kontakta oss via kundtjänst.

Vi vill även passa på att önska dig lycka till i jakten på en bra bostad i Borlänge!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA