Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Avesta

Hyresbostäder i Avesta

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 56 m²
Jämtbo-Sågbo, Bryggaregatan
5 228 SEKIgår

Liknande annonser i Avesta

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Avesta på BostadsPortal

Letar du efter hyresbostäder i Avesta? Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta många lediga bostäder i Avesta. Registrera dig gärna hos oss för att få full tillgång till alla funktioner. Avesta i Dalarna är en bra plats att bo på. Du har nära till andra orter som Norberg och Hedemora samt större ställen som Borlänge och Ludvika .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Avesta

Om du ska hyra bostad i Avesta så är det bra att fundera på vad för typ av bostad du är ute efter. Du kan till exempel välja att hyra lägenhet . Du kan även kolla efter hus som hyrs ut i Avesta . Sedan finns det även stugor att hyra samt att du också kan hyra rum i Avesta .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Avesta

Vill du se alla lediga bostäder i Avesta direkt, så kan du använda dig av sökrutan längst upp. Skriv bara in Avesta och tryck på enterknappen. Du kommer då få upp en lista på alla bostäder i Avesta. Dock kanske du har vissa krav på den botad i Avesta du vill hyra? Gå då vidare till den så kallade avancerade sökningen.

Filtrera din sökning

När du ska hyra bostad i Avesta, så har du säker ett eller flera krav. Vill du att bostaden i sig ska ha ett visst antal rum eller vara i en viss storlek, så är det ju bra att filtrera efter just det.

Du kan filtrera efter en mängd olika saker, som gör det enklare att hitta en passande bostad. Du kan till exempel fylla i vad du max kan tänka dig att betala i hyra. Du kan också fylla i saker som att bostaden i sig måste ha en balkong, eller att det måste vara tillåtet med husdjur.

Gör en Bostadsbevakning av bostäder i Avesta som är lediga

När du registrerar dig hos oss så får du tillgång till Bostadsbevakning . Den funktionen är bra för dig som inte vill söka efter lediga bostäder i Avesta varje dag på egen hand. Du gör en filtrerad sökning som passar de krav du har. Klicka sedan i Bostadsbevakning. Vi kommer sedan maila dig varje gång det kommer in en ny ledig bostad i Avesta.

Inom vilket område i Avesta vill du hitta bostad?

Du har flera områden i Avesta att välja på som till exempel norra Avesta och nordvästra Avesta. Du har även Jämtbo-Sågbo , och Krylbo-Björkarsbo .

Så kan du ta dig till och från Avesta

Det går mycket tåg via Avesta, då det är en viktig järnvägsknut. Du har även riksvägarna 70 och 68 som möts i Avesta.

Sevärdheter och aktiviteter i Avesta

Avesta hör till södra delarna av Dalarna och här finns det en hel del att se och göra! Bland annat har du flera olika museer som du kan besöka. Ett av dem är Verket & Avesta Art som är ett interaktivt museum och konsthall. Sedan finns också Avesta Myntmuseum där du har chansen att se världens största mynt. Detta mynt väger nästan 20 kg och är från 1600-talet. Ett annat trevligt museum är Carl Jularbo museum och café.

Något det finns gott om i Avesta, det är kyrkor. Du har sex fina kyrkor att besöka. Avesta kyrka ligger centralt och är enkel att nå. Två mil öster om Avesta finns By kyrka. Du har också Filkörna kyrka, Grytnäs kyrka, Horndals kyrka och Krylbo kyrka.

Du har också flera hembygdsgårdar och kulturmiljöer att besöka i Avesta samt att det även finns flera naturreservat. Sedan ska du även se till att besöka Karlfeldtsgården i Karlbo, Gamla Byn och Brunnbäckstenen.

Något annat du bör se till att kolla in är Döda Fallen. Dalälven bröt en ny fåra för sin framfart, för cirka 7000 år sedan. Då blev de gamla fallen torrlagda. De kallas idag för Stora Helvetet, Lilla Helvetet och Södra Helvetet.

En sak Dalarna är känd för, det är så klart dalahästar och i Avesta finns världens största Dalahäst. Den står i korsningen av riksväg 68 och riksväg 70. Storleken på denna häst är 13 meter hög, 12,8 meter lång och den väger 66,7 ton!

Sedan har du även andra sevärdheter runt om i södra Dalarna som Carl Larsson-gården i Falun . Där finns även Falu gruva.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du sökt efter hyresbostäder i Avesta ett tag men inte riktigt hittat rätt? Kanske du hittar bra bostäder, men de är för stora? Ett bra alternativ är då att faktiskt hyra ändå! Det du kan göra är att hyra ut ett av de rum du själv inte använder dig av.

BostadsPortal – Om du vill göra det enkelt att hitta bostad i Avesta

Här hos oss på BostadsPortal finns det uthyrare och de som vill hyra på ett och samma ställe. Du kan på ett mycket enkelt sätt söka efter lediga bostäder i Avesta. Det på ett säkert och tryggt sätt.

Se gärna till så att du registrerar dig hos oss. För då gör du det enklare för dig själv och du får tillgång till alla funktioner som Bostadsbevakning med mera.

Du som vill hyra bostad i Avesta, använd dig av våra olika sökfunktioner. Här går det att hitta en passande bostad, oavsett om du är ute efter lägenhet , hus , stuga eller rum i Avesta .

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal för att leta upp en bra bostad i Avesta att hyra, så var då medveten om att vår sida är både trygg och säker. Vi har seriösa uthyrare hos oss och det innebär att du även kan känna dig trygg i att hyra bostad i Avesta via någon av dessa.

Du som har en fråga, du kan först kika på vår FAQ där det finns vanliga frågor med svar. Du kan så klart även kontakta oss, då vi har en bra kundtjänst.

Sedan så passar vi även på att säga lycka till i letandet efter en bostad i Avesta som möter de krav du har.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA