Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Hedemora

Hyresbostäder i Hedemora

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Hedemora på BostadsPortal

Hedemora, beläget i det vackra Dalarna , är en charmig ort som sitter mellan Avesta och Borlänge . Dess geografiska läge ger dig inte bara närhet till dessa större städer, utan även till mindre byar som Säter och Enebacka åt ena hållet, samt Rutbo åt andra. Du som letar efter lediga bostäder i Hedemora, du har hamnat på helt rätt sida!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hedemora

En bostad i Hedemora kan vara en lägenhet , så väl som det kan vara ett hus . Då du ska hyra bostad i Hedemora så kan du ju först bestämma vad för typ som passar dig. Du har även alternativ som hyra rum eller hyra stuga i Hedemora .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Hedemora

Då du ska hyra bostad i Hedemora och inte bryr dig om bostadstyp, så är snabbsökningen ett smidigt sätt att få fram lediga bostäder i Hedemora. Vill du däremot välja bostadstyp eller filtrera efter annat, gå vidare till den avancerade sökningen.

Smart avancerad sökfunktion

I den avancerade sökfunktionen har du möjlighet att använda olika typer av filtreringar, vilket är ett utmärkt sätt att finna en passande bostad i Hedemora som uppfyller dina specifika krav. Här kan du exempelvis ange det minsta antalet rum du önskar samt specificera den önskade storleken i kvadratmeter.

Det finns även andra filtreringsalternativ tillgängliga som kan anpassas efter dina preferenser. Du har möjligheten att söka efter bostad i Hedemora som inkluderar en balkong, eller om du letar efter bostäder där husdjur är tillåtna. Genom dessa filtreringsalternativ har du flera möjligheter att göra val som matchar dina krav och önskemål, och därmed få fram en lista med bostäder som är skräddarsydda efter dina behov.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Hedemora

För dig som är intresserad av att hyra en bostad i Hedemora och aktivt letar efter en sådan, erbjuder BostadsPortal en smart funktion. Du kan naturligtvis utföra manuella sökningar varje dag på vår plattform. Men för en smidigare lösning kan du prova vår Bostadsbevakningsfunktion . Observera att du måste vara registrerad för att kunna använda denna funktion.

Genom Bostadsbevakningen kan du skapa en filtrerad sökning med dina specifika kriterier och krav. När du har gjort detta kan du enkelt aktivera bevakningsfunktionen för din sökning. Då blir du meddelad via e-post så snart det dyker upp nya lediga bostäder i Hedemora som stämmer överens med dina angivna sökkriterier.

Inom vilket område i Hedemora vill du hitta bostad?

När det gäller områden med bostäder i Hedemora så har du bland annat Rafshyttevägen , Stjärnsund , Långshyttan , Dala-Husby och Berga.

Så åker du till och från Hedemora

Strax öster om Hedemora går både riksväg 69 och riksväg. Länsväg 270 ligger även den rätt nära. Tåg är ett annat bra alternativ då du har både Dalabanan och Tåg i Bergslagen.

Vad finns att göra i Hedemora?

Hedemora, grundat år 1446 som en medeltida stad, är en historisk pärla och samtidigt Dalarna s äldsta stad. Den präglas av charmiga faluröda stugor och frodiga ängar som omger staden.

Husbyringen, en 6 mil lång natur- och kulturled, slingrar sig genom Hedemora och tar dig förbi flera riksberömda bruk och gårdar som vittnar om områdets rika historia.

Ett besök på Vikmanshyttans Bruksmuseum är ett måste, där du kan utforska en gårdssmedja, ett arbetarkök och kammare från 1910-talet och få en inblick i stadens historia.

Hedemora Gammelgård, en av landets äldsta gammelgårdar, ligger vid sjön Hönsan. Under sommarmånaderna arrangeras flera utställningar här och även ett pittoreskt midsommarfirande.

Hedemora är en del av det UNESCO-utsedda biosfärområdet Älvlandskapet Nedre Dalälven, som inkluderar en majestätisk älv med sjöar, forsar och deltalandskap.

Staden är även känd för sin motorsport, med den internationella motorcykeltävlingen TT-loppet som tidigare var tävlingsinriktat och numera fungerar som ett spännande uppvisningslopp.

Sporten blomstrar i Hedemora, särskilt inom innebandy, simning och orientering. Här finns möjligheter för fiske, avkopplande promenader i vackra parker, och ett urval av imponerande kyrkor och museer väl värda ett besök.

Hedemora har något att erbjuda för alla åldrar och intressen. Den vackra naturen kombineras med en mängd andra nöjen i staden. Dess närhet till andra charmiga städer i Dalarna öppnar upp ännu fler möjligheter till utforskning och upplevelser.

Staden har även ett pulserande kultur- och evenemangsliv med dramatiserade stadsvandringar, kulturnatt, nationaldagsfirande, konstutställningar, konserter och mycket mer att locka besökare och invånare med.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att surfa på nätet kan ibland kännas otryggt, men inte här hos oss! Vår plattform är säker att använda. Du kan även känna dig trygg då du ska hyra bostad i Hedemora, eftersom att alla uthyrare noga har kontrollerats.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Ett tips för dig som ännu inte hittat vad du söker när det gäller bostad i Hedemora. Testa att leta efter större bostäder än vad du har behov av. De extra rum du får över, de kan du ju hyra ut till andra . Hyr då ut med hjälp av oss och våra digitala verktyg.

BostadsPortal – När du vill hitta en bra bostad i Hedemora

BostadsPortal är en pålitlig plattform som erbjuder en trygg och säker miljö för din bostadssökning. Här kan du enkelt och bekvämt hitta lediga bostäder i Hedemora. Vi rekommenderar starkt att du registrerar dig på vår sajt, då detta ger dig fullständig tillgång till våra smarta funktioner, inklusive Bostadsbevakning .

Hos oss har du möjligheten att utforska olika bostadstyper såsom lägenheter , hus , stugor och rum . Dessutom omfattar vår plattform lediga bostäder i andra orter och städer, vilket ger dig en bred och varierad möjlighet att hitta ditt nästa boende.

Har du några frågor eller funderingar? Vårt FAQ-avsnitt är en bra plats att börja på, där vi har samlat vanliga frågor och deras svar. Alternativt kan du alltid kontakta vår kundtjänst för personlig support och vägledning.

Vi på BostadsPortal strävar efter att göra din bostadssökning smidigare och mer framgångsrik. Vi hoppas att genom vår plattform kommer du att finna den perfekta bostad i Hedemora som passar dina behov och önskemål. Lycka till med din bostadssökning genom oss!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA