Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Ludvika

Hyresbostäder i Ludvika

61 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
61 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 70 m²
Notgården-Ludvika Gård-Nissbo, Björkvägen
6 708 SEK14 timmar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Ludvika

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Ludvika på BostadsPortal

Dalarna är ett trevligt landskap och dit hör Ludvika. Du som vill hyra bostad i Ludvika, du har hamnat helt rätt. Du kan nämligen hitta lediga bostäder i Ludvika här hos oss på BostadsPortal. Ludvika ligger i huvudsak i Ludvika kommun, fast den östliga delen av orten hör till Smedjebackens kommun .

När du bor i Ludvika så har du inte allt för långt till Fagersta , Norberg eller Avesta . Du har även ganska nära till Borlänge .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Ludvika

När du ska hyra bostad i Ludvika, så kan du fundera på vad för slags bostad du vill ha. Det går ju bra att hyra lägenhet i denna ort så väl som du har flera andra bra alternativ. Du kan till exempel hyra ett helt hus , hyra en stuga , eller så hyr du ett rum i Ludvika om du inte behöver så mycket egen yta.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Ludvika

Alla längst upp på vår sida här på BostadsPortal finns en sökruta, där du kan göra en snabbsökning. Skriv bara in Ludvika och klicka på sök. Du får då fram alla lediga bostäder i Ludvika som finns just nu. Du som hellre vill kunna filtrera din sökning, du kan gå vidare till den så kallade avancerade sökningen.

Använd dig av en smart sökfunktion

En bra bostad i Ludvika är olika beroende på vem det är som ska bo i den. För dig kanske det spelar en stor roll i var bostaden ligger eller hur stor den är? För att få fram bra bostäder som matchar vad du letar efter så är det en god idé att filtrera din sökning.

Du kan bland annat fylla i hur många rum du vill att din bostad i Ludvika ska ha samt att du även kan fylla i antal kvm. Du kan också fylla i vad du max vill betala i hyra samt även när du kan flytta in.

Annat att filtrera efter är val som att bostaden ska ha hiss, balkong, parkering, ska vara tillåtet med husdjur och så vidare.

Gör en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Ludvika

Du som vill hyra bostad i Ludvika men inte vill söka varje dag på egen hand, testa då vår funktion Bostadsbevakning . Du måste registrera dig för att få tillgång till den. Du gör då helt enkelt en avancerad sökning samt klickar i och fyller i dina egna kriterier och filtreringar. Sedan väljer du att göra sökningen till en Bostadsbevakning.

Så snart nya lediga bostäder i Ludvika kommer in till oss på BostadsPortal så mailar vi dig.

Inom vilket område i Ludvika vill du hitta bostad?

Ludvika har flera trevliga områden. Bland annat kan du välja att bo i Högberget-Centrum . Du har även norra och östra Ludvika samt Fredriksberg .

Så tar du dig till och från Ludvika

Igenom Ludvika så går riksväg 66. Sedan så har du även riksväg 50. Du kan så klart även åka tåg, samt buss. Vill du ta flyget, så finns det två flygplatser nära. Dessa är Dala Airport i Borlänge och Mora Siljan flygplats i Mora .

Vad du kan se och göra i Ludvika

Ludvika har en hel del inom sevärdheter så väl som aktiviteter.  Bergsbruket är det som har präglat området i sig. Ludvika har en gång i tiden haft en hel del silver, koppar och järnmalm. På Ekomuseum Bergslagen kan du kära dig mer om stadens historia.

Ludvika ligger i södra Dalarna, med två intilliggande sjöar, Väsman och Övre Hillen som binds samman av Ludvika ström. Du kan gå ut på en gångbro för att se vattnet forsa under dig.

Du har även en vacker historisk byggnad, det i form av Ludvika Ulrika kyrka från slutet av 1700-talet. Den ligger mitt emot Hammarbacken. Missa inte heller ett besök på friluftsmuseet Ludvika Gammelgård för att lära dig mer om Gruvmuseet och Bergsmansgården.

Under sommaren är det inte fel att vandra, rida eller paddla i området Säfsen. Samma område är även perfekt under vintern, men då med skidåkning. Föredrar du längdskidåkning kan Ljungåsen rekommenderas.

Är du intresserad av kultur så har du Dan Andersson Museum som ligger centralt och är tillägnat författaren och poeten. På Hammarbacken finns Sädesmagasinet där konstnärer ställer ut sina verk.

Missa inte heller konserthuset Casells i Grängesberg , som är känt för sin imponerande akustik och vars fasad är inspirerad av Bank of England i London.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som vill hyra bostad i Ludvika men bara hittar bostäder som är allt för stora, du kan fundera på om du inte ska ta och hyra en sådan bostad ändå! Har du en större bostad med många rum, då kan du ju hyra ut ett rum eller flera till andra!

BostadsPortal – För dig som är på jakt efter en bra bostad i Ludvika

Vår sajt, BostadsPortal är för dig som vill hitta lediga bostäder i Ludvika, eller i andra städer. Sajten är även för de uthyrare som vill kunna hyra ut på enkelt sätt.

För att du ska få nytta av hela vår sajt, se till så att du registrerar dig här hos oss. Sök sedan efter en bra bostad i Ludvika som matchar dina krav. Du är helt säker och trygg på vår sida.

Här på BostadsPortal är kan du hitta lediga bostäder i form av lägenheter , hus , stugor och rum . Du kan även hyra ut!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra bostad i Ludvika, du kan känna dig helt trygg i att söka efter lediga bostäder i Ludvika här hos oss på BostadsPortal. Sidan i sig är mycket säker samt att här finns det bara seriösa uthyrare.

Du som vill ställa en fråga, du kan ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Du kan även kika in på vår sida med FAQ. Där har vi samlat vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill passa på att önska dig lycka till i din jakt på en bra bostad i Ludvika.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA