Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Fagersta

Hyresbostäder i Fagersta

29 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
29 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 72 m²
Kolarbyn-Egna Hem, Forsbackavägen
7 473 SEK28 juni
Sida1av 2

Liknande annonser i Fagersta

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Fagersta på BostadsPortal

Är det så att du vill hyra bostad i Fagersta? Här på BostadsPortal kan du söka fram alla lediga bostäder i Fagersta på ett mycket enkelt sätt. Fagersta ligger i Västmanlands län och var förr ett utpräglat brukssamhälle. Det är än idag en betydande industristad.

Bor du i Fagersta så har du nära till mindre orter som Norberg och Avesta . Det är inte heller särskilt långt till Ludvika åt ena hållet och Västerås åt det andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Fagersta

För dig som vill ha en bostad i Fagersta så gäller det att först bestämma dig vad för bostadsalternativ som passar. Du kan hyra lägenhet i Fagersta om du föredrar det, så väl som du kan hyra ett hus , hyra en stuga eller hyra ett enda rum i Fagersta .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Fagersta

Om du vill att det ska gå snabbt och smidigt att få fram alla lediga bostäder i Fagersta då kan du göra en snabbsökning. Du skriver då Fagersta längst upp i sökrutan. Du kommer då att få upp alla lediga bostäder som finns just nu. Har du krav eller önskemål kring bostaden så kan det vara bättre att göra en avancerad sökning.

Använd gärna vår avancerad sökfunktion för att filtrera dina krav

Du som vill hyra bostad i Fagersta, du har säkert funderat på hur bostaden ska vara. För de flesta är det viktigt att det är tillräckligt många rum eller att bostaden är tillräckligt stor när det gäller kvm. Du kan fylla i detta när du filtrerar. Sedan kan du även filtrera efter annat som du önskar att bostaden ska ha. Kanske du har husdjur? Då är det bra att klicka i att bostaden ska tillåta detta.

Andra saker du kan filtrera efter är det ska finnas hiss, parkering, balkong och så vidare.

Smart göra en Bostadsbevakning av bostäder i Fagersta

Du kan om du vill besöka BostadsPortal varje dag för att se om det kommer in nya lediga bostäder i Fagersta. Dock finns det ett mycket enklare sätt. Du kan göra en Bostadsbevakning . Du måste först registrera dig här hos oss. Efter att du har gjort det, gör din filtrerade sökning. Klicka i att du vill ha den som en Bostadsbevakning. Sedan så kommer du få mail, varje gång det kommer in nya lediga bostäder i Fagersta.

Inom vilket område i Fagersta vill du hitta bostad?

Du har flera områden att välja på i Fagersta. Bland annat södra , norra och västra Fagersta . Sedan har du även Kolarbyn-Egna Hem , Säteriet-Ugglebo och Meling-Norrby .

Så tar du dig till Fagersta

Fagersta ligger vid riksvägarna 66 och 68. Du har även möjligheten att åka tåg, då det finns en järnvägsstation med järnvägslinjerna Ludvika Västerås och Avesta Krylbo – Örebro .

Saker du kan göra i Fagersta

Fagersta ligger i Norra Västmanland , i ett område som ofta brukar kallas för Bergslagen. Fagerstas och Bergslagens historia hör tätt samman med områdets bruksdrift. Här finns det en mängd trevliga sevärdheter och aktiviteter att företa dig.

Det finns en hel del vacker natur runt om och du kan ägna dig åt att fiska, vandra, åka skidor med mera. Det finns 6 naturreservat i närheten.

Vill du lära dig mer om Fagerstas industrihistoria så besök Engelsbergs bruk. Den finns med på UNESCO:s världsarvslista. Du har även Bruksmuseet som ligger i stadens gamla brandstation.

Besök även Västanfors hembygdsgård. Där finns det bland annat flera museistugor, en gammaldags handelsbod och en kaffestuga.

Ängelsberg passar dig som gillar konst och kultur, då det är en skulpturpark. Platsen i sig har varit en samlingsplats för många kända konstnärer som målat många fina motiv härifrån.

Du kan även kolla in Strömsholms kanal, som byggdes på 1700-talet för att underlätta transporterna av järn från de olika bruken i Bergslagen till Mälaren och vidare ut i Europa. Denna kanal passerar 14 sjöar och 26 slussar, varav 6 av dem finns i Fagersta.

I Fagersta kan du även ägna dig åt shopping då det finns gott om många bra butiker. Du kan även äta gott, då det finns flera bra restauranger och caféer.

Det finns helt enkelt något för alla att göra i denna stad, oavsett om du är gammal eller ung.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske letat ett tag efter en bostad i Fagersta, men inte riktigt hittat det du är ute efter? Du kan om du vill hyra bostad i Fagersta som är större än vad du behöver. För gör du det, då kan du själv hyra ut ett rum eller två . Det är lätt att hyra ut via oss.

BostadsPortal - för dig som vill hitta en bostad i Fagersta

För dig som är ute efter en bostad i Fagersta kan det vara bra att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. För det gör det enklare för dig när du ska söka efter lediga bostäder i Fagersta, lägga upp Bostadsbevakningar och ta kontakt med uthyrare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att kunna hitta många lediga bostäder i Fagersta, så är det inte fel att ha en bra sajt som listar just detta. Det är vad vi på BostadsPortal är. Sedan är vår sajt även mycket trygg och säker för dig att använda. Du kan även känna dig trygg när du ska hyra bostad i Fagersta. Det eftersom att hos oss finns bara seriösa uthyrare.

Har du en fråga du vill ställa eller har du några funderingar över något, så har vi en kundtjänst du kan kontakta. Sedan har vi även en bra sida med FAQ där vi har samlat vanliga frågor med svar.

Sedan vill vi på BostadsPortal önska dig ett stort lycka till med att hitta en bra bostad i Fagersta, som passar just dig!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA