Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Västerås

Hyresbostäder i Västerås

233 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
233 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
2 r. · Lägenhet · 56 m²
Västerås, Genuagatan
Kvarteret Focken erbjuder välplanerade lägenheter med stora balkonger eller uteplatser, i ett attrak
2 timmar sedan
8 936 kr
...
Sida1av 13
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Västerås på BostadsPortal

Vill du hyra bostad i Västerås kommun? På BostadsPortal hittar du ett stort utbud på hyresbostäder i Västerås och andra städer i Sverige. Din trygghet är vår prioritering därför erbjuder vi dig personlig support före, under och efter din bostadssökning. Det är viktigt för oss att våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga i deras sökning, och det är därför enbart godkända annonser på vår plattform. För att du ska hitta hem snabbt uppdaterar vi nya bostadsannonser så gott som dagligen.

Att hyra en bostad i Västerås

På BostadsPortal får du en översikt över hyresbostäder i Västerås. Vi samlar alla lediga bostäder från både kommunala och privata hyresvärdar för att du som bostadssökande ska kunna hitta just den hyresbostaden som passar dina önskemål och förutsättningar.

Västerås som stad har mycket att erbjuda. Bor du redan här eller funderar du på att flytta dit? Det finns gott om aktiviteter och sevärdheter i staden. För alla shoppingsugna ligger Skultuna Fabriksbutiker lite utanför och har öppet alla dagar året runt, och Erikslund Shopping center där du hittar de flesta butikskedjorna du behöver. I Västerås City hittar du också olika stora butiker, Västerås domkyrka samt Saluhallen Slakteriet. Västerås har även en rik natur som erbjuder ett stort utbud av friluftsaktiviteter. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken eller på cykel.

Olika typer av hyresbostäder i Västerås

I Västerås finns det olika typer av hyresbostäder vilket ger dig som bostadssökande en möjlighet att hitta just den hyresbostaden som passar dina behov. På BostadsPortal kan du söka både bostadsrätter och hyresrätter i Västerås att hyra. Du hittar även tips på vår plattform på hur du kan gå tillväga för att hitta en bostad att hyra. Vi finns också på Facebook med regelbundna uppdateringar.

Bevaka lediga hyresbostäder i Västerås

För att hjälpa dig att hitta hem snabbt i Västerås erbjuder vi en gratis tjänst. Du kan aktivera ett bevakningsmail för att få ett mail så fort en hyresbostad som matchar dina sökningar kommer in på vår plattform. Vi bevakar marknaden åt dig och på så sätt slipper du krånglet med att spendera timmar framför datorn eller på mobilen samt chansen är större för dig att komma först i kön. Det kommer att underlätta dig i din bostadssökning.

Sök bostad i Västerås som student

Mälardalens högskola har sin campus både i Eskilstuna och Västerås. Som student kan du söka bland våra studentbostäder i Västerås men du hittar även en lista över alla studentstäder på BostadsPortal . Där kan du läsa tips och tricks på hur du hittar ditt nästa boende. Det finns olika typer av bostadsmöjligheter både i och utanför Västerås. Vi uppmuntrar dig att söka aktivt och ta del av våra tjänster och verktyg.

Kontakta oss

Det kan verka utmanande att dyka in i bostadsdjungeln men vår kundtjänst finns här att hjälpa dig att ha en så smidig start på din resa som hyresgäst i Västerås som möjligt. Om du funderar på att hyra ut din bostad i Västerås finns det också möjlighet på vår plattform, där du kan läsa mer om bostadsuthyrning . Du kan nå kundtjänst på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA