Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Västerås

Hyresbostäder i Västerås

679 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
679 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Öster Mälarstrand, Öster Mälarstrands Allé
9 996 SEKIgår
...
Sida1av 38

Liknande annonser i Västerås

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Västerås på BostadsPortal

Vill du hyra bostad i Västerås kommun? På BostadsPortal hittar du ett stort utbud på hyresbostäder i Sverige i typerna, lägenheter , rum , hus och stuga . Din trygghet är vår prioritering därför erbjuder vi dig personlig support före, under och efter din bostadssökning. Det är viktigt för oss att våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga i deras sökning, och det är därför enbart godkända annonser på vår plattform.

För att du ska hitta hem snabbt uppdaterar vi nya bostadsannonser så gott som dagligen.

Att hyra en bostad i Västerås

På BostadsPortal får du en översikt över hyresbostäder i Västerås. Vi samlar alla lediga bostäder från både kommunala och privata hyresvärdar för att du som bostadssökande ska kunna hitta just den hyresbostaden som passar dina önskemål och förutsättningar.

Västerås erbjuder

Västerås som stad har mycket att erbjuda. Bor du redan här eller funderar du på att flytta dit? Det finns gott om aktiviteter och sevärdheter i staden. För alla shoppingsugna ligger Skultuna Fabriksbutiker lite utanför och har öppet alla dagar året runt, och Erikslund Shopping center där du hittar de flesta butikskedjorna du behöver. I Västerås City hittar du också olika stora butiker, Västerås domkyrka samt Saluhallen Slakteriet.

Västerås har även en rik natur som erbjuder ett stort utbud av friluftsaktiviteter. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken eller på cykel.

Olika typer av hyresbostäder i Västerås

I Västerås finns det olika typer av hyresbostäder, lägenhet i Västerås , rum i Västerås , hus i Västerås och stuga i Västerås , vilket ger dig som bostadssökande en möjlighet att hitta just den hyresbostaden som passar dina behov. På BostadsPortal kan du söka både bostadsrätter och hyresrätter i Västerås att hyra. Du hittar även tips på vår plattform på hur du kan gå tillväga för att hitta en bostad att hyra. Vi finns också på Facebook med regelbundna uppdateringar.

Bevaka lediga hyresbostäder i Västerås

För att hjälpa dig att hitta hem snabbt i Västerås erbjuder vi en gratis tjänst. Du kan aktivera en Bostadsbevakning för att få ett mail så fort en hyresbostad som matchar dina sökningar kommer in på vår plattform. Vi bevakar marknaden åt dig och på så sätt slipper du krånglet med att spendera timmar framför datorn eller på mobilen samt chansen är större för dig att komma först i kön. Det kommer att underlätta dig i din bostadssökning.

Sök bostad i Västerås som student

Mälardalens högskola har sin campus både i Eskilstuna och Västerås. Som student kan du söka bland våra studentbostäder i Västerås men du hittar även en lista över alla studentstäder på BostadsPortal . Där kan du läsa tips och tricks på hur du hittar ditt nästa boende. Det finns olika typer av bostadsmöjligheter både i och utanför Västerås. Vi uppmuntrar dig att söka aktivt och ta del av våra tjänster och verktyg.

Hittar du inte det du söker: Bli hyresvärd och hyr ut din bostad

Hos BostadPortal kan du skapa bostadsannonser och hitta en eller flera hyresgäster helt gratis. Har du funnit en större hyresbostad än det du är behov av? En god nyhet är att du alltid kan hyra den genom att utse dig själv som hyresvärd och hyra ut de rum du inte kommer att använda. Skapa ett konto som hyresvärd och hitta en eller flera hyresgäst (er) beroende på hur stor hyresbostaden är. Och inte nog med det simpla, det är också helt gratis att bli hyresvärd och att hitta en eller flera hyresgäst (er). På så vis sparar du också på hyran.

Våra digitala tjänster

Förutom att du kan hitta en hyresgäst helt gratis på BostadsPortal, kan du också använda dig av våra digitala tjänster helt gratis. Vi menar att med enkel tillgång till vår digitala hyreskontrakt ser hyreskontrakten ser korrekt ut och vår digitala besiktningsprotokoll när man ska flytta in i ny hyresbostad och flytta ut ur hyresbostaden .

Kontakta oss

Det kan verka utmanande att dyka in i bostadsdjungeln men vår kundtjänst finns här att hjälpa dig att ha en så smidig start på din resa som hyresgäst i Västerås som möjligt. Om du funderar på att hyra ut din bostad i Västerås finns det också möjlighet på vår plattform, där du kan läsa mer om bostadsuthyrning . Du kan nå kundtjänst på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller mail.