Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Hallstahammar

Hyresbostäder i Hallstahammar

27 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
27 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Hallstahammar, Torsvägen
6 227 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Hallstahammar

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Hallstahammar på BostadsPortal

Hallstahammar är en tätort som ligger i Västmanland och fungerar som centralort i Hallstahammars kommun, som tillhör Västmanlands län . Staden har en rik historia som en traditionell bruksort, med metallindustrin som en central del av samhällets kärna.

Du som vill hyra bostad i Hallstahammar, du har hamnat rätt. Här på BostadsPortal listar vi alla lediga bostäder i Hallstahammar.

Hallstahammar ligger nära Västerås åt ena hållet och Örebro åt andra. Mindre orter finns även de nära som Enköping och Bålsta , så väl som Köping och Arboga .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hallstahammar

Då du ska hyra bostad i Hallstahammar välj om du vill hyra en lägenhet , hyra ett hus eller hyra en stuga . Du kan även hittar rum i Hallstahammar för uthyrning .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Hallstahammar

Om du riktar din uppmärksamhet längst upp på sidan, kommer du att upptäcka en praktisk sökruta. Här kan du genomföra en snabb sökning för att hitta alla lediga bostäder i Hallstahammar. Genom att använda denna funktion får du en översikt över alla tillgängliga alternativ. Om du föredrar att förfina din sökning baserat på bostadstyp eller specifika kriterier, rekommenderar vi istället att du utnyttjar vår avancerade sökfunktion.

Sökning och filtrering på olika sätt

När du letar efter din framtida bostad i Hallstahammar, är det möjligt att du har specifika krav och preferenser som behöver uppfyllas. De flesta av oss har önskemål om antalet rum eller storleken på bostaden. Om du är ensam kan en tvårumsbostad vara tillräcklig, medan en familj med flera medlemmar kanske behöver åtminstone fyra rum med kök. Här är det fördelaktigt att kunna filtrera din sökning för att hitta bostäder som passar dina behov.

Vidare kan du använda filter för att specificera andra önskemål för din bostad. Du har möjlighet att filtrera bostäder utifrån om de tillåter husdjur, om de har en balkong eller till och med om det finns tillgänglig parkering. Detta ger dig möjligheten att skräddarsy din sökning och hitta en bostad som uppfyller exakt de krav och önskemål du har.

Lägg upp en smart Bostadsbevakning av lediga bostäder i Hallstahammar

På BostadsPortal erbjuder vi en funktion som kallas Bostadsbevakning och för att använda den behöver du först registrera dig hos oss. Efter registreringen är klar kan du enkelt genomföra en sökning och använda de filteralternativ som matchar dina specifika krav och önskemål.

När det dyker upp nya tillgängliga bostäder i Hallstahammar på vår webbplats, kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande med information om dem. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad om de senaste bostadsalternativen utan att behöva aktivt söka.

Inom vilket område i Hallstahammar vill du hitta bostad?

Hallstahammar har inte några direkta områden, utan det är centrala Hallstahammar som gäller för dig att bo inom.

Ta dig till Hallstahammar på enkelt sätt

E18 och länsväg 252 utgör viktiga vägförbindelser som går genom kommunen. Kommunen är även försedd med järnvägsstationer som används för persontrafik, såsom Hallstahammar, som trafikeras av Bergslagspendeln, och Kolbäck , som ligger längs järnvägslinjen Sala - Oxelösund .

För bussresor erbjuder VL ( Västmanlands Lokaltrafik) transporter till destinationer som Västerås och Köping . Dessutom trafikeras lokala busslinjer inom kommunen, och det finns även den nolltaxerade Brukslinjen som samarbetar med Surahammars kommun för att betjäna invånarna.

Upplevelser och annat i Hallstahammar

Hallstahammar erbjuder en unik naturlig skönhet med sitt forsande vatten och susande lövskog, där naturen står i centrum. Även stadens industriella arv, särskilt den 200 år gamla kanalen, blir en naturskön upplevelse i sig själv. Här kan du njuta av bad, fiske och motion i en grönskande miljö. Dessutom har Hallstahammar en unik turistattraktion att erbjuda – ett kungligt slott.

Staden blomstrade som en metallindustristad under 1600-talet. Under 1700-talet insåg man behovet av snabbare och bättre transport från smedjorna till Stockholm , och därför grävdes Strömsholms kanal. Än idag lockar kanalen med sina fridfulla äventyr. Besökare har möjlighet att välja mellan olika typer av guidade kanalbåtar eller ta kontroll över egna kanoter. Om du är intresserad av kanalens historia, kan du besöka kanalmuseet på Skantzen.

Strömsholms kanal erbjuder också ett tiotal badplatser och möjligheter till spännande fiske. Det finns även en populär cykelled längs kanalen som kallas "Längs Strömsholms kanal". Vackra naturstigar med lövskog, tallskog, kullar och insjöbad finns också att utforska i Hallstahammars många naturreservat och strövområden.

Strömsholms slott, känt för sina hästtävlingar, erbjuder mer än bara kunglig prakt. Slottet har en vacker park och ett naturreservat som sträcker sig ner till Mälaren, vilket ger möjlighet till bad och skridskoåkning, beroende på säsongen.

En ultimat turistupplevelse är att köra längs Tidö turistväg, mellan Hallstahammar och Västerås . Här passerar du inte bara vacker natur, utan även två slott, en kyrkoruin och flera museer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du är på jakt efter en bostad att hyra i Hallstahammar, kan du lita på att BostadsPortal ger dig tillgång till pålitliga uthyrare. Vår webbplats är utformad för att vara en trygg och säker plats för dina bostadssökningar, vilket ger dig en pålitlig upplevelse genom hela processen.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har hittat en bostad i Hallstahammar som är nästan perfekt, men är större och har fler rum än du behöver, finns det fortfarande en lösning. Du kan välja att hyra den här bostaden och sedan hyra ut de rummen som du inte behöver själv.

BostadsPortal – så enkelt att hitta en bostad i Hallstahammar

På BostadsPortal erbjuder vi dig en enkel och bekväm väg att hitta en passande bostad att hyra i Hallstahammar. Hos oss listas lediga bostäder där, så väl som i andra orter och städer. Störst nytta av vår sajt, det har du genom att registrera dig hos oss. Du får då bland annat tillgång till Bostadsbevakning , helt gratis.

Om du har några frågor eller behöver komma i kontakt med oss, är vår kundtjänst alltid tillgänglig. Dessutom kan du utforska vår FAQ-sida där du kan hitta svar på vanliga frågor, vilket kan vara till hjälp under din sökning.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till med att hitta den perfekta bostaden i Hallstahammar!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA