Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Oxelösund

Hyresbostäder i Oxelösund

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Oxelösund Centrum, Trädgårdsgatan
8 625 SEK4 dagar sedan
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Oxelösund på BostadsPortal

Söker du efter lediga bostäder i Oxelösund? Här på BostadsPortal är du på rätt plats! Vi erbjuder ett brett utbud av bostäder i denna charmiga ort vid Östersjön, belägen i Södermanlands län . Med närheten till Nyköping och en lite längre resa till Norrköping har Oxelösund en fantastisk geografisk position.

Olika typer av hyresbostäder i Oxelösund

Söker du en lägenhet i Oxelösund ? Här hos oss kan du hitta ett brett utbud av lediga lägenheter. Men det stannar inte där - vi erbjuder även andra alternativ för din bostadssökning. Om en lägenhet inte är det perfekta valet, finns hus , stugor och till och med möjligheter att hyra rum i Oxelösund . Vi strävar efter att ge dig flera valmöjligheter för att hitta det som passar just dig när du ska hyra bostad i Oxelösund.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Oxelösund

Att använda BostadsPortal för att hitta bostadsalternativ i Oxelösund är fördelaktigt av flera anledningar. För det första erbjuder vi en mångfald av boendealternativ, vilket ger dig flexibilitet i din sökning. Oavsett om du letar efter en lägenhet i Oxelösund , ett hus , en stuga eller ett rum att hyra har vi ett varierat utbud som kan passa dina behov. Sedan har vi en plattform som är enkel att använda, flera gratis funktioner samt att vår portal även är trygg.

Upplev vad Oxelösund har att erbjuda dig

Även om Oxelösund är en liten plats har den mycket att erbjuda när det kommer till både natursköna platser och historiska sevärdheter. Den pittoreska staden, belägen vid Östersjöns strand, bjuder på magnifika havsbad och omgivande skogsområden, vilket ger möjligheter till fantastiska naturupplevelser.

Unik stadsmiljö

Den unika stadsmiljön i Oxelösund är en spegling av dess rika historia. Staden kombinerar charmiga fiskestugor i skärgården med moderna områden. Historiska sevärdheter är spridda över staden och erbjuder insikter i dess förflutna. Ett besök i kvarteret Gamla Oxelösund bör inte missas, med platser som Skärgårdsmuseet, Bygdegården och Mästerlotsen som bjuder på historiska upplevelser.

Sevärdheter och historia

Ett av Oxelösunds mest populära landmärken är slottet Stjärnholm, som med sin 1700-talsarkitektur lockar många besökare. Dessutom bär staden på en lång militärhistoria, synlig i sevärdheter som kustartillerianläggningen Femörefortet. Här kan besökare uppleva guidade turer som tar dem under jord och utforskar de gamla lokalerna på halvön Femörehuvud.

Fantastisk natur och intressant kultur

Naturen är en central del av Oxelösunds karaktär och bjuder in till en rad olika utomhusaktiviteter. Den vackra skärgården med öar som Beten och Äspskär är väl värda ett besök. Dessutom erbjuder staden offentlig konst, flera museer, naturvandringar och aktivitetshus, vilket ger invånare och besökare ett brett utbud av kulturella och naturnära upplevelser att utforska.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Oxelösund

Hos BostadsPortal erbjuder vi två smidiga sätt att söka efter lediga bostäder i Oxelösund. För en snabb överblick finns vår snabbsökning längst upp på sidan. Genom att skriva "Oxelösund" där får du en lista med alla tillgängliga bostäder i staden.

För en mer specificerad sökning, där du kan filtrera efter olika preferenser, rekommenderar vi vår avancerade sökfunktion där du då kan få fram bostäder i Oxelösund som baseras på de krav du har.

Precisera din sökning med filtrering

När du ska hyra en bostad i Oxelösund, så är det bra att få tag på en som passar dina krav. Det är där filtreringen under den avancerade sökningen kommer in. Där kan du ange detaljer som bostadstyp, antal rum, prisklass och övriga önskemål.

Hos oss kan du förfina din sökning genom att ange önskad kvadratmeterstorlek för bostaden och klicka i olika val. Om du har ett husdjur kan du filtrera sökningen så att bara bostäder där husdjur är tillåtna visas. Om tillgänglighet är viktigt och du behöver en hiss på plats kan du också söka specifikt efter bostäder som erbjuder detta för att underlätta din vardag.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga hyresbostäder i Oxelösund

Om du vill underlätta jakten på lediga bostäder i Oxelösund, prova vår Bostadsbevakning . Det kräver att du först registrerar dig hos oss, men det är gratis Sedan kan du göra en skräddarsydd sökning som matchar dina önskemål för en bostad i Oxelösund. Vi skickar ett mail till dig så fort vi får in nya bostäder som passar din sökning. Du kan ha flera bevakningar igång samtidigt om du vill.

Har du hittat en större hyresbostad än vad du behöver?

Om du inte hittar exakt rätt storlek på din hyresbostad i Oxelösund kan du överväga att hyra en lite större bostad och sedan hyra ut ett rum till någon som letar efter just det. Det kan vara en smart lösning för att anpassa bostaden efter dina behov och även dela på kostnaderna. Du kan då använda dig av vår portal, gratis, för att hitta en bra hyresgäst.

Använd dig av våra gratis digitala tjänster

Här hos oss på BostadsPortal hittar du flera digitala tjänster , som är gratis för dig att använda. Se bara till att du registrerar dig hos oss så att du får tillgång till dem. Om du sedan vill ha ytterligare funktioner eller tjänster, så kan du köpa full tillgång. Läs gärna mer i vår blogg om just detta.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att använda BostadsPortal är säkert och tryggt på flera sätt. Vi säkerställer att vår webbplats är säker att använda när du letar efter bostäder i Oxelösund. Dessutom genomgår alla uthyrare som listas hos oss en kontroll för att säkerställa att de är pålitliga. Din säkerhet är vår prioritet när du använder vår plattform.

BostadsPortal hjälper dig att hitta hyresbostad i Oxelösund

När det handlar om att hitta lediga bostäder i Oxelösund är det smart att vända dig till BostadsPortal. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud med nya alternativ och samarbetar med pålitliga uthyrare för att erbjuda en trygg plattform för dig.

Har du frågor eller funderingar? Besök vår FAQ-sida för att se om du hittar svar där eller kontakta vår kundtjänst. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i sökandet efter en ledig bostad i Oxelösund!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA