Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Oxelösund

Lediga lägenheter i Oxelösund

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 78 m²
Oxelösund,
9 775 SEK11 juni
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Oxelösund på BostadsPortal

Har du bestämt dig för att leta efter lediga lägenheter i Oxelösund och vill ha en bra sajt där du kan hitta just detta, så har du hamnat rätt! Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta en passande lägenhet i Oxelösund. Denna lilla ort ligger precis vid Östersjön, det i Södermanlands län .

Närmsta ort är Nyköping och lite längre bort har du även Norrköping .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Oxelösund

Du kan hyra lägenhet i Oxelösund genom att leta efter lediga lägenheter i Oxelösund här hos oss. Dock vill vi även passa på att säga att du även har andra bostadsalternativ att välja på. Du kan om du vill hyra ett hus istället. Sedan finns det även möjligheter att hyra en stuga samt att du kan hyra in dig i ett rum i Oxelösund om det skulle passa bättre.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Oxelösund

Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Oxelösund på två olika sätt. Vi har en snabbsökning, via den ruta du hittar längst upp. Skriver du in Oxelösund där så kommer du få fram alla lediga bostäder i denna ort. Föredrar du att bara få fram lägenheter i Oxelösund? Gå då vidare till den sökning som är mer avancerad och där du kan filtrera din sökning på en mängd olika sätt.

Välj vår avancerade sökning för att leta efter lediga lägenheter i Oxelösund

Du som vill hyra lägenhet i Oxelösund, du kanske har vissa önskemål eller krav? För att du ska få fram lediga lägenheter som matchar dessa krav, använd dig då av vår avancerade sökning. För där kan du nämligen filtrera din sökning på olika sätt. Till exempel kan du välja att bara söka efter lediga lägenheter i Oxelösund med ett visst antal rum.

Andra filtreringsmöjligheter som finns är att fylla i hur många kvm din lägenhet måste vara på samt att du även kan klicka i andra val. Har du hund är det ju bra att bara söka efter lägenheter där husdjur är tillåtna. Sitter du i rullstol så kan det vara bra att söka efter lägenheter där det finns hiss.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Oxelösund

Vill du göra det bra mycket enklare för dig själv att hitta lediga lägenheter i Oxelösund? Då ska du testa vår Bostadsbevakning . Du måste först registrera dig hos oss. Därefter gör du en filtrerad sökning som matchar en lägenhet i Oxelösund som du föredrar att hyra. När vi väl får in nya lägenheter som motsvarar din sökning, då kommer vi att skicka mail till dig.

Inom vilket område i Oxelösund vill du hitta lägenhet?

Oxelösund har idag ett par trevliga områden med lägenheter. Bland annat Oxelösund centrum och Sunda-Ramdalshöjden .

Så tar du dig till Oxelösund

För att ta dig till Oxelösund så kan du köra på E4:an för att sedan välja Riksväg 52 in mot orten. Det går även tåg till Oxelösund.

Se och göra när du bor i Oxelösund

Även om Oxelösund är ganska litet så finns det ändå en hel del att se och göra här. Inte minst kan du få storslagna naturupplevelser. Staden är vackert placerad vid Östersjöns strand. Det ger dig fantastiska havsbad. Sedan har Oxelösund även gott om lummiga skogsområden.

Oxelösund har en ganska unik stadsbild, tack vare dess rika historia. Här finns det fiskestugor i skärgården som möter nybyggda områden. Du har även en hel del historiska sevärdheter som är väl värda att besöka. Du bör till exempel inte missa att kolla in kvarteret Gamla Oxelösund. Där hittar du nämligen Skärgårdsmuseet, Bygdegården och Mästerlotsen.

Oxelösund har även ett slott, från 1700-talet som heter Stjärnholm. Den är en mycket populär sevärdhet.

Oxelösund har även en lång militär historia och sevärdheter som har att göra med just detta. Till exempel så har du kustartillerianläggningen Femörefortet där du kan gå på guidad tur. Du får då se de gamla lokalerna som ligger begravda under jord på halvön Femörehuvud.

Naturen är mycket närvarande och du kan ägna dig åt en hel del naturupplevelser. Till exempel har du en vacker skärgård att besöka med flera trevliga öar som Beten och Äspskär.

I Oxelösund har du även en hel del annat som offentlig konst, flera olika museer, naturvandringar, aktivitetshus och mycket mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en trygg och säker sajt, på flera sätt. Dels är det tryggt för dig att surfa runt på våra sidor, dels är det tryggt att hyra lägenhet i Oxelösund via någon av våra uthyrare. Vi kontrollerar alltid alla som hyr ut via oss. Du kan därmed känna dig trygg när du använder dig av vår portal.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som letat ett tag efter en passande hyreslägenhet i Oxelösund, men bara hittat sådana som inte riktigt har rätt storlek, du kan testa en grej! Det du kan göra är att hyra en lägenhet som är något större än vad du bar behov av. För då kan du sedan hyra ut ett av rummen till någon som letar efter just rum att hyra. Smart va?

BostadsPortal hjälper dig att hitta en hyreslägenhet i Oxelösund

När det gäller att hitta lediga lägenheter i Oxelösund så är det rätt smart av dig att välja BostadsPortal. Här hos oss kommer det ständigt in nya alternativ. Dessutom har vi seriösa uthyrare och är en trygg sajt för dig att vistas på.

När du vill ha en lägenhet i Oxelösund så är det bra att söka efter sådana som matchar dina krav. Använd som sagt gärna vår funktion bostadsbevakning, men registrera dig först.

Vill du veta mer, har en fråga att ställa eller en fundering? Kika gärna in på vår FAQ sida för att se om du kan hitta svaret där. Du kan också välja att kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig stort lycka till i letandet efter en ledig lägenhet i Oxelösund!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA