Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Nyköping

Lediga lägenheter i Nyköping

68 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
68 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 47 m²
Fågelbo-Väster-Öster, Ringvägen
5 878 SEKIgår
3 rum lägenhet på 94 m²
Fågelbo-Väster-Öster, Tullportsgatan
9 485 SEK2 dagar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Nyköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Att hitta lediga hyreslägenheter i Nyköping på BostadsPortal

Är du ute efter att hyra en lägenhet i Nyköping? På BostadsPortal kan du söka bland ett flertal lediga lägenheter av både privatpersoner och fastighetsägare. För att du ska hitta din lägenhet i Nyköping så enkelt som möjligt så erbjuder vi en rad olika sökverktyg för att underlätta din sökning.

Bo i lägenhet i Nyköping

För dig som lägenhetssökande i Nyköping kan det vara bra att veta att det inte finns någon kommunal bostadskö. Istället är det ett flertal enskilda aktörer som står för hyresbostäderna i staden. Vi har därför samlat annonser från en mängd olika fastighetsägare och privatpersoner på vår portal. Du finner därför även en mängd olika hyresbostäder i Nyköping hos oss.

Nyköping är en kuststad som omges av en vacker natur och en attraktiv skärgård. Det har blivit en självklar plats för den som föredrar lugnet vid havet. Just lugnet som finns i Nyköping till skillnad från storstäderna är något som bidragit till att allt fler har valt att bosätta sig i Nyköping. Staden är en konstant växande stad har mycket att erbjuda trots sin storlek. Dessutom ligger staden inom pendlingsavstånd till storstäderna runt omkring. Som boende i Nyköping har du nära till det mesta, du hittar allt från shopping, restauranger, caféer och konsthallar i centrala Nyköping.

Många barnfamiljer har upptäckt fördelarna med att bo i en stad som Nyköping de senaste åren. I Nyköping finns det runt 45 förskolor, ett 30-tal grundskolor samt ett 10-tal gymnasieskolor. Det finns mängder av aktiviteter och föreningar för barn i Nyköping. Bland annat erbjuds det kultur för yngre i staden, gymnastikföreningar, äventyrsgårdar och fritidsgårdar för grundskoleelever.

Pendling till och från Nyköping

Nyköpings geografiska läge gör det fördelaktigt för dig som studerar eller arbetar i en annan närliggande stad. Stockholm når du på lite drygt en timme med tåg. Från centralstationen i Nyköping kan du även ta buss eller tåg dagligen till någon av grannkommunerna som t.ex. Flen, Trosa och Katrineholm. Även Stockholm-Skavsta Flygplats ligger enbart 7km från Nyköping och erbjuder ett flertal avgångar till olika destinationer i Europa.

Har du istället funderingar på att hitta en ledig hyreslägenhet i någon av storstäderna så hittar du en mängd lediga lägenheter i bl.a. Stockholm, Norrköping och Linköping på vår portal.

Hitta en lägenhet i Nyköping som passar dig på BostadsPortal

Du kan hitta ett bredd utbud av lediga lägenheter i Nyköping från privatpersoner och lokala fastighetsägare i Nyköping på BostadsPortal. På vår portal kan du använda våra sökverktyg för att filtrera och sortera din lägenhetssökning i Nyköping just utefter dina preferenser. Välj önskad storlek, antal rum, maxhyra, storlek, inflyttningsdatum eller område. På BostadsPortal hittar du lediga lägenheter i olika delar av Nyköping, bland annat i Brandkärr-Ekensberg, Fågelbo-Väster-Öster eller Harg-Oppeby-Oxbacken. Använd vår interaktiva kartsökning för att navigera dig runt Nyköping för att se i vilka områden som det finns lediga lägenheter.

När du väl hittat en lägenhet som passar dig så ska du kontakta hyresvärden. Det kan du enkelt göra med ett abonnemang hos oss, och du kan då kommunicera direkt med hyresvärden via din profil i vårt meddelandesystem. Du kan givetvis kontakta flera hyresvärdar samtidigt, inte bara i Nyköping utan i hela Sverige.

Håll koll på lediga lägenheter i Nyköping på BostadsPortal

För att du inte ska gå miste om din drömlägenhet så erbjuder vi vår gratistjänst för bevakningsmailet. Du kan enkelt aktivera bevakningen genom att ange dina önskemål på din nästa lägenhet i Nyköping. Välj bl.a. antal rum, storlek, hyra, område, inflyttningsdatum eller hyresperiod i bevakningen så får du en mailavisering så fort en lägenhet i Nyköping matchar dina kriterier. Du kan på så sätt bli en av de första som kontaktar hyresvärden, och du riskerar aldrig att gå miste om din drömlägenhet.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når kundtjänsten på vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Se till att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna. Följ även oss på vår Instagram, Facebook eller blogg för att ta del av tips, idéer, inspiration och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA