Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Nyköping

Hyresbostäder i Nyköping

70 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
70 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 89 m²
Brandkärr-Ekensberg, Mariebergsvägen
11 555 SEK4 dagar sedan
4 rum lägenhet på 115 m²
Nyköping, Kaprisvägen
16 100 SEK4 dagar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Nyköping

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr din bostad i Nyköping på BostadsPortal

Har du funderingar på att hitta en hyresbostad i Nyköping? Hos oss på BostadsPortal kan du hitta mängder av hyresbostäder i Nyköping. Vi har samlat in annonser från både privatpersoner och lokala fastighetsägare, just därför kan du söka bland ett brett utbud av bostäder i Nyköping med varierande storlekar och prisklasser. Du hittar enkelt en bostad i Nyköping för just dig genom att använda våra digitala sökverktyg.

Att bo i hyresbostad Nyköping

I Nyköping finns det ingen gemensam kommunal bostadskö, utan det är ett flertal enskilda fastighetsägare som står för hyresbostadsmarknaden i Nyköping. Vi har gjort jobbet och samlat in flertalet hyresbostäder tillsammans med annonser från privatpersoner.

I Nyköping är en vacker kuststad med närhet till skärgården. Staden erbjuder en mängd restauranger, gallerier, kulturevenemang och shopping. Du hittar butiker som säljer kläder, konstverk och inredningsdesign i centrala Nyköping. Från Nyköping är det endast 7 km till Stockholm-Skavsta Flygplats som har avgångar till över 20 städer runtom i Europa.

Nyköping är en stad som konstant växer. Som boende i Nyköping så kan du njuta av lugnet och den vackra naturen, och samtidigt ha nära till restauranger, shopping och kulturutbud i staden. Under sommaren är Nyköping ett populärt resmål för många turister med sin vackra skärgård och stadens anrika historia. Som en av Sveriges äldsta städer så kan du ta del av historiska landmärken, allt från 1500-talsslott till varuhuset NKs möbelproduktion från 1900-talet.

Fördelaktig pendling till och från Nyköping

I centrala Nyköping hittar du centralstationen och Nyköpings resecentrum med både buss och tågavgångar. Att pendla till någon av storstäderna eller grannkommunerna är smidigt för dig som arbetar eller studerar i annan ort. Med tåg tar det ca en timme till både Stockholm och Linköping. Flera avgångar till och från de mindre grannkommunerna som Trosa, Flen och Katrineholm möjliggör en smidig pendling med både buss och tåg.

Går du i tankarna om att hitta en hyresbostad i någon av storstäderna så finner du även ett brett utbud av lediga bostäder i Stockholm, Norrköping och Linköping på BostadsPortal.

Hitta din typ av hyresbostad i Nyköping på BostadsPortal

Hos oss BostadsPortal hittar du annonser från både privatpersoner och lokala bostadsförmedlare. Filtrera och sortera annonserna utefter dina kriterier såsom boendetyp, antal rum, storlek, månadshyra eller område genom att använda sökmenyn. Du kan hitta lediga hyresbostäder i flera olika områden runtom i Nyköping som bland annat Brandkärr-Ekensberg, Fågelbo-Väster-Öster och Harg-Oppeby-Oxbacken. Du hittar flera olika boendetyper såsom lägenheter, hus och rum som inneboende i Nyköping.

Håll koll på lediga hyresbostäder i Nyköping

Att hålla sig konstant uppdaterad på nya lediga hyresbostäder kan vara tidskrävande och det är lätt att missa när någon bostad av intresse läggs upp. För att inte riskera att gå miste om din drömbostad så rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratistjänst för bevakningsmail. Du anger dina preferenser på din nästa hyresbostad i Nyköping såsom boendetyp, område, antal rum, storlek, hyra eller inflyttningsdatum. När en bostad i Nyköping som matchar dina önskemål så blir du aviserad direkt via mail och du riskerar inte att gå miste om någon annons.

När du väl har hittat en bostad i Nyköping som du gillar så behöver du kontakta hyresvärden. Det gör du enkelt genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Med ett abonnemang kan du kontakta flera hyresvärdar samtidigt i Nyköping och resten av Sverige.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst vid eventuella frågor som skulle dyka upp via e-post eller Facebook Messenger. Vår kundtjänst är öppen 9-15 på vardagar. Ta del av nyheter, inspiration, tips och tävlingar genom att följa vår Instagram, Facebook, blogg eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA