Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Hus
  3. Nyköping

Hyra hus i Nyköping

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum6 rum
2 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
6 r. · Hus · 160 m²
Nyköping, ÖSTTORP
Flygelbyggnad på landet uthyres om 6 rum och kök. Liten trädgård ingår. Tillgång till båtplats och b
10 maj
7 000 kr

Liknande annonser

Populära söktermer

Hitta lediga hus i Nyköping på BostadsPortal

Vill du hyra ett hus i Nyköping? På BostadsPortal kan du hitta lediga hus i Nyköping. Använd våra digitala sökverktyg för att snabbt och enkelt hitta ett hus att hyra. Du kan också bevaka lediga hus eller radhus utefter just dina preferenser i Nyköping för att konstant hålla dig uppdaterad på nya lediga hus i Nyköping.

Att bo i hus i Nyköping

Innan du flyttar till Nyköping kan det vara bra att läsa på om staden och dess olika områden för att hitta ett område som passar dig. Det kan även vara bra att känna till att det inte finns någon gemensam bostadskö i Nyköping. Istället finns det ett flertal enskilda aktörer som hyr ut bostäder i Nyköping. Vi har samlat annonser från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare på vår portal för att du enkelt ska hitta lediga hus i Nyköping på ett och samma ställe. Du hittar inte bara lediga hus och radhus i Nyköping hos oss, utan du finner även en mängd olika typer av hyresbostäder.

Funderar du på att flytta till en stad med närhet till havet och skärgården så är Nyköping en stad som erbjuder just det. Skärgården erbjuder vackra och rofyllda utflykter bland kobbar och skär. Du kan gå på vandringsutflykter i ett flertal olika naturreservat eller ta en kanotutflykt längst med den 18 mil långa kusten. För dig som är intresserad av kultur så är utbudet gott i Nyköping. I centrala Nyköping kan du besöka både kulturhus, konsertsalen och bibliotek. Eller varför inte passa på att gå på standup och teater.

Nyköping är en kommun som satsar för att skapa kulturevenemang för barn och ungdomar. Du hittar därför barnkulturcentrum, bibliotek för unga och fritidsgårdar som erbjuder mängder av aktiviteter. Det finns även gott om både förskolor, grundskolor och gymnasieskolor, vilket har lett till att allt fler barnfamiljer har hittat till kommunen de senaste åren.

Pendlingsmöjligheter i Nyköping

Nyköping är en kommun som vuxit sett till antal invånare på senare år. En av anledningarna är närheten och pendlingsmöjligheterna till storstäder som bl.a. Stockholm, Norrköping och Linköping. Idag kan du med fördel dagpendla till och från Nyköping centralstation med både buss och tåg. Det går dagliga avgångar till närliggande storstäder samt till mindre orter belägna i kranskommunerna. För dig som jobbar eller studerar i annan ort kan idag smidigt och enkelt pendla från Nyköping. Du har även närhet till Stockholm-Skavsta Flygplats via regionbussarna. Flygplatsen har flera internationella avgångar till en mängd olika destinationer i Europa.

Har du tankar på att kolla lediga hus i någon av storstäderna runt omkring så finner du även lediga hus att hyra i Stockholm, Norrköping och Linköping.

Hitta ett hus i Nyköping som passar dig

Hos oss på BostadsPortal kan du enkelt filtrera och sortera lediga hus i Nyköping just efter dina kriterier och önskemål. Ange dina preferenser såsom önskad storlek, antal rum, månadshyra eller inflyttningsdatum för att finna just ditt hus i Nyköping. Det kan vara en bra idé att kolla utbudet på andra boendetyper i Nyköping om du inte skulle hitta ett hus direkt. På BostadsPortal kan du hitta flera lediga lägenheter och rum som inneboende i Nyköping.

När du har hittat ett hus i Nyköping som du vill hyra så måste du kontakta hyresvärden. Det gör du enkelt genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Du och hyresvärden kan kommunicera med varandra via din profil i vårt meddelandesystem eller annat kontaktsätt som önskas av hyresvärden. Har du skaffat ett abonnemang så kan du givetvis kontakta flera hyresvärdar i Nyköping samtidigt eller resten av Sverige.

Bevaka lediga hus i Nyköping på BostadsPortal

För att effektivisera din sökning rekommenderar vi dig att använda vårt gratis sökverktyg för att bevaka lediga hus i Nyköping. Aktivera bevakningsmailet genom att ställa in dina önskemål på ditt nästa hus såsom antal rum, storlek, område, månadshyra eller inflyttningsdatum. När ett hus i Nyköping matchar dina kriterier så får du direkt en mailavisering av oss, och du kan kontakta hyresvärden direkt.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor. Du når vår kundtjänst på vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få våra senaste nyheter. Följ oss gärna på vår Instagram, Facebook eller blogg för att ta del av tips, ideér, inspiration och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA