Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Nyköping

Hyra rum i Nyköping

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
4 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 25 m²
Nyköping, Strandbergsvägen
Centralt beläget rum medegen ingång. Möblerad, egen dusch,toalett, kokmöjligheter, tv och Wi-Fi. Läm
23 augusti
4 000 kr

Populära söktermer

Hitta lediga rum att hyra i Nyköping på BostadsPortal

Letar du efter ett ledigt rum att hyra som inneboende i Nyköping? På vår portal kan du söka runt bland lediga rum i Nyköping. Vi har samlat annonser från både privatpersoner samt kommersiella bostadsförmedlare i Nyköping. Använd våra digitala sökverktyg för att snabbt och enkelt hitta ditt nästa rum som inneboende i Nyköping.

Att bo och hyra rum i Nyköping

Om du ska hyra rum som inneboende i Nyköping kan det vara en bara idé att läsa på om Landskrona för att bekanta dig med staden. Det är också ett bra sätt att hitta ett område i Landskrona som passar just dig. Det finns många fördelar med att hyra ett rum som inneboende. Det är oftast ett billigare alternativ till boende jämfört med att hyra en lägenhet eller hus. Att bo som inneboende innebär också att du oftast har sällskap i vardagen vilket kan pigga upp. Dessutom blir städningen också lättare då ni är fler som kan dela på den uppgiften. Hos oss hittar du ett samlat utbud av annonsen från både privata och kommersiella hyresvärdar i Nyköping. Det breda utbudet möjliggör för dig att inte enbart hitta lediga rum i Nyköping men också lediga lägenheter och hus i staden.

Nyköping är en konstant växande stad som allt fler att valt att bosätta sig i. Det är en lugn och trivsam stad för den som vill fly undan stressen i storstäderna. Nyköping är en barnvänlig stad vilket har lett till att allt fler barnfamiljer har hittat till staden. Det finns runt 45 förskolor och ett 30-tal grundskolor. För de yngre så finns det en mängd olika föreningar som erbjuder både sport och kulturevenemang.

För dig som gillar naturen, havet och skärgården så är Nyköping en stad som du troligtvis kommer att trivas bra i. Just skärgården och närheten till vattnet är något som präglar denna vackra kuststad som på sommaren är ett populärt resmål för många turister. Staden har däremot mer att erbjuda än enbart vacker natur. Som boende i Nyköping kan du enkelt ta dig till stadens shopping, caféer, kulturutbud och restauranger. Det är nära till det mesta vart du än bor i Nyköping.

Pendling till och från Nyköping

Centralstationen i Nyköping erbjuder både buss- och tågavgångar till flertalet grannkommuner som Flen, Trosa och Katrineholm. Men även dagliga avgångar till Stockholm underlättar för dig som pendlar. Med tåg från centralstationen tar det lite drygt en timme att åka från Nyköping till Stockholm. För dig som överväger att söka lediga rum att hyra i någon av de större närliggande städerna så hittar du även mängder av rum i bl.a. Stockholm, Linköping och Norrköping på BostadsPortal.

Från Nyköping är du enbart 7 km bort från Stockholm-Skavsta Flygplats som har avgångar till flera olika destinationer runtom i Europa. Enklast når du flygplatsen via lokalbussarna eller taxi.

Hitta ett rum att hyra i Nyköping som passar just dig

För att underlätta din sökning av lediga rum i Nyköping så kan du använda våra digitala sökverktyg för att sortera och filtrera din sökning. Du kan ange dina preferenser såsom önskad storlek, område, månadshyra, hyresperiod eller inflyttningsdatum. Det samlade utbudet av lediga rum gör att det erbjuds olika typer av kontrakt beroende på vilken hyresvärd du väljer. I annonsen står det vilket typ av kontrakt som annonsen avser, så läs igenom annonsen för att veta vad som gäller hos hyresvärden. Har du väl fastnat för ett rum i Nyköping så måste du kontakta hyresvärden, och det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Du kan på så sätt kontakta flera hyresvärdar samtidigt. Ni sköter sedan kommunikationen via vårt meddelandesystem på vår hemsida. Ibland föredrar hyresvärden mail eller telefonkontakt och då framgår detta i samband med din ansökan, och du får tillgång till dennes kontaktuppgifter.

Bevaka lediga rum i Nyköping

Det kan vara tidskrävande att konstant hålla koll på utbudet och nya annonser, det är därför lätt hänt att missa annonser. För att du inte ska gå miste om ditt drömrum i Nyköping så kan du med fördel aktivera bevakningsmailet, vår gratistjänst för att hålla dig konstant uppdaterad. Aktivera bevakningen genom att ange dina preferenser såsom bl.a. önskat inflyttningsdatum, månadshyra, storlek eller hyresperiod. Så fort ett ledigt rum i Nyköping läggs upp som matchar dina preferenser så får du en mailavisering direkt till din inkorg. På så sätt kan du direkt ta kontakt med hyresvärden.

Kontakta oss

Om några frågor skulle uppstå så är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vår kundtjänst har öppet vardagar 9-15 och kan nås via Facebook Messenger och e-post, men du kan skriva till oss när som helst. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig i ditt bostadssökande.

För att få de senaste nyheterna från oss kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på Instagram, Facebook och vår blogg för att ta del av inspirationstips, idéer och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA