Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Stockholm

Hyra rum i Stockholm

293 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
293 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 16 m²
Stockholm, Roslagstullsbacken
1 rums studentbostad i Roslagstull
12 timmar sedan
3 706 kr
...
Sida1av 17

Populära söktermer

Att hyra ett rum i Stockholm på BostadsPortal

Ska du flytta till Stockholm, är det enkelt att börja med att hyra ett rum. Vi har samlat alla typer av lediga rum i hela Stockholm på en plats för din skull. Med en sökning kan du hitta alla tillgängliga annonser för rum i Stockholm just nu.

På BostadsPortal hittar du alla tillgängliga rum att hyra Stockholm, även de från små privata annonsörer. Om du inte behöver ett större boende, utan kanske letar efter ett pendlarboende, är det en utmärkt lösning att hyra ett rum. När du hyr ett rum delar du visserligen bostad med andra, men får ändå din egen yta som du kan bruka som du vill.

Olika typer av rum som uthyres i Stockholm

Du hittar flera typer av rum i Stockholm. Du kan söka rum i t.ex. villa, radhus eller lägenhet, eller om du vill, leta efter rum som korridorrum, studentrum eller kollektivboende.

Att hyra rum är en snabb lösning på bostadskrisen, och även om du inte får så stor yta, så är det ofta billigt nog att du kan bo där tillfälligt medan du sparar ihop till något större. Vi har billiga rum i Stockholm och många som hyr ut möblerade rum, alltså är det ofta bara att flytta in när du har hittat något. Något man ofta kan se är: möblerat rum uthyres Stockholm och det här är ofta en väldigt bra start om man är ny i stan och vill kunna flytta snabbt.

Fördelar med att hyra ett rum i Stockholm

Det kan finnas många orsaker till varför man vill hyra rum i Stockholm. Förutom den kanske vanligaste orsaken att du just har flyttat hemifrån eller studerar, så kan det vara att du har fått jobb på annan ort. Som nyinflyttad vet du kanske inte till en början riktigt var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum i Stockholm som extra bostad.

En stor fördel med att hyra rum är att det oftast blir kostnadseffektivt att hyra rum eftersom att man delar omkostnader med hyresvärden och/eller andra hyresgäster. Det är också ett bra sätt att lära känna andra i Stockholm när man är ny i staden. Leta efter rum uthyres Stockholm och så kommer du se att det är många som gärna vill dela på hyran och hyra ut ett rum.

Skillnaden mellan att vara inneboende och bo i kollektiv i Stockholm

Att hyra ett rum i eller en del av en lägenhet eller villa heter att vara inneboende. Det innebär att du delar badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du oftast få möjlighet att utnyttja andra rum, trädgård och t.ex. tvättmaskin. Rum uthyres i Stockholm både i första och andra hand på BostadsPortal, och det kan vara bra att du som önskar hyra rum i Stockholm kollar vilken typ av kontrakt det gäller. Undersök också vilka utrymmen i bostaden du som inneboende i Stockholm har rätt att utnyttja.

Att bo i kollektiv Stockholm kan vara ett alternativ för många som flyttar dit ensam eller med andra. Det är ett ekonomiskt och väldigt roligt sätt att bo i storstan. Många gör det och det är tryggt och enkelt att hitta kollektivboende hos oss.

Bevaka rum till uthyrning i Stockholm

Det finns möblerade, delvis möblerade eller omöblerade rum. Det är inte alltid det är specificerat i annonsen så det kan vara bra att dubbelkolla det med hyresvärden när du skriver din ansökan. Utöver de redan nämnda kriterierna så finns det andra kriterier som du kan få med i dina sökningar. Men glöm inte, var uppmärksam på att inte alla annonser har specificerat allt, och då kan du missa annonser med passande och bra rum. Använd vårt bevakningsmail och aldrig missa lediga rum i Stockolm som kommer in och matchar din sökning. Du kan också hålla dig uppdaterad och få fler tips på vår blogg eller följa oss på Facebook.

Kontakta oss

Om du har fler frågor angående rum till uthyrning i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. Vår kundssupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA