Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret

kr

Hyra hus Stockholm

207 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
207 Resultat
FöregåendeSida 1 av 12Nästa

Populära söktermer

Hyra hus i Stockholm

Om du letar efter en stor hyresrätt; ett hus, en villa eller ett radhus, i Stockholm, så kan du snabbt få en överblick över alla lediga hus som uthyres just nu- direkt här på sidan. På BostadsPortal samlar vi hyresmarknaden så att du inte behöver leta på mer än en sida, och ger dig tillgång till både små privata hyresvärdar, kommunala och kommersiella bostadsbolag.

Stockholm är ett av landets mest efterfrågade områden att bo i, delvis tack vare att länet är den stolta innehavaren av Sveriges huvudstad och i många fall ett föredöme för resten av landet när det gäller mode, kultur, näringsliv och nöjesliv. Därför är det många unga som söker sig till huvudstadsområdet för studier eller arbete. Men för många andra är det karriärmöjligheter i Stockholms län som lockar. Om man redan har en familj söker man ofta efter större bostäder, men eftersom efterfrågan är stor så är också bostadsmarknaden svår att komma in på. Därför kan det vara en bra idé att börja med att leta efter ett hus att hyra Stockholm, innan man tar steget till att köpa ett större boende.

Villa Stockholm.

Det kan vara väldigt varierande vilka önskemål man anser mest avgörande när man letar efter en villa att hyra Stockholm. Hos BostadsPortal kan man söka direkt i vår sökfunktion efter allt från hyra, storlek och antal rum för att se vilka annonser som matchar. Hyra hus Stockholm är ett projekt då det är många om budet men det finns också många fina hus och villor, det kan också vara ett mer ekonomiskt val framförallt om man tänker på den större plats man får.

Hyra villa Stockholm?

Det finns många typer av villor att hyra, precis som det finns många typer av hus att hyra Stockholm.  Därför ska du se över din egen livssituation och välja det som passar bäst in i ditt liv just nu. En uteplats är ju oftast att föredra om man har barn.

När man hyr ett hus i Stockholm kan man  kosta på sig att välja en typ av bostad som man möjligen inte hade föredragit om man skulle köpa, eftersom man har tryggheten att kunna säga upp hyreskontraktet när man anser att tiden är inne.

En annan stor fördel med att hyra en villa i Stockholm är att man inte behöver ha en lika stor besparing för plötsliga utgifter. Detta kan ju ge lite mera luft i ekonomin till att införskaffa den inredning man verkligen önskar sig. Eller för att använda det på fritidsintressen eller spara till exempelvis resor.

Olika hus har olika regler för sina kontrakt beroende på om man hyr från en privat uthyrare eller en offentlig. Man kan t.ex. komma överens om med uthyraren att man ibland t.o.m. kan få lov att måla om eller på annat vis renovera om några av rummen, om båda anser att det finns ett behov. Du kan läsa mer om olika typer av hyresformer, och även ladda ner hyreskontrakt vid behov , på vår sida.

För att kunna kontakta hyresvärdarna direkt ska du köpa full åtkomst via ett abonnemang. Det ger åtkomst till kontaktuppgifterna till hyresvärdarna. Ett annat tips från oss är att du skaffar ett gratis bevakningsmail eftersom du då alltid får information om när nya hus  uthyres Stockholm, som passar dina önskemål dyker upp på BostadsPortal.

Hus uthyres Stockholm

Vill du hitta din nästa hyresbostad så snabbt som möjligt är BostadsPortal helt klart rätta sidan för dig. Vi har hela utbudet av alla villor, lägenheter, stugor och radhus i Stockholm, både de "dolda" bostäderna hos privata hyresvärdar och de öppet tillgängliga bostäderna från de etablerade bostadsbolagen. På denna sida kan du hitta alla lediga hus, villor och kedjehus, som annonseras just nu i Stockholm. Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett enkelt sätt att testa om boendet är det rätta innan man överväger ett husköp. Men det finns också många som väljer att hyra under längre perioder. På annonserna kan du alltid se om bostaden hyrs ut under kortare tid eller om det är ett tillsvidarekontrakt i Stockholm du har hittat. Om du vill hyra hus Stockholm kommer du oftast lite längre från centrum, men å andra sidan kommer du ofta närmare naturen och skärgården.

Undrar du om något?

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, du kan även läsa svar på vanliga frågor på bloggen .

Lycka till med din jakt på det rätta huset att hyra  i Stockholm!