Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Bålsta

Hyresbostäder i Bålsta

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum4 rum5 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 73 m²
Centrum-Fånäs-Nydal-Västerängen, Herrgårdsgatan
10 371 SEK6 timmar sedan
5 rum lägenhet på 120 m²
Myrängen-Myrskären-Skörby-Eneby, Gärdesvägen
18 400 SEK4 juli
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Bålsta på BostadsPortal

Bålsta är en tätort som fungerar som centralort i Håbo kommun, belägen i Uppsala län . Hos oss kan du hitta lediga bostäder i Bålsta att hyra. Bålsta ligger längs motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren, cirka 50 kilometer söder om Uppsala och 50 kilometer nordväst om Stockholm . Orten korsas av länsväg C 545, även känd som Gamla E18.

Bålsta är indelat i två huvuddelar. Den södra och mest befolkade delen tillhör Kalmar distrikt, som är en del av Kalmar socken, medan resten av orten tillhör Yttergrans distrikt och Yttergrans socken.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Bålsta

När du ska hyra bostad i Bålsta, fundera på vad du är ute efter. Här hos kan du hitta lediga bostäder i Bålsta i form av lägenheter , hus , stugor och rum i Bålsta .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Bålsta

På vår webbplats erbjuder vi en smidig snabbsökning. Den finns i form av en sökruta som du hittar längst upp på sidan. Om du skriver in "Bålsta", kommer du omedelbart att få en lista med alla tillgängliga bostäder i området. Om du istället föredrar att förfina din sökning baserat på bostadstyp eller andra kriterier, erbjuder vi även en avancerad sökfunktion.

Smart avancerad sökning med filtrering

Vår avancerade sökfunktion ger dig möjligheten att filtrera resultaten på flera olika sätt. För det första kan du välja bostadstypen som passar dina behov. Vidare kan du specificera dina krav genom att ange det minsta antalet rum eller den minsta ytan du söker i bostaden.

Dessutom erbjuder vi filteralternativ för att ange om bostaden ska ha hiss, balkong, parkering och mycket mer. Genom att vara så detaljerad som möjligt när du filtrerar, kommer du att få de bästa sökresultaten med bostäder som exakt matchar dina önskemål och krav. På så sätt kan du effektivt hitta den perfekta bostaden för dig.

Bocka i en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Bålsta

På BostadsPortal har vi en funktion som kallas Bostadsbevakning . För att använda den här funktionen måste du vara registrerad på vår webbplats. När du har registrerat dig har du möjligheten att skapa en bevakning för en sökning efter lediga bostäder i Bålsta med dina specifika krav.

När vi får in bostäder som matchar dina kriterier, kommer du att få ett e-postmeddelande med information om dem. Detta gör det enkelt att hålla dig uppdaterad om de senaste tillgängliga bostäderna utan att behöva göra nya aktiva sökningar.

Inom vilket område i Bålsta vill du hitta bostad?

Bålsta har flera områden att välja på. Du har bland annat Centrum-Fånäs-Nydal-Västerängen så väl som Myrängen-Myrskären-Skörby-Enenby .

Så kan du åka till Bålsta

Bålsta ligger vid korsningen av motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren. Orten korsas också av länsväg C 545, som är även känd som Gamla E18.

Sedan år 2001 har Bålsta fungerat som norra ändstation för pendeltågslinjen från Västerhaninge och Nynäshamn . Dessutom stannar SJ:s regionaltåg på Bålsta station på sträckan mellan Göteborg - Hallsberg - Västerås - Stockholm , vilket ytterligare förbättrar ortens kollektiva transportförbindelser.

Vad du kan se och göra i Bålsta

Bålsta och dess omgivning erbjuder flera intressanta sevärdheter och platser att utforska. Skokloster Slott ligger nära Bålsta. Skokloster är ett imponerande barockslott från 1600-talet, omgivet av vackra trädgårdar och parker. Slottet har en rik samling konst och historiska artefakter och erbjuder guidade turer för besökare som vill uppleva dess historia.

Du har även Bålsta centrum som är ett köpcentrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och Caféer.

Bland andra sevärdheter har du Åbergs museum, som grundades av Lasse Åberg. Här finns bland annat en av världens främsta Disneysamlingar.

En bit utanför Bålsta hittar du Ekolsunds slott. Slottet omges av en vacker park och skogar, och det är öppet för besökare under sommarsäsongen. Dessutom är det känt i tv, då det är här som bland annat Biggest Looser spelats in.

Bålsta och dess omgivningar har flera naturreservat och vandringsleder som erbjuder möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser.

Bålsta ligger även nära Mälaren, vilket ger möjlighet till båtutflykter, fiske och avkoppling vid vattnet.

Bålsta och dess omgivning har som du ser en hel del för dig att upptäcka!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en bostad att hyra i Bålsta är det naturligt att du vill försäkra dig om att sajten du använder dig av är säker samt att hyresvärden är pålitlig och ansvarsfull. Genom att använda BostadsPortal för att hitta din bostad i Bålsta kan du känna dig trygg med att både hyresvärden och att vår webbplats är pålitlig och säker. Vi prioriterar seriösa och ansvarsfulla uthyrare för att säkerställa en trygg och pålitlig bostadssökning.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du inte har lyckats hitta den exakta bostaden i Bålsta som du känner att du vill hyra, tänk då på att det kan vara fördelaktigt att överväga en större bostad, även om den kanske verkar vara överdimensionerad och dyr för ditt behov. Du har ju nämligen möjligheten att hyra ut ett eller flera rum i den större bostaden och därigenom få ekonomisk hjälp för att täcka din egen hyra.

Om du väljer att hyra ut med hjälp av oss får du dessutom tillgång till smarta digitala verktyg.

BostadsPortal hjälper dig att hitta en bra bostad i Bålsta

Om du letar efter lediga bostäder i Bålsta och värdesätter en trygg och säker plattform, är BostadsPortal det rätta valet för dig. Hos oss erbjuder vi flera kostnadsfria tjänster, även om vissa av dem kräver att du registrerar dig. Registreringen är särskilt viktig om du planerar att använda vår Bostadsbevakningsfunktion .

På BostadsPortal har du möjlighet att söka efter bostäder i Bålsta på olika sätt och du kan även söka efter bostäder i andra städer och orter. Vår professionella kundtjänst är alltid tillgänglig om du behöver komma i kontakt med ossoch du kan också kolla vår FAQ-sida där vi har samlat vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i din strävan att hitta den perfekta bostaden att hyra i Bålsta. Vi är här för att underlätta din bostadssökning och göra den så smidig som möjligt.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA