Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Bålsta

Lediga lägenheter i Bålsta

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum5 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 41 m²
Centrum-Fånäs-Nydal-Västerängen, Herrgårdsgatan
7 098 SEKIgår
5 rum lägenhet på 120 m²
Myrängen-Myrskären-Skörby-Eneby, Gärdesvägen
18 400 SEK4 juli
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Bålsta på BostadsPortal

Bålsta, en centralort i Håbo kommun i Uppsala län , är en plats där du kan hitta lediga lägenheter att hyra hos oss. Den är uppdelad i två huvudsakliga områden. Den södra delen, som är mest befolkad, tillhör Kalmar distrikt och utgör en del av Kalmar socken. Resten av orten tillhör Yttergrans distrikt och Yttergrans socken.

Olika typer av lägenheter i Bålsta

I Bålsta kan du hitta olika typer av lägenheter som passar olika behov och preferenser. Det inkluderar allt från små och praktiska studio- eller ettor till större lägenheter med fler rum och kanske till och med balkonger eller trädgårdstillgång. Det finns även möjligheter till att hyra lägenheter i olika områden, från centrumnära till lugnare områden lite utanför stadskärnan.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Bålsta

När du söker efter en bostad i Bålsta är det bra att fundera över vilket typ av boende som passar dina behov och önskemål bäst. Hos oss finns en mångfald av tillgängliga bostäder i form av lägenheter, hus , stugor och rum i Bålsta . Denna variation ger dig möjligheten att välja utifrån din livsstil, familjestorlek, önskemål om plats och andra bekvämligheter. Oavsett om du letar efter det praktiska i en lägenhet, det rymliga i ett hus eller den avkopplande atmosfären i en stuga har vi olika alternativ att erbjuda för att möta dina önskemål och förväntningar på ditt kommande hem.

Upplev vad Bålsta har att erbjuda dig

Bålsta och dess omgivningar bjuder på en mångfald av intressanta platser och sevärdheter som är väl värda att utforska. Här finns det även gott om upplevelser, shopping och andra aktiviteter du kan företa dig.

Slott och museum

ära Bålsta finns Skokloster Slott, ett magnifikt barockslott från 1600-talet omgivet av förtrollande trädgårdar och parker. Här kan besökare uppleva en rik konstsamling och historiska artefakter genom guidade turer som ger en inblick i slottets fascinerande historia. Lite utanför Bålsta ligger Ekolsunds slott, en pärla omgiven av vackra parker och skogar. Slottet är öppet för besökare under sommarsäsongen och har även varit känt för sin medverkan i TV-program som Biggest Loser.

Åbergs museum, grundat av Lasse Åberg, är en annan höjdpunkt. Museet rymmer en av världens mest imponerande samlingar av Disney-föremål och är ett fantastiskt utflyktsmål för både unga och gamla.

Natur och upplevelser

Naturen runt Bålsta erbjuder flera naturreservat och vandringsleder som lockar till friluftsliv och natursköna upplevelser. Nära till Mälaren finns möjligheter till båtutflykter, fiske och avkoppling vid vattnet, vilket berikar området med ytterligare naturupplevelser och rekreation.

Bålsta centrum är ett köpcentrum med en mångfald butiker, restauranger och caféer som erbjuder en härlig shoppingupplevelse och möjlighet till avkoppling med något gott att äta eller dricka.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Bålsta

På vår webbplats kan du dra nytta av vår smidiga snabbsökningsfunktion som är tillgänglig i form av en sökruta placerad högst upp på sidan. Om du föredrar att förfina din sökning baserat på bostadstyper eller andra specifika kriterier, erbjuder vi även en avancerad sökfunktion som möjliggör en mer detaljerad filtrering av resultaten.

Precisera din sökning med filtrering

Vår avancerade sökfunktion är din nyckel till att skräddarsy ditt bostadssökande. Den ger dig ett flertal filtreringsmöjligheter för att precisionssöka efter din drömbostad. Först och främst kan du välja bostadstypen som passar dina behov bäst. Därefter kan du specificera dina krav genom att ange det minsta antalet rum eller den minsta ytan du önskar i din lägenhet.

Utöver dessa grundläggande parametrar erbjuder vi ett flertal filteralternativ, inklusive specifikationer som hiss, balkong, parkering och mycket mer.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga lägenheter i Bålsta

På BostadsPortal har vi en funktion kallad Bostadsbevakning . För att dra nytta av denna funktion behöver du först bli registrerad på vår webbplats. Efter att du registrerat dig har du möjlighet att skapa en bevakning för en specifik sökning efter lediga lägenheter i Bålsta, utifrån dina exakta krav och önskemål.

När vi får in lägenheter som matchar dina specificerade kriterier, kommer vi omedelbart att skicka ett e-postmeddelande till dig med all relevant information. Detta gör det smidigt för dig att hålla dig uppdaterad om de senaste tillgängliga lägenheterna utan att behöva göra manuella och aktiva sökningar på egen hand.

Har du hittat en större lägenhet än vad du behöver?

Att leta efter en specifik lägenhet i Bålsta kan vara utmanande, men att överväga en större lägenhet kan vara ett smart drag. Trots att den verkar större och dyrare än vad du behöver, kan du hyra ut ett eller flera rum för att få ekonomisk hjälp att täcka din egen hyra. Genom att använda våra verktyg för att hyra ut rum, får du tillgång till smarta digitala verktyg som underlättar processen.

Använd dig av våra gratis digitala tjänster

När du ansluter till vår plattform öppnas en värld av digitala verktyg som gör bostadssökandet eller uthyrningen smidigare och mer effektiv. Vi erbjuder kostnadsfria digitala tjänster som är anpassade för att göra din bostadsjakt eller uthyrning så smidig som möjligt. För dig som letar efter en lägenhet finns det verktyg som förenklar och förbättrar din sökupplevelse, medan de som vill hyra ut också har liknande användbara funktioner tillgängliga.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter en lägenhet att hyra i Bålsta är det viktigt att ha förtroende för webbplatsen du använder samt för hyresvärden. Hos BostadsPortal strävar vi efter att erbjuda en säker och pålitlig plattform för din bostadssökning i Bålsta. Vi är noga då vi väljer och prioriterar seriösa och ansvarsfulla uthyrare för att säkerställa en trygg och pålitlig bostadssökning.

BostadsPortal hjälper dig att hitta lägenhet i Bålsta

När du söker efter lediga lägenheter i Bålsta och prioriterar en trygg och pålitlig plattform är BostadsPortal det optimala valet för dig. Här erbjuder vi flera kostnadsfria tjänster, även om vissa kräver att du registrerar dig för att använda dem.

Vår professionella kundtjänst är alltid redo att assistera om du behöver hjälp och vår FAQ-sida innehåller svar på vanliga frågor. Du har även vår blogg som håller dig uppdaterad.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i ditt sökande efter den perfekta lägenheten att hyra i Bålsta!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA