Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Nynäshamn

Hyresbostäder i Nynäshamn

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 39 m²
Norra Nynäshamn, Telivägen
7 372 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Nynäshamn

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta lediga bostäder att hyra i Nynäshamn på BostadsPortal

Du som vill hitta en bostad i Nynäshamn, du kan med fördel söka efter lediga bostäder i Nynäshamn via BostadsPortal. Nynäshamn hör till Stockholms län och härifrån är det enkelt att åka båten över till Gotland . Du som vill hyra bostad i Nynäshamn, du kan använda dig av vår smarta sökfunktion vi har på sidan. Du kan känna dig trygg när du använder dig av denna portal.

När det gäller hyresbostäder i Nynäshamn, så finns det idag flera olika av dessa. Du bör fundera på vad det är för typ av bostad du föredrar. Är det en lägenhet du är ute efter eller letar du efter lediga bostäder i form av hus , stuga eller ett rum i Nynäshamn ?

Hitta ett passande bostadsalternativ i Nynäshamn

När du kollar efter bostäder i Nynäshamn, så har du som sagt flera bostadsalternativ att välja på. En vanlig bostad i Nynäshamn är lägenhet . Det går att hitta med förstahandskontrakt så väl som det går att hyra i andra hand.

Andra bostadsalternativ du kan välja mellan då du vill hyra bostad i Nynäshamn är stuga , hus och rum . Det kan även finnas studentlägenhet för dig som ska plugga på Campus Nynäshamn.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Nynäshamn

Det kan ju vara rätt skönt att hitta en bostad i Nynäshamn, snabbt och smidigt. Det är vad du kan göra via BostadsPortal. Det snabbaste sättet att få fram lediga bostäder i Nynäshamn är att söka efter just detta. Det via den sökfunktion som finns. Du kan före du söker fundera på om det finns särskilda krav eller önskemål du har.

Att få tag på hyresbostäder i Nynäshamn går snabbt och det går smidigt. Dessutom kan du känna dig trygg när du använder dig av BostadsPortal då det bara är seriösa uthyrare här.

Använd dig av vår sökfunktion med filtrering

Om du vill få en bra översikt av alla lediga bostäder i Nynäshamn, så är det bara att söka efter just denna ort samt inom vilket område och sedan klicka i alla bostadsalternativ. Dock kan du filtrera det så att du bara söker efter lägenheter, eller bara efter hus. Du kan även fylla i annat såsom max pris på hyran eller vad minsta antal rum ska vara.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Nynäshamn

På BostadsPortal finns det även en så kallad Bostadsbevakning . Du kan då i samband med att du söker efter lediga bostäder i Nynäshamn välja att aktivera denna funktion. Den kommer då att känna av när passande bostäder kommer in och då får du ett mail om det. Sedan kan du välja att kontakta uthyraren om du vill.

Inom vilket område i Nynäshamn vill du hitta en bostad att hyra?

I Nynäshamn kommun finns det många bra områden att välja på. Naturen ligger dessutom bara runt hörnet. Du kan välja att bo centralt, så väl som det finns naturnära områden strax utanför.

Mysiga Nynäshamn

Nynäshamn är en mycket trevlig plats att bo på. Du har nära till både Stockholm och Gotland . I Nynäshamn finns det mysiga caféer, storslagen havsutsikt, små gårdsbutiker, en härlig skärgård och mycket mer.

Bra transportmöjligheter

I kommunen så finns det totalt fem pendeltågsstationer. Dessa är Segersäng, Ösmo, Nynäsgård, Gröndalsviken och Nynäshamns station. Dessa tar dig direkt till och från Stockholms Central. Dessutom finns det flera busslinjer runt om i kommunen. Du kan även med lätthet köra egen bil, då Nynäsvägen (riksväg 73), förbinder Nynäshamn med Stockholm . Från Nynäshamn går det även färja över till Gotland .

Nöjen, sevärdheter och mycket att hitta på

I Nynäshamn finns det en hel del att se och göra. Bland annat är det en perfekt plats för dig som vill ha nära till naturen. Du kan ägna dig åt fiske, båtliv, vandring, fågelskådning och mycket mer. Bland sevärdheter har du flera fornlämningar, grottor, hembygdsgårdar och museer.

Du kan komma kontakt med riktigt gammal historia om du går den 7 kilometer långa Runstensvägen. Längs med sträckan får du se runstenar och gravfält.

Eftersom du befinner dig i skärgården finns det en hel del platser som passar för olika vattenaktiviteter. Bland annat kan du ägna dig åt fiske, i sjöarna Fjättern och Muskan.

Om du gillar gillar våg-, vind- eller kitesurfing så är Torö Stenstrand är ett suveränt ställe för att ägna sig åt detta. Från Torös udde går båtar till ön Landsort, som har klippstränder samt även Sveriges äldsta bevarade fyr.

Andra bra saker du kan behöva

Nynäshamn erbjuder även andra så kallade nödvändigheter. Det i form av mataffärer, vårdcentral, badhus, skolor bibliotek, affärer, samt en massa mer. Det är även en bra plats att jobba på, samt att du även kan plugga om du föredrar det.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Kanske du redan har ett hus, eller stor lägenhet, eller så hyr du något större än du tänkt dig. Du kan då bli något av en hyresvärd på egen hand. Det genom att hyra ut hela eller delar av din bostad . Det är enkelt att göra det via BostadsPortal. Det eftersom du kan få tillgång till smarta, digitala verktyg.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra bostad i Nynäshamn och vill känna dig trygg i ditt sökande efter lediga bostäder i Nynäshamn, då ska du använda dig av BostadsPortal. Det är mycket enkelt att hitta en mängd olika bostadsalternativ via denna sajt samt att du även kan hyra ut själv med om du vill det. Nynäshamn är en trevlig småstad, som ändå ligger nära både Stockholm och Gotland .

Du är välkommen att kontakta oss på BostadsPortal

Du kan kontakta oss via vår kundtjänst om du behöver hjälp med något, alternativt läsa i vår FAQ.

Vi hoppas att du ska hitta den perfekta bostaden att hyra i Nynäshamn hos oss, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA