Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Nynäshamn

Lediga lägenheter i Nynäshamn

16 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
16 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Södra Nynäshamn, Toppstigen
7 194 SEK2 timmar sedan
2 rum lägenhet på 39 m²
Norra Nynäshamn, Telivägen
7 372 SEK14 juli

Liknande annonser i Nynäshamn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Nynäshamn på BostadsPortal

Nynäshamn är en riktigt mysig plats att bo på där du har nära till Stockholm så väl som till Gotland. Du som vill hyra lägenhet i Nynäshamn du kan här på BostadsPortal söka efter lediga lägenheter i Nynäshamn. Sökningen kan ske direkt på första sidan, så väl som du kan göra en mer avancerad sökning.

Du som vill hitta en hyreslägenhet i Nynäshamn du gör ett bra val genom att använda dig av BostadsPortal.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Nynäshamn

Har du bestämt dig för att du vill hyra lägenhet i Nynäshamn eller kan du tänka dig att hyra en annan form av bostad? Hos oss kan du nämligen inte bara hitta lediga lägenheter i Nynäshamn utan även rum som hyrs ut samt stugor och hus .

Är det ändå så att du vill bo i en lägenhet i Nynäshamn så tänk på att du då kan hyra i första hand så väl som i andra hand.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Nynäshamn

Du kan söka fram lediga lägenheter i Nynäshamn på ett snabbt sätt via förstasidan. Men tänk då på att du kommer att få upp alla lediga objekt som hyrs ut. Om du har vissa krav, så är det smartare att göra en mer avancerad sökning. Du kan nämligen filtrera på flera olika sätt.

Vad för lägenhet passar dina önskemål och krav?

Kanske du har en specifik bild över hur en lägenhet i Nynäshamn ska vara? Då kan det vara bra att söka efter vad du har för krav. Oftast är det ju så att de flesta av oss vet hur många rum vi vill ha eller om lägenheten ska ligga på en särskild plats eller i ett visst område.

Här på BostadsPortal kan du göra en smart sökning där du kan filtrera efter olika saker. Du kan bland annat fylla i vad du max vill betala i hyra, om det ska finnas parkering, eller hiss och mycket mer.

Testa att göra en bostadsbevakning

Om du vet vad för hyreslägenhet i Nynäshamn du vill ha och vill slippa att göra ny sökning och filtrering flera gånger per vecka, testa då att göra en bostadsbevakning . Du kan då en gång fylla i vad du har för krav. Sedan klicka i att denna sökning ska bevakas. När det kommer in nytt och ledigt så får du mail. Tänk bara på att du måste registrera dig först.

Inom vilket område i Nynäshamn vill du hitta en hyreslägenhet?

I Nynäshamn finns flera bra områden. Bland annat kan du bo i norra Nynäshamn eller södra . Du har även områden som Sorunda , Ösmo och Grödinge .

Åka till Nynäshamn och härifrån

Nynäshamn har flera bra transportmöjligheter. Bland annat finns det flera pendeltågsstationer som alla tar dig till Stockholm . Sedan finns även flera bra busslinjer. Om du åker bil så finns Nynäsvägen (riksväg 73), som förbinder Nynäshamn med Stockholm. Dessutom kan du ta dig till Gotland, eftersom det går en färja från Nynäshamn.

Upptäck vad Nynäshamn har att erbjuda

Nynäshamn har en hel del att erbjuda, både när det gäller sevärdheter och aktiviteter så väl som det finns en mängd olika nödvändigheter.

I Nynäshamn har du Strandvägen, som är en promenad- och cyklingsväg på cirka 6 km. Den går längs med vattnet hela vägen.

Nynäshamn har även flera museer, som Mopedum – Svenska nostalgimuseet, Nynäshamns Järnvägsmuseum och militärmuseet Batteri Landsort.

Gillar du att ägna tid i naturen så är Nynäshamn perfekt för detta. Du kan fiska, åka båt, vandra, cykla och mycket mer. Sedan har du även den vackra skärgården, samt att du även kan ägna dig åt fiske i de två sjöarna Muskan och Fjättern.

Missa inte ett besök på hembygdsgården eller att kolla in Landsort fyr. Du kan också roa dig med våg-, vind- eller kitesurfing på Torö Stenstrand som är ett suveränt ställe för att ägna sig åt detta. Från Torös udde går båtar till ön Landsort där fyren står.

Sedan är Nynäshamn även mycket rikt på fornlämningar, runt 4500 finns i hela kommunen. Du kan bland annat vandra den 7 kilometer långa Runstensvägen för att kika på gravfält och runstenar.

I Nynäshamn har du även alla de nödvändigheter du kan komma att behöva som livsmedelsbutiker, skolor, badhus, apotek, vårdcentral samt en massa mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter lediga lägenheter att hyra i Nynäshamn så är det ju viktigt att känna att det är en säker sida du söker på. BostadsPortal är en mycket säker och trygg portal. Du kan känna dig lugn med att använda dig av vår sajt för att hitta uthyrare. Dessa är dessutom seriösa, så du kan även känna dig trygg i att hyra lägenhet i Nynäshamn.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Finns inte just den lägenhet att hyra i Nynäshamn som du vill hyra? Om du känner att du ändå måste flytta, så kan du testa att hyra en större bostad än vad du behöver. Du kan nämligen välja att själv hyra ut delar av lägenheten om du vill. Vi har smarta digitala verktyg du då kan använda dig av.

Välj BostadsPortal för att söka efter en ledig hyreslägenhet i Nynäshamn

Du som känner att du vill ha en trygg och säker sajt att leta lediga lägenheter i Nynäshamn på, du kan välja att använda BostadsPortal. Vår sajt är en bra samlingsplats för uthyrare och personer som söker hyreslägenheter i Nynäshamn.

Störst nytta av BostadsPortal får du om du väljer att registrera dig hos oss. Du kan då enklare komma i kontakt med olika uthyrare till exempel.

Via vår sajt kan du komma att hitta en lägenhet i Nynäshamn som passar dig perfekt. Bara du ser till att vara noggrann när du letar. Skulle det vara så att du har frågor eller funderingar över något, då har vi en kundtjänst du kan kontakta. Sedan har vi även en bra sida med FAQ du kan kika på.

Lycka till med att hitta en bra lägenhet i Nynäshamn!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA