Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sala

Hyresbostäder i Sala

20 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
20 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 34 m²
Skuggan-Gärdesta, Josefsdalsvägen
5 722 SEKIgår
3 rum lägenhet på 98 m²
Östra Sala, Dammgatan
10 994 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Sala

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Sala på BostadsPortal

Sala, en ort som ligger till större delen i Västmanland , men även har delar i Uppland är en mycket trevlig plats att bosätta dig på. När du ska hyra bostad i Sala så kan du använda dig av oss, för att hitta lediga bostäder i Sala.

Sala har en bra placering och inte långt från denna ort har du Uppsala , Västerås och Örebro . Stockholm är inte så långt borta det heller.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sala

När du planerar att hyra en bostad i Sala, är det klokt att noggrant överväga vilken typ av boende som bäst motsvarar dina preferenser. Har du en förkärlek för lägenheter i Sala eller är du mer intresserad av att hitta ett hus att hyra ? Det finns också andra utmärkta alternativ, som att hyra en stuga eller att hitta ett rum att hyra i Sala . Det viktiga är att välja en bostad som matchar dina önskemål på bästa sätt.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Sala

För en effektiv och problemfri bostadssökning i Sala, rekommenderar vi att du drar nytta av vår snabbsökning. Med denna funktion får du snabbt tillgång till samtliga tillgängliga bostäder i Sala. Om du föredrar att kunna använda filter för att specificera vilken typ av bostad du är intresserad av och om du önskar ha fler valmöjligheter, kan du istället använda vår avancerade sökfunktion.

Smart sökning med avancerad sökfunktion

Vid sökning efter en hyresbostad i Sala erbjuder vår avancerade sökfunktion praktiska alternativ. Du kan enkelt anpassa din sökning efter dina preferenser. Du har möjlighet att välja önskad bostadstyp och specificera storleken på bostaden, både när det gäller antal rum och önskad kvadratmeter.

Förutom dessa justeringar finns det även andra användbara filteralternativ tillgängliga. Du har möjligheten att markera om du önskar tillgång till parkering, om en balkong är ett krav eller om husdjur är tillåtna. Genom dessa anpassningar kan du hitta den bostad som bäst passar dina önskemål och behov.

Satsa på att lägga upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Sala

En fördel vi erbjuder på BostadsPortal är vår praktiska Bostadsbevakningstjänst . För att få tillgång till denna funktion, behöver du bara registrera dig hos oss. Genom att använda denna tjänst kan du förenkla din bostadssökning.

Du gör en enda sökning med de filteralternativ du önskar. Därefter övervakar vårt system denna sökning, och så snart vi får in nya lediga bostäder i sala som matchar dina kriterier, kommer du att få en notifikation via e-post från oss. Detta hjälper dig att vara uppdaterad och snabbt reagera på nya möjligheter.

Inom vilket område i Sala vill du hitta bostad?

Sala har bostäder i östra delarna så väl som i centrala Sala.

Hur tar du dig till Sala?

Sala utgör en viktig järnvägsknutpunkt där flera järnvägslinjer sammanstrålar. Det inkluderar Dalabanan, linjen mellan Sala och Oxelösund , samt den före detta Sala – Gysinge Gävle järnvägen, som nu är nedlagd. Kollektivtrafiken med buss i området hanteras huvudsakligen av VL ( Västmanlands Lokaltrafik) och delvis av UL (Upplands Lokaltrafik).

Sala utgör också en viktig knutpunkt för vägtrafik. Här möts tre stora riksvägar: riksväg 70, riksväg 72 och riksväg 56.

Upplev fantastiska Sala

I Salas natursköna omgivningar finns otaliga pärlor att upptäcka. Här har du till exempel Färnebofjärdens nationalpark med sitt unika älvlandskap. Missa inte heller de många sjöarna i Svartådalen. Där går det både att bada och ägna dig åt fiske.

Sala silvergruva erbjuder en fascinerande historia och bergrum som vibrerar av atmosfär från en förgången era. Gruvdrift har pågått här sedan det sena 1400-talet. Gruvområdet bjuder på en naturskön promenadsträcka i en historiskt intressant miljö, och guider finns till hands för att dela spännande berättelser från det förflutna.

Kring Ekeby dammar i Sala stadspark sträcker sig en charmig och omtyckt promenadslinga, kantad av vita broar som leder över vattnet. Den större dammen intill stadsparken delas av en gångväg med en bro och skapar ett bedårande dammsystem.

Gröna gången utgör en förtjusande vandringsled som tar sin början vid Ekeby dammar i centrala Sala, passerar Mellandammen och fortsätter längs sjön Långforsen till Utvärdshuset Måns Ols. Leden följer vattendrag och dammvallar som en gång byggdes för Sala Silvergruvas vattensystem.

Sala bjuder på spännande sevärdheter och upplevelser lite varstans, där mycket av naturen står i fokus. Du kan ägna dig åt att utforska naturen från vattnet eller från land.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Trygghet på internet är viktigt och därför är alla våra sidor säkra! Det är även tryggt att hyra bostad i Knivsta, via någon av de uthyrare du hittar här. Dessa kollar vi alltid noga upp före de lägger ut sina annonser.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Ibland kan det kanske vara lite svårare att hitta exakt den typ av bostad du letar efter. Det du kan välja att göra då, är att söka efter en större bostad. Du kan då kanske hittar exakt det du behöver när det gäller bostad i Sala. För att spara in på hyran, se gärna till att hyra ut ett rum till en inneboenden.

BostadsPortal hjälper dig på vägen till den perfekta bostaden i Sala

BostadsPortal utgör den optimala plattformen för att utforska tillgängliga bostäder i Sala. Vår webbplats sätter säkerhet och pålitlighet hos våra uthyrare i främsta fokus. Utöver detta tillhandahåller vi ett sortiment av praktiska funktioner, flera är gratis att använda. Genom att registrera dig får du emellertid fullständig åtkomst till många av våra dem.

BostadsPortal gör det enkelt för dig att upptäcka tillgängliga bostäder inom olika kategorier, såsom lägenheter , hus , stugor och enkelrum . Dessa alternativ sträcker sig över ett brett spektrum av städer och orter runtom i hela Sverige.

Om du stöter på en fråga som kräver svar, kan du först konsultera vår FAQ-sida för att se om svaret redan finns där. Om så inte är fallet, är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare assistans.

Vi på BostadsPortal önskar dig all framgång i ditt sökande efter den perfekta bostaden i Sala, som uppfyller alla dina önskemål. Lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA