Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sala

Lediga lägenheter i Sala

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
21 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 57 m²
Östra Sala, Dammgatan
6 031 SEK14 timmar sedan
2 rum lägenhet på 56 m²
Östra Sala, Åkragatan
6 388 SEK19 timmar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Sala

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sala på BostadsPortal

Sala är en tätort, som till största delen ligger i Västmanland, men även med en liten del av östra sidan i Uppland. I Sala kan man finna flera vackra delar, känna av kulturens anda i Aguélimuseet, eller uppleva hisnande spänning och oförglömligt äventyr i Sala silvergruva.

Att hyra lägenhet i Sala är klokt. Utforska därför vad BostadsPortal har att erbjuda som underlättar ditt sökande efter en ledig lägenhet att hyra i Sala. Här finns tusentals möjligheter.

Hitta lugna platser i vackra miljöer

Inom stadens hägn finns många olika sorters parker och grönområden. Vackra stadsparken med dammarna som slingrar sig härigenom och runt till olika vackra platser i Sala.

Bosätt dig centralt i den mysiga stadskärnan som har både shopping och charmiga caféer att erbjuda. Staden andas lugn och känslan av natur finns nära oavsett om du bor här eller väljer de lantliga miljöerna i utkant. Ett fotsteg bort har du alltid dess ljuvliga promenadstråk bland dammarna och den trolska skogen.

Vidga dina vyer med fler olika boendealternativ

Hyr en ledig lägenhet i Sala centrum eller ett torp på landet. Det är bara några av Salas alla boendealternativ. Många fler går att hitta, både i första- och i andra hand, oavsett om det är delar av, eller en hel hyreslägenhet du söker.  Det är därför BostadsPortal erbjuder en bunt av smidiga sökverktyg som ska ta dig till det alternativ som du eftersöker.

Öka dina chanser på vägen till ditt boende via vår bostadsbevakning

En komplett profil ökar alltid dina chanser. Ju bättre du presenterar dig själv genom profilen, desto mer ökar dina möjligheter till att potentiella hyresvärdar ska lägga märke till dig.

Sedan kan du bostadsbevaka ett eller flera boenden . Säg att du aktivt söker efter lediga lägenheter i Sala. Det som brister är tid och energi till att sedan upptäcka när lediga alternativ dyker upp. Gå in på BostadsPortal, ange de kriterier du har för ditt önskade boende, och registrera sedan en bostadsbevakning på detta. På detta sätt kan du lugnt ägna dig åt annat och automatiskt få ständiga uppdateringar via mail när lediga hyreslägenheter som passar dig dyker upp.

Leta dig fram smidigt och enkelt

BostadsPortal erbjuder en rad smidiga sökverktyg till dig som letar efter en lägenhet att hyra. Även till dig som söker efter hyresgäster. Det går snabbt och smidigt att ange dina kriterier, såsom yta, antal rum, prisintervall, läge, bostadstyp etcetera. Sedan plockar sökfunktionen fram det som passar in bäst. Vår kundsupport finns redo för dig om du behöver hjälp att komma fram rätt.

En rik fritid i den historiska silverstaden

Det går att finna många smultronställen i Salas vackra natur. Från Färnebofjärdens nationalpark med ett unikt älvlandskap, till Svartådalens många sjöar som både bjuder på härliga dopp om sommaren samt god fiskelycka!

Söker du utmaningar och adrenalin och upplevelser som är lite utöver det vanliga så kan du besöka Sala silvergruva med dess intressanta historia och bergrum fyllda med atmosfär från en spännande tid. Här har gruvbrytning pågått sedan sent 1400-tal.

Gruvområdet erbjuder ett naturskönt promenadstråk i en historiskt intressant miljö där även guide finns att tillgå så att man kan lyssna på alla spännande historier från förr.

Salas vackra dammar och gröna gångar

Runt Ekeby dammar i Sala stadspark finns en trevlig och populär promenadslinga där många av de vita broarna passeras. Den stora dammen invid stadsparken. Dammen delas av en promenadväg med bro och bildar ett vackert system av dammar.

Gröna gången är en vacker vandringsled som börjar vid Ekeby dammar i centrala Sala, förbi Mellandammen och fortsätter utefter sjön Långforsen och Utvärdshuset Måns Ols. Leden följer vattendragen och dammvallarna som byggts för Sala Silvergruvas vattensystem.

Fiska loss och vandra i det fria

Sala erbjuder spännande fiske i hela kommunen. Besök Järndammen som är en av många fiskdammar, där finner du inplanterad ädelfisk. Till och med i Ekeby dammar i Sala Stadspark kan du prova fiskelyckan.

Ta med picknickkorgen och upplev naturen vattenvägen genom att ro ut mellan Långforsens små öar eller njut av det levande djurlivet och den fina naturen till fots. Tanka energi på vackra vandringsleder i en rofylld miljö.

Sjöar finns var du än befinner dig i Sala. Även friluftsbadtempererade bassänger och barnvänliga sandstränder. När det blir för kallt så öppnar badhuset Lärkan med möjligheter för hela familjen.

Pendla och res från resecentrum

Tåg, bussar och expressbussar trafikerar staden med täta mellanrum och härifrån kan du lätt ta dig till de större städerna, som exempelvis Stockholm , Uppsala och Västerås . Därför är detta en mycket populär stad för pendlaren som vill bo i lantlig miljö samtidigt som storstaden finns runt knuten.

Här finns lek och skoj för hela familjen

Sala Stadspark är en uppskattad plats för både salabor och besökare. Här finns en stor och populär lekpark för alla åldrar. Här kan barnen leka i ett gammalt lok, på häftiga klätterställningar och på klätterväggar. Det finns en jättestor gunga, flera olika gungställningar och mycket mer.

Upplev fördelarna med att själv bli en hyresvärd

Även om lägenheten som dyker upp är för stor eller ligger på någon annan plats än den som var tänkt så kan man säga ja just för att ta den spännande möjligheten att själv hyra ut! Bo kvar och finansiera överflödiga kvadratmeter med en inneboende eller hyr ut hela för att kanske testa ett alternativt boende för dig själv en period. En hyreslägenhet i Sala är attraktivt och möjligheterna är många med hjälp av BostadsPortals smarta tjänster för hyresvärdar. Gå in på vår hemsida och utforska dina möjligheter redan idag!

Du skapar din framtid – Vi ger dig trygga förutsättningar!

Med BostadsPortal kan du känna dig trygg och säker från start till slut. Vi vill stötta dig genom hela processen då du vill hyra lägenhet i Sala. Alla bostadsannonser är noggrant granskade och kundsupporten bär på en lång och pålitlig erfarenhet av bostadsförmedling. Vi värnar om din trygghet när du använder dig av våra tjänster.

Lycka till i ditt sökande efter den rätta hyreslägenheten, och tveka inte att kontakta oss ifall du behöver råd och hjälp!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA