Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Enköping

Hyresbostäder i Enköping

137 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
137 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 68 m²
Bergvreten-Fanna-Korsängen, Sadelmakargatan
10 725 SEK20 timmar sedan
1 rum lägenhet på 29 m²
Stenvreten-Romberga-Galgvreten, Linbanegatan
5 953 SEK2 dagar sedan
...
Sida1av 8

Liknande annonser i Enköping

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Enköping på BostadsPortal

Har du länge sökt efter en bostad i Enköping men inte riktigt hittat rätt? Då ska du testa att söka via oss på BostadsPortal. Här finns det många bra lediga bostäder i Enköping att välja på. Enköping i Uppland är en trevlig tätort. Bor du här så har du nära till bland annat Västerås . Men det är inte heller allt för långt till vare sig Uppsala eller Stockholm .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Enköping

Du som vill hyra bostad i Enköping, du bör fundera på om det är ett måste att det är en viss bostadstyp. För då kan du göra en avancerad sökning efter just det typen av bostad. Bland annat kan du hyra lägenhet , så väl som du kan hyra ett hus , hyra en stuga eller hyra ett rum i Enköping .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Enköping

Du kanske vill att det ska gå snabbt att hitta en bostad i Enköping? Du kan göra en så kallad snabbsökning om du vill. Det finns en sökruta längst upp du kan använda dig av. Du får då fram alla lediga bostäder i Enköping. Vill du filtrera din sökning? Testa då att göra en avancerad sökning.

Filtrera din sökning

Du kanske har en klar bild över hur din bostad i Enköping ska vara? För att hitta exakt det du söker, så är det smart att göra en filtrering efter de krav du har. Du kan bland annat fylla i hur stor bostaden ska vara i kvm så väl som fylla i hur många rum den ska ha.

Andra saker du kan filtrera efter det är om bostaden ska ha en balkong, om det ska vara tillåtet med husdjur eller om bostaden i sig ska vara för studenter eller seniorer endast.

Gör en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Enköping

Här hos oss på BostadsPortal har du en smart funktion som heter Bostadsbevakning . Den innebär att du inte behöver gå in på vår sajt varje dag för att göra nya sökningar efter lediga bostäder i Enköping. Börja med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en filtrerad sökning med de krav eller de önskemål du har. Sedan klickar du i Bostadsbevakning. Vi mailar dig sedan varje gång det dyker upp matchande bostäder.

Inom vilket område i Enköping vill du hitta bostad?

Enköping har flera områden. Du kan bland annat hitta bostäder i Munksundet , Bergvreten-Fanna-Korsvägen och Stenvreten-Romberga-Galgvreten .

Så tar du dig till Enköping

Enköping är beläget vid motorvägen E18 så det är enkelt att ta dig hit.  Sedan finns även riksväg 55 samt riksväg 70. Här går även Mälarbanan. Du kan även åka buss och tåg hit och härifrån.

Vad du kan hitta på att göra i Enköping

Enköping har en hel del att erbjuda. Bland annat inom historia och kultur. Det finns även flera sevärdheter du kan ta del av.

Du kan bland annat besöka Enköping museum som ligger i det gamla rådhuset. I museet kan du ta del av kommunens kulturhistoria från stenålder till nästan nutid.

I och runt Enköping så har du även en hel del slott. Bland annat Salnecke slott som är ett välbevarat slott från 1600-talet. Du har även Ekolsunds slott med park, arboretum och värdshus. Detta slott har varit med i många tv-program! Slottet i sig var dessutom Gustav III:s favoritslott medan han var kronprins. Idag är slottet en konferens- och festanläggning, men du kanvandra runt i parken på egen hand.

Enköping har även en hel del vackra parker som är väl värda ett besök. Den mest kända av dem alla är Drömparken. Den skapades av holländaren Piet Oudolf. Det finns även flera andra parker och det brukar erbjudas guidade parkturer om somrarna.

Enköping har också många historiska platser. Därför kan det vara trevligt att göra en stadsvandring. Enköping är en av Sveriges äldsta städer. Staden kallas ibland för Pepparrotsstaden så väl som Parkernas stad. I staden har du bland annat Vårfrukyrkan, Wallinska gården och Munksundskällan. Missa inte heller att kolla in biblioteket med en omtyckt tillbyggnad av Carl Nyrén som ligger nere vid ån. Där finns även rödfärgade spannmålsmagasin från slutet av 1700-talet.

I Enköping finns det även gott om hällristningar och kulturarv samt att det även finns flera kyrkor att åka och kika på.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som inte hittar en bostad i Enköping som möter alla de krav du har, du kan testa ett annat alternativ. Du kan hyra en större bostad än vad du har behov av själv. Sedan kan du hyra ut ett rum , eller flera, till andra som söker efter just rum att hyra.

BostadsPortal – För att hitta en bra bostad i Enköping

BostadsPortal är en bra sajt där du på ett tryggt och säkert sätt kan söka efter lediga bostäder i Enköping. Du bör se till att registrera dig hos oss. För då får du tillgång till alla de funktioner som finns samt att det gör det hela enklare för din del.

Det är inte svårt att hitta en bra bostad i Enköping via oss. De uthyrare du hittar här, de är alla seriösa!

Här på BostadsPortal kan du enkelt hitta lediga bostäder i form av lägenheter , hus , stugor och rum . Du kan därmed söka efter en bostad i Enköping som passar just dig och de krav du har.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är viktigt att känna sig trygg när man använder en sida. När du väljer att söka efter lediga bostäder i Enköping här hos oss på BostadsPortal så kan du vara helt säker! Det är även tryggt att hyra bostad i Enköping via de uthyrare du hittar hos oss.

Du som har en fråga du vill ställa, du kan med fördel kontakta oss via vår kundtjänst. Du kan även kolla in den sida vi har med FAQ. Där finns vanliga frågor med svar.

Vi på BostadsPortal vill önska dig lycka till i att hitta en bra bostad i Enköping stad som möter dina krav.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA