Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Enköping

Lediga lägenheter i Enköping

147 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
147 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Stenvreten-Romberga-Galgvreten, Rombergsgatan
7 126 SEK2 timmar sedan
4 rum lägenhet på 82 m²
Stenvreten-Romberga-Galgvreten, Mistvägen
12 968 SEK11 timmar sedan
...
Sida1av 9

Liknande annonser i Enköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Enköping på BostadsPortal

Enköping har en mysig småstadskänsla så väl som en levande landsbygd. Staden i sig ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd till Uppsala , Västerås och Stockholm . Du som vill hyra lägenhet i Enköping, du kan söka efter lediga lägenheter i Enköping här på BostadsPortal.

Vår sajt är mycket enkel att använda. Kanske du växt upp här och nu vill återvända till dina rötter? Eller är det bara så att du tycker att denna stad verkar passa dig? Enköping har något för alla!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Enköping

Är det just en lägenhet i Enköping du vill hyra, eller föredrar du att hyra ett hus i Enköping , eller kanske en stuga i Enköping ? Här på BostadsPortal finns det flera olika bostadsalternativ. Fundera på vad som passar dig och de behov du har. Är du ensam hyresgäst, eller är ni en hel familj?

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Enköping

För att snabbt och smidigt hitta lediga lägenheter i Enköping, använd dig av våra sökfunktioner vi har här på sidan. Du kan känna dig trygg och säker när du letar efter lägenhet i Enköping via BostadsPortal.

Filtrera fram de krav du har

Om du vet exakt vad för typ av hyreslägenhet i Enköping som du vill hyra, så använd då sökfunktionen som även har så att du kan filtrera efter krav du har. Du kan där leta efter lediga lägenheter i Enköping efter område, storlek på lägenhet, hyreskostnad samt annat som du har som krav. Kanske du bara måste ha med dig din hund i din nya bostad? Då är det ju en fördel om husdjur är tillåtna i den lägenhet du väljer.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Enköping

Vill du bli meddelad så snart nya lediga lägenheter i Enköping kommer in? Använd dig då av vår bostadsbevakning. För din del så innebär bostadsbevakningen att du slipper att söka efter lägenheter varje dag.

Inom vilket område i Enköping vill du hitta lägenhet?

Enköping har olika områden där du kan välja att bo. Dels så klart centrala Enköping, men det finns även hyresrätter i Vänge , Sankt Ilian , Ekolsund , dels i flera andra trevliga områden.

Enköping en plats att trivas på

Enköping som är en tätort i Uppland tillhör Uppsala län . Denna stad är mycket känd för sina fantastiska parker och staden kallas även ibland för Parkernas stad. Dock har staden även varit känd under namnet Pepparrotsstaden. Det tack vare att här odlade man en massa pepparrot förr i tiden. Du som vill bo i denna stad, du behöver bara söka efter lediga lägenheter i Enköping.

Läge och transport

Enköping ligger bra placerat vid motorvägen E18 och Mälarbanan i närheten av Mälarens norra strand. Via E18 kan du ta dig till österut mot Stockholm , eller västerut mot Örebro , Karlstad och Oslo. Du har även Riksväg 55 söderut mot Strängnäs och Norrköping samt nordost mot Uppsala samt Riksväg 70 mot Borlänge och Idre i nordväst.

Staden har även regionbussar samt att det går utmärkt att åka tåg med SJ. Sedan är denna stad faktiskt ”Sverige närmsta stad”. Detta eftersom att det inom en 12 mils radie finns 38 andra städer. Du har därmed nära till en massa annat när du bor här.

Nöjen och sevärdheter

Enköping är en mycket gammal stad med en historia som går tillbaka till vikingatiden. Detta är något som märks av när det gäller sevärdheter. Bland annat kan du besöka Härjarö, som är mycket rikt på fornlämningar.

Mitt i staden, på åsen, så ligger Vårfrukyrkan. Denna kyrka är i sten och är från 1100-talet. Du kan även kika på runstenar vid till exempel Afzeliiplan och i Skolparken.

Enköping har även ett trevligt museum, med en mängd olika utställningar. Både fasta och tillfälliga sådana.

Du som gillar natur, du hittar det bara runt hörnet. Du har till exempelvis Gröngarn, där du kan kika på urskogen. Här finns även en två kilometer långt naturspår.

Enköping kallas som sagt för Parkernas stad och det beror på att det finns 24 olika parker, grönområden och planteringar här.

Hitta det du behöver i Enköping

Om du bor i en hyreslägenhet i Enköping, så har du nära till det mesta du behöver. Staden i sig har alla nödvändigheter när det kommer till vård, omsorg, skolor och annat. Att ha alla dessa nödvändigheter i den stad man bor i, är rätt skönt. Du slipper ju då att ta dig till en större stad för att göra dina ärenden.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en lämplig hyreslägenhet i Enköping, så kan du känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal. Här finns det bara seriösa uthyrare som erbjuder lediga lägenheter i Enköping. Du kan även känna dig trygg i att hyra en lägenhet i Enköping.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kan hyra en större lägenhet än vad du egentligen har behov av och sedan välja att hyra ut ett rum till en annan person . Det via BostadsPortal. Hos oss är det enkelt själv bli hyresvärd.

När du vill hitta lägenhet att hyra i Enköping - använd BostadsPortal

För att få bästa alternativen när det gäller lediga lägenheter i Enköping, så är det smart att använda dig av BostadsPortal. Du kan vara trygg i att hyresvärdarna här är seriösa och att det inte sker några konstigheter.

Om du vill bo i en lägenhet i Enköping, så kan du med fördel söka efter just detta, men du kan även söka efter andra typer av hyresbostäder med, såsom hus , stuga , rum med mera. Det är då bara att filtrera ut vad för typ av hyresrätt du söker.

En hyreslägenhet i Enköping är smart att välja då du inte vill köpa bostad. Du kan hyra lägenhet i Enköping under hur lång tid du vill.

Kontakta oss, om du har frågor eller funderingar

Vi har en bra kundtjänst här på vår sida om du behöver hjälp, samt att du även kan läsa vår FAQ för att få reda på svar på vanliga frågor.

Vi hoppas du hittar det du söker inom lediga lägenheter i Enköping, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA