Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Karlstad

Lediga lägenheter i Karlstad

50 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
50 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 66 m²
Karlstad, Vikengatan
8 344 SEK16 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Karlstad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Karlstad på BostadsPortal

Karlstad i Värmland är en trevlig stad. Kanske du letar efter lediga lägenheter i Karlstad? Då har du hamnat rätt! Här på BostadsPortal kan du hitta en passande lägenhet i Karlstad, som matchar de krav och önskemål du har. Oavsett om du ska plugga på Karlstad universitet, har fått jobb här, eller bara vill byta bostad, så kan du hitta en bra hyreslägenhet i Karlstad.

Bor du i Karlstad, så har du nära till mindre orter som Grums och Säffle så väl som Forshaga och Kil . Du har inte heller allt för långt till Norge!

Stort utbud av lediga lägenheter i Karlstad

Här på BostadsPortal hittar du ett stort utbud av lediga lägenheter i Karlstad. Troligen har vi det största utbudet i Sverige när det gäller just lediga lägenheter i Karlstad så väl som andra städer. Du som tänker dig att flytta hit, du kan därmed hitta en passande lägenhet i denna stad. Testa gärna att göra en kartsökning för att se alla de områdena i Karlstad med lediga lägenheter.  Hos oss hittar du både lokala bostadsförmedlare så väl som privatpersoner som hyr ut. Du kan enkelt göra sökningar efter de krav du har på lägenheten.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Karlstad

Har du bestämt dig för att du vill hyra lägenhet i Karlstad eller kan du tänka dig ett annat bostadsalternativ? Utöver lediga lägenheter i Karlstad så listar vi även andra typer av bostäder som hus , stugor , rum och studentbostäder i Karlstad .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Karlstad

Snabbaste och smidigaste sättet att få fram alla bostäder i Karlstad är att göra en snabbsökning av stadens namn, längst upp. Vill du att det bara ska vara alla lediga lägenheter i Karlstad samt även kunna filtrera din sökning, använd dig då av den avancerade sökningen.

Filtrera sökningen med dina egna önskemål och krav

Din lägenhet i Karlstad kanske ska ligga inom ett visst område, eller är det vissa krav du har på den? Dessa saker kan du filtrera efter genom den avancerade sökningen. Bland annat kan du fylla i hur många rum den ska ha som minst, eller fylla i minsta antal kvm.

Det går även att filtrera efter om det ska finnas parkering tillgängligt, om det ska finnas balkong eller om du har en max summa du vill betala i hyra.

En bostadsbevakning gör det enklare

Vill du slippa att göra en ny sökning efter lediga lägenheter i Karlstad varje dag, lägg då upp en Bostadsbevakning . Du börjar med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en sökning med dina krav och filtreringar som passar dig. Därefter klickar du i att den ska göras till en bevakning av bostäder. När det sedan dyker upp nya lediga lägenheter i Karlstad så får du mail. Du kan då välja att ta kontakt med uthyraren om den verkar intressant för dig.

Inom vilket område i Karlstad vill du hitta lägenhet?

I Karlstad har du flera bra områden. Bland annat har du Kronoparken , Rud , Hagalund och Lamberget .

Hur du tar dig till Karlstad

Karlstad har många vägar som passerar. Bland annat har du E18. Sedan finns även riksvägarna 61, 62 och 63 samt den primära länsvägen 236, som alla startar i Karlstad. Det går även utmärkt att åka tåg eller buss. Sedan har Karlstad även en egen flygplats, en dryg mil utanför staden.

Sevärdheter och aktiviteter att ägna dig åt i Karlstad

Karlstad har en hel del att erbjuda både inom sevärdheter, aktiviteter och upplevelser. Staden ligger nära naturen, samt att det även finns ett rikt kulturliv.

Mitt i hjärtat av staden har du Wemland Opera. Sedan har du Sandgrund Lars Lerin. Det var från början en anrik dansrestaurang, men idag är det hem för konstnären Lars Lerins målningar.

Du kan även besöka Länsmuseet Värmlands museum, där du kan lära dig mer om värmländsk historia. Sedan har du även Brigadmuseum så väl som Gamla Fängelset, som är både ett hotell och ett museum. Du har också Hammarö skärgårdsmuseum.

Karlstad har genom tiderna varit hem för många kända personer. Många av dem står idag staty eller har minnen uppresta efter dem. Du har till exempel en staty av Selma Lagerlöf, mitt i Karlstad. Sedan har du Nils Ferlin norr om stora Torget. Gustav Fröding står staty vid Stora torget. Han har även en minnesgård, kilometer öster om Karlstad, som heter Alsters herrgård.

Missa inte heller att göra ett besök på Nöjesfabriken. Det är en av Europas största nöjesanläggningar. Bland annat kan du ägna dig åt bowling, äta på olika restauranger, besöka olika barer och mycket mer.

Något som måste nämnas när man talar om Karlstad, är just Sola i Karlstad. Detta talesätt eller ordspråk som många hört är ”Sola alltid skiner i Karlstad”. Det som Sola syftar på, det är inte solen, utan Eva Lisa Holtz (1739–1818) som är en känd symbol för staden och hon står även staty utanför stadshotellet i Karlstad. Hon var en servitris och ägde en krog i det gamla Karlstad. Hon var känd för sitt glada och ”soliga” humör.

I Karlstad har du även en hel del fina byggnader, som domkyrkan, samt att det finns allt från olika parker, fornminnesgård, fornlämningar, runstenar och mycket mer. Sedan har du även Löfbergs arena, som är Färjestads egen arena.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du ska hyra lägenhet i Karlstad, så kan du vara trygg i att hyra från de uthyrare vi har här på BostadsPortal. Att vistas på vår sajt är även det mycket tryggt och säkert!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske sökt lediga lägenheter i Karlstad ett tag, men inte hittat exakt vad det är du är ute efter. Ett tips är att hyra en större lägenhet eller bostad än vad du behöver ha. Sedan agera hyresvärd själv genom att hyra ut ett rum eller två.

Hitta en bra lägenhet i Karlstad via BostadsPortal

Du som vill hitta en perfekt hyreslägenhet i Karlstad, du ska definitivt välja att använda dig av BostadsPortal. Vår sajt är trygg och säker samt att här finns det bara seriösa uthyrare. Dessutom är det enkelt att söka efter lediga lägenheter i Karlstad, så väl som i andra orter och städer.

Du får gärna registrera dig hos oss eftersom det underlättar för dig om du ska lägga upp en bostadsbevakning eller när du vill få kontakt med en uthyrare.

Om du har en fråga du vill få svar på så kolla gärna in vår sida med FAQ. Hittar du inte vad du vill veta, så kan du kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi vill även önska dig ett stort lycka till med letandet efter en bra lägenhet i Karlstad.