Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Karlstad

Lägenheter i Karlstad

100 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
100 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 30 m²
Karlstad, Norrstrandsgatan
Välkommen till våra fina lägenheter på Norrstrand i ett helt rökfritt hus. Norrstrand är en cen
7 timmar sedan
5 737 kr
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Karlstad på BostadsPortal

Letar du efter att hyra lägenhet Karlstad? Då har du kommit till rätt ställe! På BostadsPortal kan du se alla lediga lägenheter Karlstad och resten av Värmland - utan långa väntetider. Om du är i behov av att hitta lediga lägenheter Karlstad här och nu så får vi dagligen in annonser med lägenhet Karlstad från både privata och kommunala hyresvärdar.

Olika typer av lägenheter i Karlstad

Hos oss hittar du olika typer av lediga lägenheter Karlstad men även runt Karlstad. Vi samlar annonser från privata och kommunala hyresvärdar i Karlstad, vilket ger dig en översikt över alla lediga lägenheter i hela kommunen samt resten av Värmland. Det finns något för alla och du hittar det som passar just dig. Du kan ändra dina sökningar efter dina förutsättningar; storleken på lägenheten; antal rum; området där du vill hyra lägenhet i Karlstad.

Att bo i Karlstad

Eftersom det är ett stor urval av hyreslägenheter i Karlstad, från både privata och kommunala hyresvärdar, kan det som bostadssökande kännas överväldigande och därför svårt att ta det första steget. BostadsPortal har samlat enbart godkända annonser på lediga lägenheter i Karlstad och hela landet på ett och samma ställe. Vårt mål är att erbjuda våra bostadssökande och hyresvärdar trygghet i deras sökande. Hos oss får du tillgång till pålitliga verktyg och tjänster som kan underlätta processen.

Hitta lägenheter i Karlstad som student

Har du kommit in på Karlstads universitet eller är du redan studerande och letar efter lägenhet i Karlstad? På BostadsPortal kan du smidigt och enkelt hitta hyresvärdar som erbjuder lägenhet i Karlstad som passar din budget och livsstil. Vi listar alla tillgängliga studentbostäder i hela Sverige. På samma sida hittar du även tips och ideer på hur du går tillväga för att hitta din lägenhet som student i Karlstad.

Bevaka lediga lägenheter i Karlstad

Eftersom Karlstad är en studentstad kan man inte förneka att konkurrensen om boende är högre än i andra orter som inte är studentstad. Ett bra tips är att använda vårt bevakningsmail . Det är en gratistjänst du kan använda dig av i jakten på din nya hyresrätt Karlstad. Du sätter enkelt dina sökkriterier såsom hyra och storlek, och du får mail skickad till dig så fort det kommer in en ny lägenhet som matchar dina kriterier på hemsidan. Det är också lika enkelt att avprenumerera tjänsten när du hittat din lägenhet i Karlstad!

Andra möjligheter än lägenheter i Karlstad

I Karlstad förvaltas det många hyreslägenheter, både av privata och kommunala hyresvärdar, men eftersom konkurrensen är så pass hög kan det vara en bra ide att vara öppen för andra alternativ. På BostadsPortal kan du söka andra typer av hyresrätter Karlstad än lägenheter, exempelvis rum, hus, och stugor.

Lägenheter uthyres i Karlstad

Har du en ledig lägenhet i Karlstad som du gärna vill komma av med? Du kan läsa mer om hur bostadsuthyrningen går till på BostadsPortal och vad du kan förvänta dig som hyresvärd i Karlstad. Vi erbjuder personlig support före, under och efter hyrestiden. Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss vardagar mellan kl 9–15 via mail och/eller Facebook Messenger. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att få en så trygg start som möjligt på din resa vidare i livet! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste nytt. Följ och också på vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.

Lycka till med sökandet!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA