Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Karlstad

Hyra rum i Karlstad

73 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
73 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 16 m²
Karlstad, Triogatan
Rum på Triogatan
20 timmar sedan
3 151 kr
Sida1av 5

Populära söktermer

Karlstad - Mer info om hur det är att hyra rum i Karlstads kommun

Ska du börja läsa på Karlstads Universitet? Eller har du fått jobb i Karlstad men vill behålla din bostad i hemorten? Då kan det vara bra att vara öppen för andra möjligheter. Att hyra rum och bli inneboende i Karlstad är enklare än du tror. På BostadsPortal är det viktigt för oss att du som bostadssökande känner dig trygg i din bostadsjakt. Med över 10 år i svenska hyresmarknaden har vi goda insikter i hur tufft det är att hitta den boendeformen som passar just dig - men det är absolut inte omöjligt! Läs gärna vidare om hur det är att hyra rum i Karlstad.

Rum uthyres i Karlstad

Det finns olika typer av rum som uthyres i och runt Karlstad - möblerat, omöblerat och delvis möblerat. Har du hittat ett rum som du vill hyra kan det vara en bra ide att fråga din hyresvärd och kommer överens om det bästa alternativet som känns bra för er båda. På BostadsPortal har vi samlat bostadsannonser från både privata och kommunal hyresvärdar i Karlstad, därför som bostadssökande har du ett stort utbud på olika typer av bostäder och ännu en större chans att hitta just den bostaden som passar dina förutsättningar.

Fördelar med att hyra rum i Karlstad

Karlstad ligger i mellersta delen av Sverige och har över 93 000 invånare vilket gör den till en av Sveriges största kommuner. På grund av läget erbjuds det ett rikt näringsliv samt expansiva arbetsmöjligheter. Det påstås att var du än bor i Karlstads kommun kommer du ha nära till arbete. Det kan vara svårt i första taget att veta var du vill bo om du är nyinflyttad. Genom att hyra rum har du  flexibilitet och en bra möjlighet att utöka ditt nätverk. Denna boendeform passar också dig som är veckopendlare då det är billigare att hyra ett rum i Karlstad än att hyra hela bostaden för dig själv. Dessutom är det lättare att hitta ett boende i centralt läge och alltid ha nära till stadspulsen.

Bevaka lediga rum i Karlstad

På BostadsPortal erbjuder vi våra bostadssökande och hyresvärdar tillgång till olika pålitliga verktyg samt personlig support. Din trygghet är vårt prioritering. Från start till slut ser vi till att du har en så trygg och smidig resa som möjligt oavsett om du är hyresvärd eller bostadssökande. I Karlstad finns det inga officiella bostadsköer och du kan kontakta olika bostadsbolag samt fastighetsägare direkt, men på BostadsPortal kan vi hjälpa dig att bevaka lediga rum och andra typer av hyresbostäder åt dig. Du kan enkelt aktivera vårt bevakningsmail och få mail så fort det kommer in nya hyresobjekt som passar dina sökkriterier. Det är en gratis tjänst och när du har hittat din drömbostad är superenkelt att avaktivera tjänsten. Är du studerande kan du också söka bland våra lediga studentrum i Karlstad och få tips om hur du bäst får tag på ditt nya studentboende.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om att hyra rum i Karlstad

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att nå vår kundtjänst på Facebook Messenger eller e-post. Vi är tillgängliga för att svara på dina frågor på vardagar mellan kl 8-15.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA