Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Säffle

Lediga lägenheter i Säffle

38 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
38 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Säffle, Magasinsgatan
5 306 SEKIgår
4 rum lägenhet på 92 m²
Säffle, Järnvägsgatan
7 990 SEK8 juli
Sida1av 3

Liknande annonser i Säffle

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Säffle på BostadsPortal

Säffle i Värmland är en trevlig ort. Kanske du har tänkt dig att flytta hit? Eller bor du här och ska skaffa en större lägenhet? Då har du hamnat rätt. Här hos oss på BostadsPortal finns det lediga lägenheter i Säffle i en mängd olika storlekar.

Säffle ligger nära Grums , Karlstad och Arvika samt även Åmål .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Säffle

Är det just en hyreslägenhet i Säffle du söker eller kan du tänka dig ett annat bostadsalternativ? Här hos oss kan du nämligen hitta andra bostäder som hyrs ut. Bland annan kan du hyra ett hus i Säffle eller stuga så väl som att det finns rum som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Säffle

Då du ska hyra lägenhet i Säffle så bör du söka efter just en sådan. Vi har två olika sökfunktioner du kan använda dig av. Dels finns en snabbsökning i form av en sökruta längst upp. Söker du via den så får du upp alla lediga bostäder i den ort eller stad du söker på. Vill du bara söka efter lediga lägenheter i Säffle så gå då till den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera sökningen på en mängd olika sätt.

Smart att göra filtrerad sökning för att hitta en lägenhet i Säffle

För att hitta en lägenhet i Säffle som passar just dig och de krav eller önskemål du har så är det rätt smart att filtrera din sökning. Du kan då klicka i olika rutor eller skriva in olika saker. Bland annat kan du välja att söka efter lägenheter med ett visst antal rum eller ett visst antal kvadratmeter. Du kan även filtrera ut efter om lägenheten i sig ska ha balkong, vara tillåten för husdjur och mycket mer.

Ju noggrannare du är när du söker efter en lägenhet i Säffle, desto fler relevanta sökresultat kommer du att få upp. Då är det enklare att hitta en bra lägenhet att hyra där du kommer att trivas, länge!

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Säffle

Det finns ett mycket enkelt sätt att hålla koll på alla lediga lägenheter i Säffle. Genom att du registrerar dig hos oss så får du tillgång till Bostadsbevakning , helt gratis. Denna funktion innebär att du behöver bara göra en enda sökning med de filtreringar du vill ha. Så snart vi får in lägenheter i Säffle som matchar just de krav och din filtrering, så skickar vi mail till dig.

Inom vilket område i Säffle vill du hitta lägenhet?

Säffle har lite olika områden där det hyrs ut lägenheter. Bland annat Långserud , Ekenäs och Svanskog . Givetvis även i centrala Säffle.

Så tar du dig enklast till och från Säffle

Att ta dig till och från Säffle är enkelt eftersom att denna ort ligger bra placerat. Säffle genomkorsas av Norge/Vänerbanan så väl som Europaväg 18 och Europaväg 45. Du har även länsväg 175 som går från Säffle till Arvika .

Säffle har mycket att erbjuda

För många är Säffle förknippat som en stad där man kan ta körkort. Det mycket tack vare att här finns det en hel del trafikskolor som erbjuder intensivkurser och många tar sig hit från hela landet. Men det är inte det enda som Säffle har att erbjuda!

Säffle har en hel del inom kultur och fritid. Här hittar du till exempel Säffleoperan så väl som att de har Sveriges modernaste simhall. Du kan ägna dig åt shopping i centrum eller ta dig till handelsplatsen vid Guttane.

När det gäller kultur och historia så har Säffle en hel del av detta. Du kan till exempel besöka Värmlands vikingacenter. Det är öppet under sommaren. En annan historisk plats är Kungshögen i Nysäter.

Vattentornet i Säffle är ett populärt besöksmål. Där finns det nämligen en konsthall samt att det även är en plats för musik och poesi.

Bland andra saker att se i Säffle har du Gillberga hembygdsgård, von Echstedtska gården, marknadsbodarna i Nysäter och Säffle hembygdsgård. Missa inte heller att besöka Lurö skärgård.

Bor du i Säffle så finns det även gott om aktiviteter. Du kan hitta många fina vandringsleder, så väl som du kan ägna dig åt cykling, ridning och en massa mer. Sedan har du även en hel del att se i resten av Värmland med om du vill det!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att känna sig trygg på nätet idag är ett måste. När du besöker vår sida här på BostadsPortal så är du säker, oavsett vilken av våra sidor du är på. Sedan har vi bara seriösa uthyrare samlat hos oss, så du kan känna dig trygg i att hyra via dessa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en lägenhet i Säffle som nästan stämmer in på alla dina krav, förutom att den är för stor? Om du vill så kan du ändå hyra denna lägenhet, men sedan välja att hyra ut ett rum . Vill du hyra ut så kan du använda dig av oss. Vi har flera smarta verktyg du då kan få tillgång till.

BostadsPortal är ett bra val för dig som letar lägenhet i Säffle

Att leta efter lediga lägenheter i Säffle ska inte vara svårt eller krångligt. Det ska inte heller innebära att du måste leta på en mängd olika sidor. Det räcker gott och väl att du söker via oss! När du är ute efter en hyreslägenhet i Säffle, så använd våra smarta sökfunktioner.

Vi rekommenderar dig att registrera dig här hos oss. Om du gör det så får du nämligen tillgång till flera bra funktioner, som till exempel bostadsbevakning. Att leta efter lägenheter eller andra bostadsalternativ i Säffle eller andra orter är enkelt!

Vi har en bra FAQ-sida om det är så att du funderar på något. Föredrar du att kunna ställa specifika frågor så kan du vända dig till vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att önska dig lycka till i jakten på en lägenhet i Säflle.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA