Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Åmål

Lediga lägenheter i Åmål

66 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum8 rum
66 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 117 m²
Åmål, Ida Bäckmanns gata
10 517 SEK5 dagar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Åmål

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Åmål på BostadsPortal

Du som vill hitta en lägenhet i Åmål att hyra, du har kommit till rätt sida. Här på BostadsPortal så listar vi en mängd lediga lägenheter i Åmål. Åmål ligger i Dalsland, Västra Götaland vid Vänern. Detta är en charmig småstad, med alla nödvändigheter du kan tänkas behöva.

När du bor i Åmål så har du nära till bland annat Tösse och Mellerud om du åker nedåt landet och Säffle om du åker uppåt landet.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Åmål

Är du ute efter en hyreslägenhet i Åmål, eller kan du tänka dig att hyra en annan form av bostäder? Utöver att vi listar lediga lägenheter i Åmål så finns även hus att hyra samt att du även kan kolla på uthyrning av stugor och rum i Åmål .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Åmål

Du kan söka på två sätt här hos oss på BostadsPortal. Dels finns en så kallad snabbsökning, som består av en enkel sökruta. Söker du via den så kommer du dock att få upp alla lediga bostäder i Åmål. Du som bara vill söka efter lägenheter samt även ha möjlighet att kunna göra andra filtreringar, du kan göra en avancerad sökning.

Avancerad sökning där du kan göra filtreringar som passar dig

Du som ska hyra lägenhet i Åmål, du har säkert en klar bild över hur denna lägenhet ska se ut. Kanske du vill att den ska ha ett visst antal rum eller att det ska finnas en balkong? När du gör en avancerad sökning så kan du filtrera så att du hittar en lägenhet i Åmål som matchar de krav du har. Du kan till exempel fylla i hur många rum den ska ha, vad du max kan tänka dig betala i hyra samt mycket mer.

Andra filtreringsmöjligheter är att söka efter lägenheter med hiss, med balkong, som tillåter husdjur, är för studenter och så vidare.

Testa bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Åmål

Här hos oss på BostadsPortal kan du leta efter lediga lägenheter i Åmål genom att besöka oss varje dag för att göra ny sökning. Men vill du göra det enklare för dig, testa då Bostadsbevakning . Du ska vara registrerad för att använda den funktionen. Att lägga upp en bevakning av bostäder är enkelt. Du gör en avancerad sökning med dina krav samt klickar i att den ska vara en Bostadsbevakning. Sedan så snart vi får in matchande lediga lägenheter i Åmål så mailar vi dig.

Inom vilket område i Åmål vill du hitta lägenhet?

Åmål har ett par områden med lediga hyreslägenheter. Bland annat Tösse och södra Åmål .

Hur du kan ta dig till Åmål

Åmål är mycket enkel att nå eftersom den ligger utmed E45 samt att Länsväg 164 utgår från Åmål och förbinder Åmål och Mellansverige med Västkusten. Närmaste flygplats ligger i Karlstad, 50 minuter bort med bil.

Du har även bra järnvägs- och bussförbindelser i Åmål, med många direktförbindelser dagligen till exempelvis Stockholm och Göteborg.

Saker du kan göra och se i Åmål

Åmål är en charmig småstad med parker samt en mängs små butiker. Du har även gott om storslagen natur med både sjöar och berg. Åmål har även gott om museer samt att du kan ägna dig åt golf, eller kolla trav. Sedan finns även ett kulturcenter.

Åmål har en mycket vacker natur, där du kan ägna dig åt vandring, cykling, fiske och paddling. Du har flera vandringsleder samt att du även har Vänerns skärgård.

Åmål har en del som kallas för Gamla staden. Det är den stadsdel som ligger öster om ån och norr om Kungsberget. Här är gästhamnen placerad samt att det även finns en kyrka från 1600-talet. Du kan även se en vacker, bevarad 1700-tals miljö.

Missa inte heller ett besök på Åmåls djurpark där det finns lantgårdsdjur. Du har även Örnäsområdet, Örnäs lekpark samt Åmåls hembygdsmuseum. Kolla också in Plantaget, som är en vacker park mitt i centrala Åmål. Sedan finns även Sörknattens naturreservat samt Yttre Bodane naturreservat.

Andra sevärdheter är Tollebols Kvarn, Årbols skolmuseum och Joytrail där du kan testa att åka dressin eller paddla kanot.

Vintertid så har du gott om aktiviteter att göra på Åmåls skicenter. Bland annat skidåkning, på flera olika sätt.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Åmål, du kan här på BostadsPortal hitta seriösa uthyrare. Vår sajt i sig är även den trygg och säker att vistas på.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske har hittat en lägenhet i Åmål, som är nästan exakt vad du vill ha, fast den är för stor och har för många rum? Du kan då välja att hyra denna lägenhet ändå, för att sedan hyra ut de rum du inte själv har behov av att använda. Hyr du ut via oss så får du dessutom tillgång till digitala verktyg som gör uthyrningen mycket enklare.

Vill du hyra en bra lägenhet i Åmål? - använd dig av BostadsPortal

Du som är på jakt efter en bra hyreslägenhet i Åmål, testa att söka efter lediga lägenheter i Åmål via oss på BostadsPortal. Vi får ständigt in nya alternativ. Vår sajt i sig är säker att använda dig av samt att du även kan söka på flera sätt. Du kan till exempel lägga upp en bostadsbevakning, men glöm då inte att du först måste registrera dig.

Här på BostadsPortal kan du på ett enkelt sätt hitta en bra lägenhet i Åmål att hyra och då en lägenhet som matchar de krav du har. För att hitta den, så använd dig då av den avancerade sökningen,

Vill du ha svar på en fråga, eller bara vill få kontakt med oss så kan du nå oss via vår kundtjänst. Sedan kan du även kolla vår sida med FAQ där vi har en hel del vanliga frågor och svar som kanske kan vara en bra hjälp på vägen.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig lycka till i ditt letande efter en lägenhet i Åmål!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA