Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mellerud

Lediga lägenheter i Mellerud

16 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
16 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 33 m²
Mellerud, Backegatan
3 367 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Mellerud

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Mellerud på BostadsPortal

Vill du leta efter lediga lägenheter i Mellerud? Det är exakt vad du kan göra här hos oss på BostadsPortal. Registrera dig gärna för att få tillgång till alla funktioner. Mellerud är en tätort i Dalsland, Västra Götalands län. Mellerud har i sig kommit att bli lite av en sommarort.

Bor du i Mellerud så har du nära till Vänersborg , som bara ligger 37 km bort. Du har även nära till Brålanda och Trollhättan .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Mellerud

Vill du hyra lägenhet i Mellerud eller kan du tänka dig att hyra en annan bostadsform? Hyresrätter kommer i många olika former. Här hos oss kan du hitta hus som hyrs ut , så väl som stugor . Du kan även hitta rum att hyra i Mellerud .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Mellerud

Om du är ute efter att hitta en hyreslägenhet i Mellerud så bör du göra en filtrerad sökning. Förvisso finns en så kallad snabbsökning längst upp men söker du där, så får du fram alla lediga bostäder i Mellerud. Vill du då bara hitta lediga lägenheter i Mellerud så passar det bättre med en sökning där du kan filtrera.

Filtrerad sökning gör att enklare kan hitta rätt lägenhet i Mellerud

För att du ska hitta en hyreslägenhet i Mellerud som du känner att, wow, där vill jag bo, så se till att filtrera så noga du kan. Då är chansen större att du får fram lediga lägenheter i Mellerud som passar just dig och de behov du har.

När du ska filtrera så kan du göra det efter bostadstyp, så vill du bara se lediga lägenheter, bocka då i det! Du kan även filtrera efter hur många rum lägenheten ska ha, eller hur många kvm den ska vara på.

Gör en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Mellerud

Du som vill testa på Bostadsbevakning , börja med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en filtrerad sökning med de krav och önskemål du har. Klicka sedan i att den sökningen ska vara en bevakning av bostäder. Sedan kan du bara luta dig tillbaka och vänta. Vi mailar dig varje gång vi får in lediga lägenheter i Mellerud.

Inom vilket område i Mellerud vill du hitta lägenhet?

Mellerud har lite olika områden du kan välja mellan. Bland annat Åsensbruk , Anolfsbyn , Dals Rostock , norra Mellerud, Östra Mellerud och västra Mellerud .

Hur du kan ta dig till och från Mellerud

Du kan ta dig till Mellerud på olika sätt. Bland annat kan du ta tåget, då orten ligger vid järnvägen Norge/Vänerbanan. Den går mellan Göteborg–Kil–Karlstad. Sedan har du både E45 samt länsväg 166.

Mellerud har en hel del att erbjuda

I Mellerud finns det en hel del sevärdheter. Bland annat Akvedukten i Håverud. Här är det ett spektakulärt möte mellan landväg, järnväg och vattenväg. Denna sevärdhet är den mest besöka i hela Dalsland! Missa inte heller att kolla in kanalmuseet. Även den ligger i Håverud. Där kan du kolla in utställningar med fokus på livet vid älvarna, sjöarna och Dalslands kanal från 1800-talet fram tills idag.

Du kan även ta en båttur längs med Dalslands kanal. Den är en av Europas vackraste vattenvägar. Sedan har du även andra sevärdheter. Bland annat Bolstad prästgård och Gunnars bygdemuseum. Du har även flera andra museer samt kyrkor och andra byggnader, varav en del är kulturmärkta. En av dem är K-märkta Centrumbiografen. Sedan har du Åsnebyn som är ett av två kulturreservat i Västra Götalandsregionen. Här hittar du lantbrukstraditionen från 1800-talets Dalsland bevarad.

Du kan även kolla in offentliga skulpturer, bland annat hästen på Köpmantorget och Kristallbron. Missa inte heller att ta en tur till Dalaborgs fästning som är en ruin efter en fästning. Den byggdes på en udde i Vänern år 1304 av hertigarna Erik och Valdemar Birgersson som var söner till kung Magnus Ladulås.

Mellerud och dess kommun har ett mycket vackert landskap. Det finns slättmarker, djupa skogar, Vänerkust, Kroppefjäll och många sjöar. I Mellerud samt i dess närhet har du en massa att se och göra. Att bo i lägenhet i Mellerud är inte fel!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hitta en lägenhet i Mellerud som passar dig och dina krav, så använd gärna vår sida. Vi på BostadsPortal har gjort vårt yttersta för att skapa en trygg och säker sajt. Dessutom så har vi sett till så att alla uthyrare här är seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat efter hyreslägenhet i Mellerud ett tag, men bara funnit alternativ som inte är helt rätt? Är felet bara att lägenheten i sig är för stor, så finns en smart lösning. Du kan hyra den lägenheten för att sedan själv hyra ut ett rum eller flera . Det till personer som bara vill hyra ett enda rum. Du kan då hyra ut via oss och det med hjälp av smarta verktyg som är digitala.

Du som vill hyra lägenhet i Mellerud – Använd BostadsPortal

Är du ute efter en lägenhet i Mellerud, som passar dig och de krav du har, så är BostadsPortal ett perfekt val. Här listar vi lediga lägenheter i Mellerud så väl som lediga lägenheter i andra orter och städer. Vår sajt är trygg och säker och våra uthyrare är seriösa. Se till att registrera dig hos oss, för att få full tillgång till alla de funktioner vi har. Bland annat då det smarta bostadsbevakning, som underlättar en hel del för dig.

Att söka efter lediga bostäder i Mellerud är enkelt och du kan välja att söka efter lägenheter, hus, stugor eller rum.

Har du en fråga, så se till att ta kontakt med vår kundtjänst om du vill. Sedan kan du även se om frågan och dess svar redan finns på vår sida med FAQ. På den sidan har vi nämligen gjort vårt bästa för att samla alla vanliga frågor och svar.

Vi hoppas att du här hos oss på BostadsPortal ska kunna hitta en passande lägenhet i Mellerud, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA