Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Mellerud

Hyresbostäder i Mellerud

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 42 m²
Mellerud, Storgatan
4 297 SEK8 juli

Liknande annonser i Mellerud

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Mellerud på BostadsPortal

Söker du lediga bostäder i Mellerud? Det är precis vad du kan göra här på vår plattform, BostadsPortal. Var vänlig och registrera dig för att få full tillgång till alla våra funktioner. Mellerud är en ort i Dalsland, Västra Götalands län och har blivit känt som en populär sommardestination.

Mellerud ligger nära Vänersborg samt att du också har ett bekvämt avstånd till Brålanda och Trollhättan .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Mellerud

Då du ska hyra bostad i Mellerud, så finns det flera olika alternativ du kan välja mellan. Dels kan du så klart hyra lägenhet , dels har du både hus och stugor i Mellerud . Ett ytterligare alternativ är att hyra ett rum i Mellerud .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Mellerud

För dig som letar efter en bostad i Mellerud, är det en god idé att använda filtrerade sökalternativ. För den funktionen innebär att du då kan söka på ett sätt som ökar chanserna att hitta en passande bostad i rätt storlek. Vi har även en snabbsökningsfunktion högst upp på sidan, men söker du där får du upp alla lediga bostäder i Mellerud, i alla storlekar.

Smart avancerad sökning där du kan filtrera efter önskemål

När du är ute efter en bostad i Mellerud och har specifika preferenser, är det av högsta vikt att du kan anpassa din sökning på ett effektivt sätt för att hitta det som passar just dig bäst. I vår avancerade sökfunktion erbjuder vi ett brett utbud av filtreringsalternativ som gör det enkelt att finjustera din sökning.

Du har möjligheten att ange önskad storlek på bostaden, både när det gäller antalet rum och kvadratmeter. Dessutom kan du specificera den högsta hyreskostnaden du är beredd att betala. Om du har särskilda önskemål om faciliteter, kan du även filtrera bostäderna baserat på om de har en balkong, inkluderad parkering eller andra eftertraktade egenskaper. På detta sätt kan du skräddarsy din sökning för att hitta den perfekta bostaden för dig.

Lägg upp en Bostadsbevakning av bostäder som är lediga i Mellerud

För dig som är intresserad av att prova Bostadsbevakning , börja med att registrera dig på vår plattform. Därefter kan du genomföra en anpassad sökning med dina specifika krav och önskemål. Efter att du har gjort det, markera att denna sökning ska fungera som en Bostadsbevakning. Nu är det bara att luta dig tillbaka och vänta. Varje gång vi får tillgång till lediga bostäder i Mellerud kommer vi att skicka dig ett mail med informationen du behöver för att ta kontakt med hyresvärden.

Inom vilket område i Mellerud vill du hitta bostad?

När det gäller områden så har du bland annat norra Mellerud, Östra Mellerud och västra Mellerud. Du har även Åsensbruk , Anolfsbyn och Dals Rostock .

Så kan du ta dig till Mellerud

Det finns flera alternativa sätt att ta sig till Mellerud. Ett av dem är att använda tåget, eftersom orten är belägen längs järnvägen Norge/Vänerbanan, som sträcker sig mellan Göteborg , Kil och Karlstad . Dessutom kan du ta dig till Mellerud via vägarna E45 och länsväg 166.

Se och göra i Mellerud

I Mellerud finns ett rikt utbud av sevärdheter och aktiviteter som du inte bör missa. Bland höjdpunkterna finns Akvedukten i Håverud , en imponerande plats där landväg, järnväg och vattenväg sammanstrålar. Detta är den mest besökta sevärdheten i hela Dalsland. I samma område kan du också utforska kanalmuseet, som erbjuder utställningar som skildrar livet längs älvarna, sjöarna och Dalslands kanal från 1800-talet fram till idag.

För en unik upplevelse kan du ta en båttur längs Dalslands kanal, som anses vara en av Europas mest pittoreska vattenvägar. Andra sevärda platser inkluderar Bolstad prästgård och Gunnars bygdemuseum. Det finns flera museer, kyrkor och historiska byggnader, varav några är kulturmärkta. Centrumbiografen är en av dem, som är klassificerad som kulturarv. Åsnebyn, ett av två kulturreservat i Västra Götalandsregionen, ger dig en inblick i lantbrukstraditionen från 1800-talets Dalsland.

Du kan också njuta av offentliga skulpturer, som exempelvis hästen på Köpmantorget och Kristallbron. Glöm inte att besöka Dalaborgs fästning, en ruin av en fästning som byggdes på en udde i Vänern år 1304 av hertigarna Erik och Valdemar Birgersson, söner till kung Magnus Ladulås.

Mellerud och dess omgivning erbjuder en mångfaldig natur med slättmarker, djupa skogar, Vänerkust, Kroppefjäll och många sjöar. Oavsett dina intressen och preferenser finns det gott om saker att se och göra i Mellerud och dess omgivningar.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en bostad i Mellerud som uppfyller dina specifika krav, är det en klok idé att använda vår plattform. På BostadsPortal har vi satsat på att skapa en säker och pålitlig webbplats. Dessutom har vi noggrant säkerställt att alla uthyrare här är seriösa och pålitliga. Din trygghet är vår prioritet när du söker efter ditt nya boende.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

När du ska hyra bostad i Mellerud och har letat ett tag men inser att du inte riktigt hittar vad du söker, så har du ett smart alternativ. Du kan söka efter lediga bostäder i Mellerud som är större än vad du har tänkt dig från början. Du kan ju faktiskt sedan hyra ut ett eller flera rum till personer som enbart behöver ett enstaka rum. Genom att använda våra digitala verktyg kan du enkelt förmedla dessa uthyrningar.

BostadsPortal – enklare att hitta bostad i Mellerud

Om du söker en bostad i Mellerud som passar dina specifika önskemål, är BostadsPortal det perfekta valet för dig. Vi erbjuder en omfattande lista över tillgängliga bostäder i Mellerud samt andra städer och orter. Vår webbplats är säker och pålitlig och våra uthyrare är seriösa och pålitliga.

För att få full tillgång till våra funktioner är det viktigt att du registrerar dig hos oss. En av de användbara funktionerna är vår smarta Bostadsbevakning , som kan göra din sökning betydligt enklare.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Du kan också utforska vår FAQ-sida, där vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren.

Lycka till med att hitta en bostad i Mellerud som passar just dig!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA