Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Trollhättan

Hyresbostäder i Trollhättan

117 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum8 rum
117 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Stavrelund-Halvorstorp, Södra Malögavägen
5 479 SEK1 timme sedan
4 rum lägenhet på 96 m²
Kronogården-Lextorp, Lantmannavägen
9 523 SEK2 dagar sedan
Sida1av 7
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Att hyra bostad i Trollhättan på BostadsPortal

Söker du en hyresbostad i Trollhättan? Hos oss på BostadsPortal finner du en bred variation av lediga hyrebostäder från privata såväl som kommersiella hyresvärdar i Trollhättan. Låt inte bostadssökandet uppta all din energi och tid. Här på bostadsportalen för bostadssökande har vi samlat in ett brett utbud av hyresbostäder åt dig så att du kan hitta din nästa bostad på tryggt och smidigt. Vi erbjuder även digitala verktyg så att du konstant kan hålla dig uppdaterad på nya och tillgängliga bostadsannonser.

Att bo i hyresbostad i Trollhättan

I Trollhättan finns det ingen bostadsförening som bygger på ett gemensamt kösystem, istället är det enskilda fastighetsägare som står för bostadsförmedlingen i staden. Några av fastighetsbolagen bygger på ett kösystem medan andra tilldelar sina lägenheter efter en urvalsprocess.

I den växande staden Trollhättan samsas grönskande naturupplevelser med en modern citykärna som präglas av butiker, restauranger, kultur och mötesplatser med Göta Älv tätt intill. Trollhättan har blivit en självklar plats för den som söker boende i en stad som präglas av en charmig blandning mellan det natursköna och moderna. Trollhättan har även blivit en återkommande plats för filmatiseringar av några av de största filmerna i Sverige såväl som stora Hollywoodproduktioner. Staden präglas av alla filmproduktioner och stora filmstjärnor som varit i Trollhättan och spelat in, därför har staden också fått smeknamnet Trollywood.

På senare tid har Trollhättans Stad valt att satsa på en ökad tillväxt av de två lärosäten i staden, Högskolan Väst och Folkuniversitetet. Dessa två lärosäten har vuxit i snabb takt och allt fler studenter har hitta till staden. Kanske är du en av de många nya studenterna som valt att studera i Trollhättan och är i behov av att hitta en bostad att hyra. Hos oss på BostadsPortal hittar du snabbt och enkelt boende i alla möjliga storlekar och pris.

Hitta din typ av bostad i Trollhättan

På BostadsPortal kan du söka bland en mängd olika typer av hyresbostäder i Trollhättan just efter dina kriterier och önskemål. Vi har samlat ihop ett utbud av lediga lägenheter i Trollhättan i varierande storlek, månadshyra, hyresperiod och områden. Vare sig du är ute efter lägenheter i något av de centrala bostadsområdena såsom Centrala Staden-Tingvalla , Hjortmossen eller Stavrelund-Halvorstorp så finner du en mängd lediga annonser här på BostadsPortal. Letar du efter ett rum att hyra i Trollhättan så finner du även det på vår sida. Funderar du på ett större boende så kan du även söka bland lediga hus i Trollhättan . Eftersom vi har samlat in lediga bostadsannonser från både privatpersoner samt lokala fastighetsägare i Trollhättan, så finner du hyresbostäder med både förstahandskontrakt såväl som korttidsboende. Därför är det värt att nämna att det kan variera om bostaden hyrs ut möblerade eller omöblerade. Detta beror på vilken hyresvärd du väljer och hur standarden och bestämmelserna ser ut just för den hyresvärden.

Håll koll på lediga bostäder i Trollhättan

För att alltid hålla dig uppdaterad om lediga bostäder att hyra i Trollhättan så kan du använda vår digitala gratistjänst för att bevaka lediga hyresbostäder som du kan skräddarsy precis efter dina egna preferenser såsom storlek, område, hyra, uthyrningsperiod mm. Genom att aktivera bevakningsmailet får du e-postaviseringar så fort det släpps en bostadsannons som matchar just dina preferenser. På så sätt håller vi dig konstant uppdaterad för att underlätta så att din bostadssökning kan genomföras på ett snabbt och effektivt sätt.

När du väl har hittat en annons som matchar dina kriterier så behöver du kontakta hyresvärden och det gör du genom att teckna ett abonnemang här på vår sida. På så sätt får du tillgång till vårt meddelandesystem där du och din tänka hyresvärd kan kommunicera med varandra.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss och vår kundtjänst vid behov. Vi svara gärna på dina frågor och ser till att du får den hjälp och support du behöver. Vår kundtjänst är öppen på vardagar 09.00-15.00 och nås via e-post eller Facebook Messenger. Se till att alltid hålla dig uppdaterad genom att följa oss på vår Facebook-sida , Instagram, blogg eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev . Där delar vi med oss av nyheter, tävlingar, tips och inspiration för dig att ta del av.