Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Trollhättan

Hyra rum i Trollhättan

14 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
14 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum på 79 m²
Kronogården-Lextorp, Lantmannavägen
7 582 SEK26 april

Liknande annonser i Trollhättan

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra rum i Trollhättan

Är du ute efter ett rum att hyra i Trollhättan? Vi på BostadsPortal har samlat ihop ett urval av lediga rum att hyra i Trollhättan från privatpersoner såväl som lokala fastighetsägare. Hitta ditt nya rum hos oss genom att använda dig av vårt digitala bevakningsmail för att hålla koll på nya tillgängliga rum i Trollhättan. Vi erbjuder dig detta sökverktyg för att göra din sökprocess hos oss så smidig som möjligt.

Hur hittar jag ett rum att hyra i Trollhättan?

I Trollhättan finns ingen gemensam bostadskö, istället får du vända dig till varje enskild fastighetsägare och bostadsbolag i Trollhättan för att hitta ditt nya boende. Vi har ett brett utbud av hyresbostäder i Trollhättan , du hittar därför både lediga rum, lägenheter och hus i Trollhättan. Vi på BostadsPortal har samlat in annonser från privatpersoner såväl lokala fastighetsägare för att du ska kunna hitta ett rum att hyra i Trollhättan.

På vår portal kan du filtrera din sökning för att hitta ett rum i Trollhättan som passar just dina kriterier. Du kan därför välja önskat inflyttningsdatum, storlek och månadshyra. På så sätt får du enbart upp de annonser i Trollhättan som passar dig. När du väl har hittat ett rum som du kan tänkas hyra så behöver du kontakta hyresvärden för att anmäla ditt intresse. Det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss, du får därefter tillgång att kontakta den tänkta hyresvärden i Trollhättan. Med ett abonnemang kan du givetvis kontakta flera hyresvärdar samtidig i Trollhättan eller andra delar av Sverige.

Fördelar med att hyra ett rum i Trollhättan

Det finns många fördelar med att hyra ett rum och bo som inneboende eller i kollektiv. Ofta är det väldigt socialt då du i flesta fall delar båda kök, badrum och sällskapsrum med andra personer. För dig som gillar att ha sällskap av andra men samtidigt kunna stänga in dig själv för lite egentid så är det en stor fördel att hyra ett rum i Trollhättan. Att hyra ett rum i Trollhättan kan också vara ett snällare alternativ för din plånbok eftersom hyran oftast är lägre när det kommer till delat boende. Kanske är du en ny student i staden som behöver ett nytt boende, då kan det vara ett bra alternativ att hyra ett rum och samtidigt få lära känna nytt folk i Trollhättan.

Att bo i Trollhättan

Allt fler har hittat till Trollhättan och valt att bosätta sig i staden. Det finns många skäl att flytta till Trollhättan. En av anledningarna som lockar är den vackra naturen som omger Trollhättan med Göta Älv rinnandes längst med staden. Som boende i staden kan du gå längst med älven och beskåda de häftiga vattenfallen och de karakteristiska slussarna. Centrala Trollhättan erbjuder en mängd olika restauranger, butiker och caféer som du kan ta del av. Den allt mer populära Högskolan Väst ligger även den belägen i de centrala delarna av Trollhättan. För dig som är intresserad av konst eller historia så finns det gott om konstgallerier och museum som du kan besöka för att ta del av både konst och stadens historia. Varför inte ta en tur vid Vittene eller besöka ett av Sveriges äldsta aktiva vattenkraftverk, Olidan.

Det finns fler fördelar med att bosätta sig i Trollhättan. För dig som arbetar på en annan ort i närheten så är pendlingsalternativen till och från Trollhättan mycket bra. Idag finns det bra förbindelser till både Göteborg, Stockholm och Uddevalla i form av tåg och buss. Detta har resulterat i att allt fler har börjat pendla till sina arbeten från Trollhättan.

Hitta ett rum som passar dig i Trollhättan

För dig som letar efter rum att hyra i Trollhättan så har vi underlättat för dig genom att ha samlat tillgängliga rum på vår portal. För att göra din sökning så effektiv som möjligt så rekommenderar vi dig att använda vårt sökverktyg för att filtrera din sökning. På så vis hittar du ett ledigt rum i Trollhättan som passar dina kriterier. Välj önskad hyresperiod, storlek, månadshyra eller område för att effektivisera din sökning. När du väl har hittat ett rum så är det dags att kontakta den tänka hyresvärden i Trollhättan, och det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Då får du tillgång att kontakta hyresvärden så att du kan göra en intresseanmälan. När du väl har skaffat ett abonnemang kan du givetvis kontakta flera hyresvärdar i Trollhättan samtidigt, eller i resten av Sverige för den delen.

Håll koll på lediga rum i Trollhättan

Vi vill hjälpa dig att tryggt & enkelt hitta ett boende som passar dig. Därför erbjuder vi dig vår digitala gratistjänst för vårt bevakningsmail av rum i Trollhättan för att du ska hitta ett rum som passar just dig. Detta erbjuder vi dig så att du ska slippa hålla konstant koll på nya annonser som släpps på vår sida. Fördelen med vårt bevakningsmail är att du fyller i dina kriterier såsom månadshyra, inflyttningsdatum, storlek eller område, och på så sätt får ett mail så fort ett rum i Trollhättan finns tillgängligt. Då riskerar du inte att gå miste om nya annonser i Trollhättan och du kan direkt ta kontakt med hyresvärden.

Kontakta oss

Vi prioriterar din upplevelse och säkerhet hos oss på BostadsPortal, därför kan du kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp eller support med något som rör din bostadssökning hos oss. Du når oss genom att skriva till vår email eller Facebook Messenger och vi finns tillgängliga att hjälpa dig på vardagar 09.00-15.00.

Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook, Instagram eller blogg . Där delar vi med oss av nyheter, inspirationstips, uppdateringar och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA