Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Trollhättan

Lediga lägenheter i Trollhättan

86 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
86 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 30 m²
Kronogården-Lextorp, Lextorpsvägen
4 321 SEK3 dagar sedan
Sida1av 5
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta hyreslägenhet i Trollhättan

Letar du efter en ledig lägenhet att hyra i Trollhättan? På BostadsPortal hittar du ett stort urval av lediga hyreslägenheter från privatpersoner såväl som de olika fastighetsägarna i Trollhättan. Genom att ha samlat ihop lediga lägenheter på vår portal så hittar du därför både stora och små lägenheter i olika prisklass.

Få tag på de bästa lediga lägenheterna i Trollhättan

När det gäller lediga lägenheter i Trollhättan, så kan du här hos oss på BostadsPortal hitta det bredaste utbud av just detta. Trollhättan i sig är en bra stad som har mycket att erbjuda, det oavsett om du är intresserad av att vara ute i naturen eller ägna dig åt olika aktiviteter. För att få tag på de bästa lediga lägenheterna i Trollhättan, se till att vara så noggrann då du gör din sökning. Fyll i de kriterier som är ett måste för dig del och lägg gärna upp en Bostadsbevakning .

Att bo i Trollhättan

På BostadsPortal hittar du ett samlat utbud av lediga lägenheter i Trollhättan. Det är inte helt enkelt att veta vart man ska vända sig för att hitta en ledig lägenhet, kanske är du ny i staden eller har planer på att bosätta dig i Trollhättan. På vår portal hittar du inte bara lediga lägenheter utan även en mängd andra hyresbostäder som är tillgängliga i Trollhättan.

Trollhättan är en stad full av naturupplevelser och historia som präglar stadens identitet. Längst med staden rinner Göta Älv som sammankopplas till de sevärda Fall-och Slussområdena. Trollhättan omges av en häftig natur med vandringsleder och naturreservat. Många som besöker eller bor i Trollhättan tar sig till ravinen Ryrbäckens Naturreservat för en härlig dagsutflykt bland berg, stigar och bäckar med en svårslagen natur. För dig som är mer intresserad av konst och museer så finns det ett både konsthallar och gallerier belägna i centrala Trollhättan. Tack vare sin geografiska placering så har allt fler Trollhättebor börjat pendla till städer som Göteborg, Stockholm, Vänersborg och Uddevalla. Idag finns det bra förbindelser med både tåg och buss som underlättar pendlingen från och till Trollhättan.

För dig som gillar att bo mitt i stan så hittar du bland annat lägenheter i Centrala Staden-Tingvalla som kanske passar dig. I centrum ligger även Högskolan Väst och Folkuniversitetet, så för dig som är ny student i staden och är ute efter ett rum att hyra i Trollhättan så finns även det på vår sida. Bor du i centrum har du nära till både restauranger, caféer, butiker och kulturutbud. Om du istället gillar att bo en bit från stan så kanske Kronogården-Lextorp eller Skoftebyn är något för dig istället då dessa är lugnare bostadsområden en bit från centrum. Är du är ute efter att bo lite större så kan du även söka bland lediga hus att hyra i Trollhättan på vår portal.

Hur hittar jag min typ av lägenhet i Trollhättan?

Här på BostadsPortal har vi samlat ihop lediga hyreslägenheter i Trollhättan för att underlätta ditt bostadssökande. Eftersom Trollhättan inte har en gemensam bostadskö så är det ett antal enskilda fastighetsägare som står för hyreslägenheterna. På vår portal hittar du därför lägenheter från fastighetsägare såväl som privatpersoner, och därför kan det skilja sig åt om hyresvärden erbjuder förstahandskontrakt eller korttidskontrakt. Kolla därför detta noga i lägenhetsannonsen för att ha koll på vilka förutsättningarna det är som gäller för varje lägenhet.

För att hitta en lägenhet i Trollhättan som passar dig så kan du använda dig av vårt sökverktyg där du enkelt kan filtrera sökresultatet. Detta gör du genom att fylla i dina kriterier såsom månadshyra, storlek, inflyttningsdatum eller område. När du väl har hittat en ledig lägenhet som passar dig så behöver du kontakta hyresvärden, och det gör genom att skaffa ett abonnemang hos oss. På så sätt får du tillgång till vårt meddelandesystem där kontakten mellan er sker via din profil på vår sida.

Bli uppdaterad på lediga lägenheter i Trollhättan

Det kan vara tidskrävande att konstant hålla sig uppdaterad på nya lediga lägenheter som läggs ut, därför kan du använda vår gratistjänst för bevakningsmail. Där fyller du helt enkelt i vilka dina preferenser är för din nästa lägenhet i Trollhättan såsom pris, storlek, hyra, inflyttningsdatum, område, antal rum eller hyresperiod. Genom att ha aktiverat bevakningsmailet så får du en e-postavisering så fort en lägenhet som matchar dina kriterier blir ledig i Trollhättan och du riskerar inte att gå miste om någon lägenhet.

Kontakta oss

Vi på BostadsPortal vill se till att du får en så trygg och smidig upplevelse hos oss som möjligt, vi finns därför tillgängliga via vår kundtjänst för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver support. Vår kundtjänst är öppen vardagar 9-15 och vi finns tillgängliga via e-post och Facebook Messenger.

För att få koll på de senaste nyheterna så anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på vår Facebook-sida, Instagram eller blogg. På så sätt håller du dig konstant uppdaterad på våra nyheter, tävlingar, tips och inspiration.