Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Karlstad

Hyra bostad i Karlstad

240 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
240 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
5 r. · Lägenhet · 112 m²
Karlstad, Östra Kanalgatan
Om fastigheten En knapp kilometer öster om city, i stadsdelen Haga, ligger fastigheten Bävern 1. Hag
44 minuter sedan
13 475 kr
...
Sida1av 14

Liknande annonser i Karlstad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Karlstad på BostadsPortal

Söker du efter hyresrätter Karlstad? På BostadsPortal hittar du Sveriges största utbud på hyresbostäder i Karlstad och andra städer i Sverige. Din trygghet är viktig för oss, därför erbjuder vi dig personlig support före, under och efter din bostadssökning. Det är betydelsefullt för oss på BostadsPortal att våra användare känner sig trygga i deras sökning, därför kontrollerar vi manuellt alla annonser som kommer in. För att du ska hitta boende Karlstad snabbt uppdaterar vi nya bostadsannonser så gott som dagligen.

Att hitta hyresrätter Karlstad

På BostadsPortal får du en översikt över hyresrätter Karlstad. Vi samlar alla lediga hyresrätter Karlstad från både kommunala och privata hyresvärdar för att du som bostadssökande kan hitta just det boende som passar dina drömmar och önskemål.

Karlstad som stad har mycket att erbjuda. Kanske du redan bor här eller funderar du på att flytta dit? Det finns massor av aktiviteter och sevärdheter i staden. För alla shoppingsugna ligger det massvis av butiker i Karlstad som har öppet året runt. I Bergvik shopping center hittar du de flesta butikskedjor du behöver. I Karlstad City hittar du också olika stora butiker, Värmlands museum samt Sandgrund Lars Lerin där du kan upptäcka konstnären Lars Lering. Karlstad har även en fin natur som erbjuder ett stort utbud av friluftsaktiviteter. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken eller på cykel.

Olika typer av hyresbostäder i Karlstad

Du finner flera olika typer av boende Karlstad vilket ger dig som bostadssökande en möjlighet att hitta just den hyresbostaden som passar dina behov. På BostadsPortal hittar du både bostadsrätter och hyresrätt i Karlstad att hyra. Du hittar även tips på vår blogg på hur du kan gå tillväga för att hitta en bostad att hyra. Vi finns också på Facebook med regelbundna uppdateringar.

Bevaka hyresbostäder i Karlstad

För att hjälpa dig att hitta hem snabbt i Karlstad har vi tagit fram en tjänst som gör det enklare för dig att följa med. Du kan aktivera ett bevakningsmail för att få ett mail så fort en hyresbostad som matchar dina kriterier kommer in på vår hemsida. Vi bevakar marknaden åt dig och på så sätt slipper du krånglet med att spendera massor av timmar framför datorn eller på mobilen samt chansen är större för dig att bli den första som kommer i kontakt med hyresvärden. Det kommer att underlätta dig i din bostadssökning.

Sök boende Karlstad som student

Karlstads universitet har enbart campus i Karlstad. Som student kan du söka bland våra studentbostäder i Karlstad . Det finns olika typer av bostadsmöjligheter både i och utanför Karlstad. Vi uppmanar dig att söka aktivt och ta del av våra tjänster och verktyg.

Fler frågor om hyresbostäder i Karlstad

Det kan verka utmanande att dyka in i bostadsdjungeln men vår kundtjänst finns här att hjälpa dig med att få en så smidig start på din resa som hyresgäst i Karlstad som möjligt. Om du funderar på att hyra ut din bostad i Karlstad finns det också möjlighet på vår plattform, där du kan läsa mer om bostadsuthyrning . Du kan nå kundtjänst på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post.

Lycka till med bostadssökandet!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA