Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Vänersborg

Hyresbostäder i Vänersborg

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 130 m²
Lyckhem-Huvudnäs, Edsgatan
17 250 SEK3 dagar sedan
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Vänersborg på BostadsPortal

BostadsPortal är ett bra val för dig som är ute efter att hitta en bra bostad i Vänersborg. Här kan du nämligen söka efter lediga bostäder i Vänersborg på ett mycket enkelt sätt. Vänersborg ligger i Västra Götaland . Det har alltid varit en viktig sjöstad. Mycket tack vare att staden ligger mellan Sveriges största sjö, Vänern, och hamnstaden Göteborg via Göta älv.

Bor du i Vänersborg så har du även nära till Trollhättan och Uddevalla .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Vänersborg

Om du ska hyra bostad i Vänersborg så kan det vara bra att fundera över bostadstyp och vad som kan tänkas passa just dig. Föredrar du att bo i lägenhet i Vänersborg , eller vill du hellre hyra ett hus eller en stuga i Vänersborg . Du har även möjligheter att hyra rum i Vänersborg .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Vänersborg

Vi på BostadsPortal har så att du kan göra två sorters sökningar av hyresbostäder i Vänersborg. Dels finns en så kallad snabbsökning. Den består av den sökruta som finns längst upp. Skriver du in Vänersborg där och klickar enter så får du fram alla lediga bostäder i Vänersborg. Vill du filtrera din sökning, så kan du göra en avancerad sökning.

Filtrera med hjälp av avancerad sökning

Du som vet med dig vad du vill ha i en bostad i Vänersborg, du har stor nytta av att använda avancerad sökning. För då kan du filtrera efter krav eller önskemål du har. Du kan till exempel fylla i vad för typ av bostad det ska vara, hur stor den ska vara i kvm samt hur många rum den ska ha som minst eller mest.

Annat du kan filtrera efter är vad du max kan betala i hyra, om bostaden i sig ska ha balkong eller om husdjur ska vara tillåtna.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Vänersborg

En bra funktion du kan få tillgång till när du registrerar dig hos oss är Bostadsbevakning . Då gör du en avancerad sökning av lediga bostäder i Vänersborg med de krav du har. När du är nöjd med din filtrering, klicka i att sökningen ska göras till en bevakning av bostäder. När nya hyresbostäder i Vänersborg som är lediga kommer in på vår sida, då mailar vi dig!

Inom vilket område i Vänersborg vill du hitta bostad?

Vänersborg har flera bra områden att bo i. Bland annat har du Torpa , Lyckhem-Huvudnäs , Blåsut-Vassbotten att välja på. Sedan finns även norra och östra Vänersborg att välja på.

Så tar du dig till Vänersborg

Du kan ta dig till Vänersborg på flera sätt. Åker du bil så har du E45 strax utanför staden. Du kan även åka tåg då Västtågen, Vy och SJ kör via denna stad.

Vad du kan se och göra i Vänersborg

Vänersborg är en stad som har en småstadscharm samt även ett rikt utbud av sevärdheter och aktiviteter. Du kan till exempel vandra längs med Vänerns ena kant, kolla in Vänersborgs museum eller varför inte handla i någon av stadens unika butiker?

En favoritplats för många i Vänersborg är Skräckleparken. Denna vackra park ligger vid Vänerns strand. Här finns Frida, som var skalden Birger Sjöbergs sångmö, där hon tittar ut över Vänerviken mot Dalbobergen. Sommartid så har Skräcklestugan öppet, där du kan fika eller äta gott. Bredvid denna stuga finns en välbesökt lekplats.

Vänersborg har smeknamnet Lilla Paris. Den som kallade staden för det var Birger Sjöberg. Han var en författare, kompositör och trubadur som höll till här. Att staden påminner om Paris märker man av genom att promenera genom centrala staden. Där finns många imponerande byggnader. Bland annat Residenset, som är en byggnad från 1754. Du har även Vänersborgs torg samt Vänersborgs Museum.

Om du tar dig söder om centrala staden så har du Karls grav. Det är en 3,6 km lång grävd kanal. Den är för sjöfart mellan vänerviken Vassbotten och Göta älv för att kringgå forsarna i Vargön. Längs med denna kanal går det att promenera eller cykla. Du har även Restad Gård samt en kulturpark och en skulpturpark med en mängd olika skulpturer.

Vänersborgs centrum har en hel del med att erbjuda. Här finns det unik shopping samt en mängd mysiga restauranger och caféer.

Du kan även ta dagsutflykter från Vänersborg till Trollhättan , som bara ligger 15 minuters bilfärd bort samt till Ekopark Halle- och Hunneberg, som bara är 20 minuter bort med bil. Där finns det vacker natur och mycket mer.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du inte hittar en bostad i Vänersborg som möter exakt de krav du har, så finns ett smart alternativ. Du kan välja att hyra en större bostad än vad du faktiskt behöver. För då kan du hyra ut ett rum eller flera till andra.

BostadsPortal – Hjälper dig att hitta en bra bostad i Vänersborg

BostadsPortal är en sajt för de som vill hitta bostäder att hyra, så väl för personer som vill hyra ut bostäder. För dig innebär det att du på ett enkelt sätt kan hitta många lediga bostäder i Vänersborg. Vår sajt är trygg och säker samt att vi även har många smarta funktioner. Du kan med fördel registrera dig hos oss för att få tillgång till dem alla.

BostadsPortal gör att du kan hitta passande hyresbostäder i Vänersborg samt att du även kan söka efter bostäder i andra städer med för den delen.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som väljer att leta efter en bostad i Vänersborg via BostadsPortal, du kan känna dig både trygg och säker. Sedan är det även tryggt att hyra bostad i Vänersborg eftersom att alla våra uthyrare här är mycket seriösa.

Om du har en fråga eller undrar över något, så kan du kontakta oss via kundtjänst. Sedan så har vi även en bra sida med FAQ, som ger dig vanliga frågor och svar.

Sedan så vill vi här på BostadsPortal även säga lycka till i ditt letande efter en bostad i Vänersborg som möter just dina krav och önskemål!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA