Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Uddevalla

Hyresbostäder i Uddevalla

54 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
54 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 63 m²
Kapelle-Tureborg, Klippgatan
5 956 SEK18 timmar sedan
3 rum lägenhet på 76 m²
Kapelle-Tureborg, Tureborgsvägen
7 638 SEK2 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Uddevalla

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Uddevalla på BostadsPortal

Uddevalla, en pittoresk tätort i hjärtat av Bohuslän och en viktig centralort i Västra Götalands län , erbjuder ett brett utbud av lediga bostäder för uthyrning. Med sin charmiga karaktär och attraktiva läge finns det gott om tillgängliga bostäder som passar olika behov och önskemål.

Om du vill hitta hyresbostäder i Uddevalla, så är vi på BostadsPortal här för att hjälpa dig. Här kan du hitta bostadsannonser från kommunala och privata hyresvärdar. Vi erbjuder även smarta, digitala verktyg som en extra hjälp på vägen att hitta din nya bostad i Uddevalla.

Utbudet på lediga hyresbostäder i Uddevalla

Hos BostadsPortal finns det en hel del olika varianter av hyresbostäder i Uddevalla att välja på. Bland annat erbjuder vi lediga lägenheter så väl som du kan hyra ett helt hus eller en stuga i Uddevalla . Det finns också möjligheter att leta efter ett enkelt rum att hyra i Uddevalla . Vi har också studentlägenheter som hyrs ut.

De hyresbostäder du hittar hos oss på BostadsPortal hyrs ut av privata så väl som kommunala hyresvärdar. En stor fördel med att använda dig av BostadsPortal är att du slipper leta upp hyresvärdar på egen hand eller ställa dig i en bostadskö.

Mycket att uppleva i Uddevalla

Uddevalla har en fantastiskt bred variation av sevärdheter och upplevelser för alla smaker och intressen. För den kulturintresserade är Bohusläns museum ett måste med sina många fascinerande utställningar, föreläsningar och olika evenemang. Ett annat spännande utflyktsmål är Dragsmarks kloster, och en tur med skärgårdsbåtarna ger en härlig känsla av äventyr.

Djur- och naturälskare kommer att trivas på Bassholmen, ett naturreservat med en rik mångfald av sjöfåglar och vacker natur. Ön erbjuder även möjligheten att stanna över på ett charmigt gästhem från 1800-talet och njuta av ett välfyllt våffelcafé.

Bredfjället och Herrestadsfjället är vildmarksliknande områden med sjöar för fiske, vandringsleder och skidspår under vintermånaderna – en perfekt plats för naturentusiaster att utforska.

Emaus lantgård är ett måste för djurälskare och familjer. Där kan man interagera med hästar, getter, katter, kaniner, och många andra djur. Ridning, promenader, lek och picknick är några av de möjligheter som erbjuds.

Strandpromenaden i Uddevalla är en vacker sträcka som leder till Gustafsberg, Sveriges äldsta bad- och kurort från 1700-talet. Den 9,3 kilometer långa promenaden från Skalbankarna till Lindesnäs är också utsedd till Sveriges vackraste väg.

Under sommaren anordnas flera evenemang i Uddevalla såsom musikfestivalen Uddevalla Solid Sound i juni, Uddevallakalaset och Internationell Street Market i juli. Staden är även värd för olika festivaler och idrottsevenemang som Grand Prix i motocross, handboll, fotboll och simning.

Uddevalla har också ett brett utbud av andra aktiviteter, inklusive badhus, gokart, bowling, älgpark, klättervägg och mycket mer – vilket gör staden till en mångfacetterad destination som har något att erbjuda för alla besökare.

Så enkelt hittar du din bostad att hyra i Udevalla

Du som vill hyra bostad i Uddevalla har många bostadsalternativ att välja mellan. På vår plattform hittar du lediga bostäder i form av lägenheter, rum, hus och stugor i Uddevalla. Du kan använda många av våra funktioner gratis, så som att filtrera ut lediga bostäder i Uddevalla eller göra en kostnadsfri Bostadsbevakning .

Precisera din sökning med våra filtreringsmöjligheter

När du letar efter din framtida bostad i Uddevalla är det naturligt att ha specifika önskemål. För att effektivisera sökningen och undvika att bläddra igenom varje tillgänglig bostad kan det vara smart att fokusera på de alternativ som verkligen passar dina behov.

För att hitta de lediga bostäderna i Uddevalla som matchar dina exakta kriterier är en noggrann och filtrerad sökning avgörande. Genom att specificera önskad maximal hyra, antal rum och andra detaljer såsom hiss, balkong eller husdjursvänlighet kan du skräddarsy din sökning för att hitta de perfekta alternativen som passar just dig.

Bevaka hyresbostäder i Uddevalla

Vi vet att du inte vill tillbringa timmar framför skärmen i intensiv bostadssökning. När du väljer att använda vår plattform kan du dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst – helt gratis! Vi tar på oss ansvaret att övervaka marknaden åt dig.

För att skapa bevakning behöver du bara ange dina sökkriterier på sökresultatsidan. Välj område, storlek, maxhyra, antal rum och preferenser som barnvänlighet eller husdjurstillåtelse. Aktivera sedan Bostadsbevakningen i den orange rutan och invänta våra mail. Vi skickar omedelbart meddelanden så snart det dyker upp lediga bostäder i Uddevalla som matchar din sökning.

Du kan ha flera bevakningar igång samtidigt och har full kontroll att stänga av dem närhelst du önskar. Som betalande medlem öppnas dörren till ännu fler förmåner och funktioner som kan underlätta din bostadssökning.

Har du hittat en större hyresbostad i Uddevalla än det du behöver?

Har du en bostad i Uddevalla som står tom under en period? Varför inte överväga att hyra ut den? Hos oss kan du få den hjälp du behöver för att göra detta möjligt. Vi erbjuder tillgång till digitala verktyg som förenklar uthyrningen av din lägenhet eller ditt hus. Om du önskar kan du även välja att hyra ut ett enskilt rum för att få lite extra hjälp med hyran, även om du fortsätter att bo kvar.

Tryggt att hyra bostad i Uddevalla via BostadsPortal

Alla bostadsannonser för uthyrning i Uddevalla som du finner här på BostadsPortal är noga granskade och godkända av oss. Vi strävar efter att ge dig, som letar bostad, tillgång till olika verktyg som underlättar din sökning. Utöver det erbjuder vi personlig support för att du ska känna dig trygg och vägledd genom processen. Vår främsta ambition är att erbjuda både bostadssökande och hyresvärdar en trygg och funktionell plattform för en smidigare bostadsuthyrning.

Har du några frågor eller funderingar angående hyresbostäder i Uddevalla? Tveka inte att kontakta vår kundsupport.

Lycka till med ditt sökande efter bostad i Uddevalla! Vi finns här för att stödja och hjälpa dig längs vägen.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA