Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Uddevalla

Lediga lägenheter i Uddevalla

73 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
73 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 58 m²
Ramneröd, Strömstadsvägen
6 500 SEK1 timme sedan
2 rum lägenhet på 58 m²
Kapelle-Tureborg, Hagarnevägen
5 422 SEK23 timmar sedan
Sida1av 5

Liknande annonser i Uddevalla

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenheter i Uddevalla på BostadPortal

Hos BostadsPortal har vi ett stort utbud av hyresbostäder i typerna, lägenhet , rum , hus och stuga . Hitta din bostad hos oss enkelt, säkert och tryggt.

Du kanske vet vad du är ute efter?  Se också vårt utbud av studentbostäder, inneboende , seniorboende och möblerade lägenheter .

Är du på utkik efter andra bostadstyper än lägenheter i Uddevalla?

Om du är intresserad av andra hyresbostäder än lägenheter i Uddevalla, så kan du också göra det genom att filtrera efter bostadstyp och välja efter din önskan lägenheter i Uddevalla, rum i Uddevalla , hus i Uddevalla och stuga i Uddevalla .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Uddevalla

Hos BostadsPortal har vi gjort det enkelt att hitta just din lägenhet i Uddevalla. Genom en enkel och smidig sökning och filtrering efter din önskan, så hittar du förhoppningsvis det du söker.

Använd dig av vårt filtreringssystem och hitta det du söker

Om du letar efter något specifikt och vet vad du vill ha, använd dig då av vårt filtreringssystem på vänstra sidan. Här kan du nämligen anpassa sökningen till  just ditt specifika krav. Du kan till exempel efter att du valt stad, välja bostadstyp du söker, lägenheter, rum, hus och stuga. Du kan också välja att avgränsa din sökning efter lediga lägenheter i Uddevalla efter kvadratmeter och/eller pris.

Aktivera Bostadsbevakning och hitta samtidigt en lägenhet i Uddevalla.

När du söker efter en lägenhet i Uddevalla är en stor fördel att aktivera bostadsbevakning allt efter ditt önskemål. Du ska först använda dig av vårt filtreringssystem som du hittar på vänstra sidan. Här kan du till fördel använda filtreringmöjligheterna till att sortera, välja hyreslägenheterna och endast se lägenheterna i Uddevalla som är relevanta för dig.

Aktivera därefter bostadsbevakning med ett enkelt swipe i den orangea boxen på vänster sida. Nu ska du bara luta dig tillbaka och vänta automatiskt in mail som omhandlar just din filtrering. När du mottagit en mail, så är bara att vara först ut med att kontakta  hyresvärden.

Uddevalla och dess charm /distans till storstad/studenter/ och vad ska man göra?

Har du funderingar på att flytta till Uddevalla? Uddevalla i hjärtat av Bohuslän. Det är så smidigt och enkelt att resa till och från Uddevalla då det ligger mitt i bohuslän och nära till är också nära Göteborg .

Se den vackra och prisbelönta strandpromenaden Uddevallabryggan eller varför inte ta del av en uppsjö av aktiviteter såsom, golf, åka på safari i älgparken Moose of Anneröd eller bada i Gustafsberg, Sveriges äldsta havskurort.

Känn dig trygg när du söker lägenheter i Uddevalla

Vår kundservice säkerhetsgodkänner alla bostadsannonser innan man lägger dem upp på plattformen. Du kan därmed tryggt och säkert kontakta hyresvärden antingen på telefon eller via meddelande.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli hyresvärd

Har du hittat en lägenhet du bara måste ha, men är alldeles för stor och dyr att hyra? Vi kan faktiskt berätta för dig att du fortfarande kan hyra lägenheten i Uddevalla, men att du själv skapar ett konto som hyresvärd och hyr ut ett eller flera rum .

Och det bästa av allt är att det är kostnadsfritt att bli hyresvärd och hitta en hyresgäst.

Har du hört om våra gratis digitala tjänster?

Ta del av våra digitala tjänster helt gratis, som kan göra uthyrningsprocessen enklare och smartare för dig. Vi har både utvecklat ett digitalt hyreskontrakt som hjälper dig med att utforma en juridisk korrekt hyreskontrakt och ett digitalt besiktningsprotokoll , till användning av inflyttningsbesiktning och utflyttningsbesiktning

Hör av dig vid det minsta lilla, vi är här för att hjälpa dig.

Har du minsta fråga eller fundering, så är du välkommen till att kontakta vår kundservice via mail eller Messenger.

Bästa lyckönskningar till att finna din lägenhet i Uddevalla!