Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Vänersborg

Lediga lägenheter i Vänersborg

24 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
24 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 56 m²
Lyckhem-Huvudnäs, Bangatan
7 935 SEKIgår
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyresslägenhet i Vänersborg på BostadsPortal

Närheten till natur och vatten är lockande för många nyinflyttade. Kultur, idrott och trygghet spelar en framträdande roll. Men även företagande och driftighet får ta en stor plats i samhället.

Ett härligt kustband och en mångfald av sevärdheter och friluftsliv, gör denna plats till en attraktiv del av Sverige att bosätta sig i.

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet i Vänersborg

Lägenheter är enkelt att finna i Vänersborg med BostadsPortal som hjälp. Här kan du smidigt söka efter det du vill ha. Hitta snabbt lägenheter som passar dig i Vänersborg genom de smarta tjänster och sökverktyg vi erbjuder.

Förutom storslagna vyer så bjuder också Vänersborg på gedigen shopping och populära matvarukedjor.

Vargön erbjuder Kungamuséet Älgens Berg. En vandring bland älgar och berg, traditionell kungajakt och en fängslande kulturhistoria. Muséets ekoparksutställning inspirerar till utflykter och aktiviteter.

Hitta en mängd olika bostadsalternativ i Vänersborg

Denna vackra regionhuvudstad i Västra Götaland ligger vid Vänerns sydspets. Välj mellan att bo sjö-nära, centrumnära eller i närhet till fina parker och grönområden. Det bästa är att det även går att kombinera alla tre alternativ om man önskar.

Variationen är stor. Oavsett vilket läge och bostad man eftersöker. Vidga dina vyer och leta efter stugor , delbara bostäder, rum i lägenhet eller en hel villa . Möjligheterna är många och det är spännande att utforska vad Vänersborg har att erbjuda.

Precisera dina sökkriterier efter behov och önskan. Det är enkelt att hitta den bostadstyp du föredrar och det går att bevaka just den typ av bostad du letar efter.

Transportmöjligheter i Vänersborg

Läget intill Vänern skapar goda transportmöjligheter för både personer och gods till sjöss. Även närhet till flygplats. En järnväg med två linjer gör att tåget går både till Norge och Stockholm . Vad gäller bilvägar finns goda möjligheter till korsande vägar, dels via riksvägar och även via Europaväg 45.

En rik fritid för alla i Vänersborg

Ett rikt föreningsliv förenar fritidsintressen för alla åldrar och individer. Ett växande sportcentrum som kommit att bli en av Sveriges största fritidsgårdar. Vänersborgs arena lockar långväga resande och möjliggör en stor variation av publika evenemang. Kombinera med shopping och ett levande caféliv.

Vänerparken är ett härligt äventyrsbad och ett paradis i en exotisk miljö som erbjuder både spänning och avkoppling.

Utöver sport och bad finns möjligheter till vackra vandringsleder som förvandlas till en fantastisk längdskidåknings-miljö om vintern. Även ett omtalat fiske längs Vänersborgs långa vackra kustlinje, utan krav på fiskekort.

Fina möjligheter finns att paddla fram bland trolska sjöar eller cykla med mountainbike längs med det svindlande bergets stigar och småvägar.

Det ska vara enkelt och smidigt att hitta en lägenhet i Vänersborg

Lär dig att söka på bästa sätt genom de olika sökverktyg som erbjuds på BostadsPortal. Justera din sökning efter de önskemål du har och du får då snabbt upp lämpliga bostäder att välja mellan.

Det är möjligt att precisera sökningen genom att justera dina kriterier. Hitta din perfekta match genom filtreringsmöjligheterna. Slipp långa sökningar och efterforskningar då BostadsPortal tar fram det som passar in på dina valda kriterier.

Vår bostadsbevakning håller dig ständigt uppdaterad om lediga lägenheter i Vänersborg

Du kan genom BostadsPortal skapa en personlig bevakning som matchar dina önskemål. Registrera dig och dina sökkriterier via hemsidan för att skapa en bevakning som rapporteras genom din mail. Här kan du registrera dig på flera olika kriterier samtidigt för att maxa chanserna till att hitta en lämplig lägenhet.

Ta den trygga vägen till Vänersborg genom BostadsPortal

Hos BostadsPortal går du igenom en trygg process då du söker lediga lägenheter i Vänersborg. Hitta det som passar bäst för dig på ett pålitligt sätt med hjälp av en aktiv kundsupport och en bakomliggande lång och professionell erfarenhet av hyresförmedling.

Vänersborg kan också ge dig trygghet genom en bredd av verksamheter inom utbildning och barnomsorg. Kvalitet och mångfald är något som kännetecknar dessa verksamheter.

Sjukhus och vårdcentraler finns det flera av så avstånden kan aldrig bli för långa även ifall det är bråttom.

Öka dina möjligheter med en komplett profil

Att skapa goda relationer är viktigt. Hyresvärden vet ingenting om dig så det är en fördel att skapa en komplett profil så att potentiella hyresvärdar kan lära känna dig redan innan ni fortsätter att etablera en god kontakt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Både priserna samt köerna varierar till de mest attraktiva alternativen då Vänersborg är en attraktiv del att bosätta sig i. Bredda dina möjligheter genom att öppna dig för fler boendealternativ än vad du tänkte från början.

Hyr ett större bostadsalternativ och finansiera överskottet av kvadratmeter med en hyresgäst. Möjligheten till att hyra ut delar av , eller hela sin bostad är lovande då BostadsPortal främjar uthyrning genom en trygg process och gedigen erfarenhet.

På BostadsPortal kan du förmedla din lägenhet eller ett rum gratis och finna potentiella hyresgäster tryggt och enkelt. Med ännu fler smarta filtreringsverktyg kan du söka efter aktiva bostadssökande som matchar dina kriterier.

Förutom marknadsföring på flera plattformar ges professionell hjälp av förmedlare på BostadsPortal som har många års erfarenhet inom branschen.

Därför ska du flytta till Vänersborg

En mäktig sjöfartshistoria som har uppkommit genom stadens läge mellan Vänern och Göteborgs hamnstad, gör det till en intressant plats för den historieintresserade. Staden är ju också vackert placerad genom dess läge vid Vänerns sydspets.

Här kan du spatsera längs Vänerns kant eller bara njuta av stadens charm och alla sevärdheter.

Försäkra dig om en säker resa genom ditt sökande på BostadsPortal

Attraktiv och hållbar i alla delar är några av ledorden i Vänersborgs kommun. Vilket gör sin rätt med tanke på att utbudet är mångsidigt och att det går att hitta något som lockar alla åldrar och identiteter.

Kontakta oss för ytterligare information eller funderingar kring ditt sökande

Vill du veta mer eller hitta en lägenhet eller annan bostad att hyra i Vänersborg så är BostadsPortal en bra plats för att finna ett boende du kan trivas med!

Tryggt och säkert från start till avslut. Hjälp och vägledning kan du få hos oss genom att kontakta kundtjänst eller skriva till oss på Facebook Messenger och mail.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA