Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Arvika

Lediga lägenheter i Arvika

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
21 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Taserud-Arvika Östra, Lilla Tingsgatan
6 460 SEK5 timmar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Arvika

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Arvika på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Arvika? Här på BostadsPortal finns många lediga lägenheter i Arvika att välja mellan. Du kan med fördel registrera dig hos oss före du börjar söka. Arvika i Värmland ligger vid sjön Glafsfjorden. Det är nära till norska gränsen, bara runt 43 km! Sedan har du även nära till andra svenska orter och städer som Grums , Karlstad och Säffle .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Arvika

Du kanske bestämt dig för att det är en hyreslägenhet i Arvika du vill ha? Dock vill vi bara tala om att du även kan hyra andra typer av bostäder som hus , stugor och rum i Arvika .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Arvika

Om du väljer att göra en snabbsökning via sökrutan längst upp, då får du fram alla lediga bostäder i Arvika. Är det just en lägenhet i Arvika du vill få fram, så måste du klicka i detta alternativ. Du kan göra det under den avancerade sökningen. Den sökningen är även bra för dig som även vill kunna filtrera ut andra krav du har.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

När det gäller den hyreslägenhet i Arvika du vill hitta, så har du säkert vissa krav eller i alla fall önskemål. Genom att filtrera din sökning så kan du få fram matchande lägenheter på ett bättre sätt. Du kan bland annat filtrera efter hur stor lägenheten ska vara, vad hyran max får vara på och om det ska finnas faciliteter som hiss eller annat.

Du kan också söka ut lägenheter med balkong, lägenheter där det är tillåtet med husdjur och en massa mer.

Använd dig av funktionen bostadsbevakning

Om du registrerar dig hos oss så kan du använda dig av Bostadsbevakning . Att använda den är enkel. Du gör bara en sökning med de filtreringar du önskar. Sedan klickar du att den sökningen ska bevakas. När nya lediga lägenheter i Arvika kommer in på sajten, då mailar vi dig!

Fördelen med att använda dig av denna funktion är att du då inte behöver besöka oss varje dag för att manuellt söka ut lediga lägenheter. Utan du kan få matchande lägenheter i mailen istället.

Inom vilket område i Arvika vill du hitta lägenhet?

Arvika har flera trevliga områden. Bland annat Glava , Edane , Klässbol , Västra Hungvik och Hönacka .

Ta dig till Arvika

Arvika passeras av riksväg 61 så väl som den passeras av järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbana. Riksväg 61 går till E18 som gör att du sedan kan ta dig vidare.

Vad finns det att göra i Arvika?

Arvika som ligger i hjärtat av Värmland har mycket att erbjuda. Här finns Sveriges innersta hamn, ett blomstrande kulturliv samt att det även finns storslagen natur och stolta hantverkstraditioner.

Arvika har en mysig stadskärna med butiker, restauranger och nöjen. Just nöjeslivet koncentrerar sig till hamnområdet i Arvika.

Arvika har sevärdheter inom kultur, ett rikt musikliv samt att det finns 365 sjöar för fiske och vattenäventyr. Det finns även gott om skogar!

Arvika är en kultur- och hantverksstad och den har blivit det tack vare att det fanns god tillgång på lera samt att här kring förrförra sekelskiftet fanns den blomstrande Rackenkolonin.

Motorsport är stort i Arvika och många motorsportsprofiler kommer från denna stad. Bland annat Kenny Bräck, Per Eklund, Tommy Kristoffersson, Johan Kristoffersson, Petter Solberg och Oliver Solberg.

Skogarna i Arvika kommun är en plats för de vita älgarna. Den mest kända vita älgen är Ferdinand, som blev känd via sociala medier.

Du som gillar att komma ut och röra på dig, du har många fina vandringleder att välja på. Det finns även flera vackra naturreservat att besöka. Ett av dem är Glaskogens Naturreservat. Där finns det hela 30 mil med vandringsleder. Navet i detta naturreservat är Lenungshammar.

Du har även flera museer som Arvika museum och Arvika konstmuseum. Missa inte heller att besöka Arvika kyrka, som har unika konstverk och arkitektur. Det finns även ett fordonsmuseum samt att du även har flera hembygdsgårdar. Sedan finns det gott om konst, i form av skulpturer och det lite varstans runt om i staden.

I Arvika finns det även gott om möjligheter till att cykla, fiska, paddla och mycket mer. Du som vill ägna dig åt shopping, du kan hitta mycket fint hantverk men även vanliga butiker.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att hyra lägenhet i Arvika så väl som det även ska vara tryggt att leta upp lediga lägenheter i Arvika. När du använder dig av BostadsPortal så kan du just känna dig trygg, då vi är en säker sajt. Sedan kan du även känna dig trygg i att här finns det bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du letar efter en lägenhet i Arvika, så kanske du vill ha en som inte har så många rum men hittar bara stora lägenheter med en massa rum? Du kan då välja att hyra den där lägenheten med för många rum och sedan hyra ut det till andra .

Använd dig av BostadsPortal - enkelt att hitta en ledig lägenhet i Arvika

Att hitta en lägenhet i Arvika via oss är ganska så enkelt. Du kan på enkelt sätt söka efter lediga lägenheter i Arvika. Det är en stor fördel att registrera dig hos oss, för att få full tillgång till alla funktioner vi har.

När du ska hyra lägenhet i Arvika, så kan du hitta det via sökning, eller genom att du gör en bostadsbevakning. Det sistnämnda är mycket smidigt att använda!

BostadsPortal en trygg och säker sajt som listar lediga lägenheter i Arvika, samt att vi även listar andra bostadsalternativ med för den delen.

Har du frågor eller är det så att du vill veta mer om oss? Kolla då vår sida med FAQ. Om du inte hittar vad du söker där, då kan du välja att kontakta oss direkt, via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill önska dig lycka till i jakten på en lägenhet i Arvika!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA