Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Strängnäs

Lediga lägenheter i Strängnäs

39 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
39 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 103 m²
Finninge-Ulvhäll, Lärkträdsvägen
12 326 SEK4 timmar sedan
3 rum lägenhet på 78 m²
Finninge-Ulvhäll, Svedjevägen
7 091 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Strängnäs

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Strängnäs på BostadsPortal

Strandnära Strängnäs är en dynamisk idyll som erbjuder en charmig småstadsatmosfär strax intill Mälaren. En spännande stad med anor från Vikingatiden.

Den vackert sjö-nära staden vid Mälaren lockar många nya invånare. Ifall du är en utav dem som funderar på att bosätta sig där så har du turen att få tillgång till BostadsPortals proffsiga hjälp för att hitta just den hyresbostad du söker!

Första- eller andrahand, hyresgäst eller uthyrare. Här är du alltid säkrad en trygg process genom sökandet.

Utforska hyresmarknaden och se vilka olika möjligheter Strängnäs har att erbjuda

Det finns såklart många alternativ till boenden. Slott eller koja? Passa på att testa andra alternativ ifall chansen till att hyra en lägenhet att hyra låter sig dröja. Genom BostadsPortals goda filtreringsmöjligheter kan du alla de kriterier som passar dig. Sök på ett enkelt sätt efter både olika lägen och boendealternativ.

Ifall du drömmer om att få sköta om en egen trädgård så kan det här vara chansen för dig att hitta en liten villa . Hyr utan krav och förpliktelser, plocka endast ut godbitarna.

Hitta hyreslägenhet i Strängnäs genom en enkel process

Justera din sökning efter önskade kriterier. Våga drömma och sök brett genom BostadsPortals gedigna utbud.

De olika sökmöjligheterna är många och det är enkelt att söka bland lediga hyreslägenheter. Här finns massor av olika bostäder att finna och det är enkelt att precisera och filtrera alla sina kriterier i de breda sökverktyg som erbjuds för att komma så nära sitt drömboende som möjligt!

Skapa bostadsbevakning och hitta samtidigt en lägenhet att hyra i Strängnäs

Med hjälp av BostadsPortal kan du hitta en hyreslägenhet utan att vara aktiv. Du behöver bara registrera dina kriterier i söktjänsten, samt där ange din mail för bostadsbevakning .

På så sätt skickas alla tänkbara matchningar direkt till din mail. Allt för att du ska vara uppdaterad och inte missa alla fina chanser.

Hitta det område i Strängnäs där du vill trivas

Staden är belägen vid Mälarens södra strand, och domineras av vackra vyer och närhet till både stad och natur.

Strängnäs har sitt Resecentrum som en viktig del av dess infrastruktur och tro på att bra kommunikationer får staden att växa och fungera. Bra förbindelser både med tåg och buss ges här.

Fler tågavgångar har även gjort det möjligt för pendlare att bosätta sig i staden samtidigt som arbete ges på annan ort.

Hitta din plats att trivas på i Mälardalens pärla. Stadens vackra domkyrka har en dominerande plats som bjuder på en spännande historia långt bak bland Vikingar och krönade kungar.

Militärmuséet bjuder också på en spännande vandring bland fordon och hisnande berättelser. Ett nöje för hela familjen med arrangerade aktiviteter och matsäck vid den vackra utsikten.

En vandring bland stadens borgargårdar och vackert välbevarade väderkvarn är värt ett besök att njuta av! En spännande historisk vandring kombinerat med en fika på ett av de mysiga bagerierna.

En fritid i Strängnäs

Förutom allt vackert som finns att se och avnjuta så tillkommer den mysiga hamnpromenaden som bjuder in till en skön runda bland båtar och härliga restauranger.

Strandbad, tennis och minigolf erbjuds den aktiva under sommartid. Ett riktigt familjenöje.

Passa på att klättra upp i det dignande utsiktstornet den underbara vyer utlovas!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Trygghet och säkerhet är viktigt för BostadsPortal. En säker process från start till inflytt. Inget krångel, bara god hjälp och flera tryggade tjänster som hjälper dig hitta noggrant granskade annonser som leder dig till rätt hyreslägenhet. Här skapas pålitliga relationer med bostadssökande och hyresvärdar.

En komplett profil ökar dina möjligheter

Lägg extra tid på att fylla i din profil hos oss. Det fungerar som ditt cv då hyresvärdarna ska välja sin framtida hyresgäst. Desto mer som står, desto tryggare blir det för dem då de redan där kan få kläm på vem du är.

Hyr en lägenhet att hyra och bli själv en hyresvärd ifall du inte hittar det du söker

Våga tacka ja till en större hyreslägenhet ifall marknaden är tuff och det är svårt att finna just det du söker. Att sitta med för många kvadratmeter kan vara positivt eftersom du då får chansen att hyra ut delar av din lägenhet . Det tillkommer en mängd olika gratistjänster då du registrerar dig som hyresvärd.

För det första får du råd och stöttning av en erfaren kundsupport samt hjälp i upprättade av både annonsering och kontrakt.

Sedan erbjuds fler smarta sökverktyg och tryggade meddelandesystem för dig som uthyrare så att du enkelt kan både finna och skapa en god kontakt med potentiella hyresgäster.

Därför är det populärt att bo i Strängnäs

Detta är Sörmlands finaste sommarparadis. Här kan du njuta av det mjuka skvalpandet från Mälarens stränder. Missa heller inte alla dess sevärdheter! Strängnäs är kanske mest känt för sin populära gästhamn, under sommaren då många seglar-turister stannar till i den mysiga staden för att fylla på förråden.

En mäktig domkyrka på en höjd mitt i staden förgyller de pittoreska röda gamla byggnaderna och vackra kullerstensgatorna som slingrar sig kring stadskärnan. I kommunen ingår också bland annat de kulturhistoriska sevärdheterna Mariefred med Gripsholms slott samt Stallarholmen och den stora Selaön.

Så denna stad bjuder inte bara på vackra omgivningar och en skön närhet till natur och rogivande Mälaren, utan också en intressant kulturskatt och bred historia bland alla kyrkoruiner, kyrkor och historiska byggnader.

Låt BostadsPortal leda dig till en trygg framtid i Strängnäs

Rätten att känna sig trygg och säker är en strävan som Strängnäs kommun har. Vårdcentraler och äldreboenden som värnar om invånarnas bästa tas tillvara här då vikten av att ta hand om de äldre som en gång fått staden att växa, är en grundfilosofi. Denna anda eftersträvas även i stadens förskolor och skolor för att främja välmående och en levande stad.

Låt BostadsPortal leda dig genom en trygg resa på vägen dit. Att leta bostad kan vara klurigt, men med BostadsPortals långa erfarenhet och säkra tjänster blir det enklare.

Ge dig ut och leta, och kontakta oss gärna via kundtjänst eller genom Facebook Messenger om du behöver vägledning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA