Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Fagersta

Lediga lägenheter i Fagersta

26 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
26 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 72 m²
Kolarbyn-Egna Hem, Forsbackavägen
7 473 SEK28 juni
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Fagersta på BostadsPortal

Fagersta i Västmanlands län var förr ett mycket utpräglat brukssamhälle. Idag har det kommit att bli en betydande industristad. Kanske du fått jobb här och behöver en lägenhet i Fagersta? Eller ska du byta upp dig till ett större boende? Oavsett så kan du här hos oss söka efter lediga lägenheter i Fagersta.

Fagersta ligger även nära andra orter som Avesta och Norberg samt att du även har nära till både Västerås och Ludvika .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Fagersta

Här hos oss kan du hitta en bra hyreslägenhet i Fagersta att bo i, men vi har även flera andra bra alternativ när det gäller hyresbostäder. Du kan till exempel välja att bara hyra ett rum i Fagersta . Du kan också hyra ett hus eller hyra en stuga i Fagersta .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Fagersta

För att söka efter lediga lägenheter i Fagersta och endast få fram denna bostadstyp så måste du göra en avancerad sökning. Där kan du nämligen filtrera på en mängd olika sätt. Om du snabbt vill se alla lediga bostäder i Fagersta, ja, då kan du testa att göra en snabbsökning. Det gör du med hjälp av den sökruta som finns längst upp på sidan.

Gör en avancerad sökning och filtrera din sökning för att hitta rätt typ av lägenhet i Fagersta

Den lägenhet i Fagersta du är på jakt efter, den ska säkert vara på ett visst sätt. För att du ska få fram bra sökresultat som matchar de önskemål eller till och med de krav du har, se då till att du filtrerar din sökning på rätt sätt.

Under den avancerade sökningen har du ett antal val att filtrera efter. Du har dels rutor att klicka i, dels finns det så att du kan skriva in vissa saker på egen hand. Du kan till exempel filtrera efter att lägenheten i sig måste ha ett visst antal rum eller vara på ett visst antal kvm.

Andra saker du kan filtrera efter är vad du max vill betala i hyra, om boendet ska vara för studenter eller pensionärer eller om husdjur ska vara tillåtna. Du kan även söka efter lägenheter med balkong och lägenheter med hiss.

Bostadsbevakning är ett smart val för att hitta en hyreslägenhet i Fagersta

Något du kan hitta här hos oss på BostadsPortal det är vår funktion Bostadsbevakning . Du kan använda den helt utan kostnad, bara du sett till att först registrera dig hos oss först. En bevakning av bostäder gör att du slipper hålla koll på alla nya lediga lägenheter i Fagersta som kommer in hos oss. Vi mailar nämligen dig så snart vi får in lägenheter som matchar den bevakning du lagt upp.

Inom vilket område i Fagersta vill du hitta lägenhet?

Fagersta har flera trevliga områden som Kolarbyn-Egna Hem , Säteriet-Ugglebo och Meling-Norrby . Du har även södra , norra och västra Fagersta .

Så tar du dig till och från Fagersta

Att åka till eller från Fagersta är enkelt. Du kan dels ta bilen eftersom att både riksvägar 66 och 68 ligger bredvid. Sedan har du även en järnvägsstation med järnvägslinjerna Ludvika Västerås och Avesta Krylbo – Örebro .

Det finns många aktiviteter och sevärdheter i Fagersta

I Fagersta har du en hel del att se och en hel del att göra. Fagersta är placerad i Norra Västmanland. Detta område kallas ofta för Bergslagen. Runt om både Fagersta och Bergslagen har du gott om vacker natur och du kan ägna dig åt friluftsliv på olika sätt. Du kan bland annat vandra, fiska, åka skidor, cykla och mycket mer. Ta gärna ett besök på något av de sex naturreservat som finns i närheten.

Engelsbergs bruk är ett bra besöksmål om du vill lära dig mer om Fagerstas industrihistoria. Detta bruk finns på UNESCO:s världsarvslista. Missa inte heller ett besök i stadens gamla brandstation där Bruksmuseet idag ligger.

I Fagersta finns även Västanfors hembygdsgård som bland annat erbjuder en kaffestuga, flera museistugor samt en gammaldags handelsbod.

Om du gillar konst och kultur så kan du besöka Ängelsberg som är en skulpturpark.

Strömsholms kanal går igenom Fagersta. Denna kanal byggdes under 1700-talet. Det gjordes för att man ville underlätta transporterna av järn från de olika bruken i Bergslagen till Mälaren och vidare ut i Europa. Totalt så passerar denna kanal passerar 14 sjöar och 26 slussar. Sex av dessa slussar ligger i just Fagersta.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig trygg i att vistas på våra sidor, då de är säkra. Det är ju idag viktigt att just känna sig trygg på nätet. Hos oss kan du även vara trygg i att alla uthyrare är seriösa och kollade. Så att hyra lägenhet i Fagersta via någon av dem är även det säkert!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske har letat ett tag efter lediga lägenheter i Fagersta, men inte exakt fått fram vad du vill ha? Ett tips vi kan ge dig då är att hyra en större lägenhet. För det innebär att du då kan få det du vill ha, samt att du kan hyra ut ett rum för att få in till din egen hyra.

BostadsPortal för dig som är ute efter en lägenhet i Fagersta

För att du ska hitta en lägenhet i Fagersta du vill hyra, se till att du börjar med att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Sedan kan du använda dig av våra olika sökfunktioner samt att du då även kan lägga upp Bostadsbevakningar .

Här hos oss kan du inte bara hitta hyreslägenheter i Fagersta utan vi har även rum , stugor och hus i Fagersta som hyrs ut.

Vill du få tag i oss, kanske för att ställa en fråga, så kan du kontakta vår kundtjänst. Sedan har vi även en bra sida med FAQ. Där finns det nämligen en hel vanliga frågor med svar samlat.

Vi hoppas och tror att du med hjälp av oss på BostadsPortal ska hitta en lägenhet i Fagersta som passar dig, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA