Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Söderhamn

Hyresbostäder i Söderhamn

46 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
46 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 68 m²
Norra Söderhamn, Flintlåsgränd
6 388 SEKIgår
2 rum lägenhet på 56 m²
Södra Söderhamn, Fredsgatan
6 650 SEK11 juli
Sida1av 3

Liknande annonser i Söderhamn

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Söderhamn på BostadsPortal

Söderhamn, en charmig tätort belägen i Hälsingland, bjuder på en trevlig atmosfär. Hos BostadsPortal är du på rätt plats om du letar efter en bostad att hyra i Söderhamn. Genom vår plattform kan du smidigt söka efter lediga bostäder i Söderhamn som passar dina behov.

Positionerat mitt emellan Hudiksvall och Gävle och vackert beläget vid Bottniska viken, erbjuder Söderhamn en unik plats med närhet till både kusten och större städer.

Olika typer av hyresbostäder i Söderhamn

När det kommer till att hyra bostad i Söderhamn är det bra att veta att det inte bara handlar om lägenheter i Söderhamn , även om det är det vanligaste alternativet. På BostadsPortal erbjuder vi ett mångfaldigt utbud av hyresbostäder i Söderhamn från både kommunala och privata hyresvärdar.

Utöver lägenheter kan du också hitta andra typer av bostäder. Det kan vara allt från enkla rum till uthyrning till att hyra ett hus eller en stuga i Söderhamn .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Söderhamn

I Söderhamn finns flera charmiga områden som erbjuder olika atmosfärer och fördelar. Du har möjligheten att välja att bo i antingen norra eller södra delen av staden. Dessutom finns det områden som Bergvik , Ljusne , Sandarne och Stråtjära som alla har sina egna unika karaktärer.

När du letar efter ett bostadsalternativ i Söderhamn som matchar dina preferenser, är det bra att utgå från dina egna krav och önskemål. Med olika typer av hyresbostäder att välja mellan är det lätt att hitta en bostad som passar just för dig.

Upplev vad Söderhamn har att erbjuda dig

Söderhamn, där Hälsingland möter havet, är fylld med en mängd olika aktiviteter, sevärdheter och äventyr. Det oavsett vad det är för årstid. I denna stad finns det alltid något att hitta på!

Natur och kultur

Naturen är nära till hands och bjuder på många möjligheter. Du kan njuta av vandringar och utforska de olika naturreservaten som omger staden. För de historieintresserade finns det möjlighet till en spännande stadsvandring där platser som Rådhuset, stadsdelen Öster, det imponerande utkikstornet Oscarsborg och den vackra kyrkan Ulrika Eleonora kan avnjutas.

Skärgården, en del av Jungfrukusten, är också en höjdpunkt med hela 1200 öar att utforska. Missa inte Trönö, en naturskön bygd nordväst om Söderhamn. Här reser sig Trönö kyrka, en av Sveriges bäst bevarade medeltida kyrkor, som pryds av unika träskulpturer skapade av Haaken Gulleson.

Imponerande sevärdheter och roliga aktiviteter

Söderhamn har flera andra imponerande sevärdheter som flygmuseet, Kvarnen, Söderhamns Stadsmuseum, Världsarvsgården Erik-Anders - Hälsingegård och besökscentrum, kyrkor, fornminnen och mycket mer.

Vintertid finns det en mängd roliga aktiviteter att delta i, som vinterfiske, pulkaåkning, ridning på islandshästar, långfärdsskridskor och längdskidåkning. Sommartid har du bad, fiske, golf, cykling och mycket mer.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Söderhamn

Om du letar efter lediga bostäder i Söderhamn på ett snabbt och effektivt sätt kan du göra en snabbsökning för att få en överblick över tillgängliga bostäder till uthyrning. Men om du vill vara mer specifik och inkludera kriterier som läge eller egna krav för bostaden, så rekommenderas det att du utforskar den avancerade sökfunktionen.

Precisera din sökning med filtrering

Att hitta en hyresbostad i Söderhamn som passar dina behov är avgörande. I den avancerade sökfunktionen har du flera alternativ att anpassa din sökning efter. Du kan specificera önskemål som att kräva närvaron av en hiss, tillåtelse för husdjur eller till och med efterfråga en balkong.

För att vara ännu mer preciserad kan du manuellt ange preferenser såsom önskad storlek på bostaden i kvadratmeter eller den maximala hyresnivån du är villig att betala. Genom att använda dessa filter kan du skräddarsy din sökning för att hitta den perfekta hyresbostaden i Söderhamn som passar just dig och dina önskemål.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga hyresbostäder i Söderhamn

Om du önskar att få information om alla nya lediga bostäder i Söderhamn så snart de blir tillgängliga, kan du dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst.

Genom att markera alternativet för Bostadsbevakning inom den valda sökningen behöver du inte aktivt söka efter nya bostäder på egen hand. Istället kommer du att få meddelanden via e-post så fort det dyker upp nya lediga bostäder i Söderhamn som matchar dina angivna kriterier. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad och vara först med att ta del av de tillgängliga bostäderna som möter dina behov.

Har du hittat en större hyresbostad än vad du behöver?

Om du har letat efter en passande bostad i Söderhamn utan att hitta exakt vad du letar efter, kan ett smart alternativ vara att hyra en större bostad än du egentligen behöver. Genom att välja en större bostad kan du sedan hyra ut ett eller två rum och själv agera som en hyresvärd.

Använd dig av våra gratis digitala tjänster

När du blir medlem hos oss får du tillgång till flera digitala tjänster utan några extra kostnader. En del av dessa är avsedda för dig som söker en bostad att hyra medan andra är till för dig som vill hyra ut en bostad . För ytterligare avancerade funktioner och verktyg finns möjligheten att köpa fullständig tillgång, vilket ger dig ännu fler alternativ och fördelar.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en plattform som prioriterar säkerheten för alla dess användare. Du kan känna dig trygg när du använder vår tjänst för att söka efter lediga bostäder i Söderhamn. Alla uthyrare som annonserar sina bostäder här är noggrant granskade och verifierade för att säkerställa att de är pålitliga och seriösa. Detta innebär att det är säkert att ta kontakt med dem angående hyresmöjligheter i Söderhamn.

BostadsPortal hjälper dig att hitta hyresbostad i Söderhamn

BostadsPortal strävar efter att vara ditt främsta val när du letar efter lediga hyresbostäder i Söderhamn. Om du har frågor eller behöver nå oss finns vår kundtjänst tillgänglig för att hjälpa till. Dessutom har vi en informativ FAQ-sida där du kan hitta svar på vanliga frågor.

Vi önskar dig även lycka till i din sökning efter en passande bostad i Söderhamn! Ifall det är något mer vi kan göra för att underlätta din process är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA