Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sigtuna

Hyresbostäder i Sigtuna

12 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum4 rum
12 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 70 m²
Sigtuna, Anunds väg
13 800 SEKIgår

Liknande annonser i Sigtuna

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Sigtuna på BostadsPortal

Är det kanske så att du funderar på att leta efter en bostad i Sigtuna? Du som vill hitta lediga hyresbostäder i Sigtuna du kan använda dig av BostadsPortal. Sigtuna som tillhör Stockholms län ligger vid Mälaren. På BostadsPortal kan du hitta flera olika bostadsalternativ när du vill hyra bostad i Sigtuna. Du hittar allt från lägenheter till hus i Sigtuna .

Att hyra en bostad i Sigtuna passar dig som inte vill äga ditt boende. På BostadsPortal finns det dessutom många olika boendealternativ. Att använda denna portal är tryggt och säkert. Sigtuna i sig är även en perfekt plats att bo på, oavsett om du ska studera, jobba eller ägna dig åt annat.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Sigtuna

När du ska leta efter lediga hyresbostäder att hyra i Sigtuna, så kan det vara bra om du först bestämmer dig för vad för typ av bostad du vill hyra. Även om allra vanligaste är lägenhet , så går det även att hyra ett helt hus , en stuga , rum i Sigtuna . Att hyra bostad i Sigtuna med ett förstahandskontrakt så väl som det går att hyra i andra hand är även det möjligt.

Här hos oss på BostadsPortal finns det många lediga hyresbostäder i Sigtuna. Det är bara för dig att bestämma vad för slags bostad som du vill hyra.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Sigtuna

Om du är på jakt efter en ledig bostad i Sigtuna, så kan det som sagt vara bra att först fundera på vad det är för typ av bostad du vill hyra. Är det en lägenhet , eller vill du hyra ett helt hus ? Kanske det räcker med att hyra ett rum ? Du har en enkel sökruta längst upp där du kan fylla i Sigtuna. Du kan då se alla de olika alternativ att hyra.

Smidig sökfunktion för att få vad du vill ha

Du som vill hyra bostad i Sigtuna, du bör ju leta efter just lediga bostäder att hyra i Sigtuna. Det är enkelt att göra via den sökfunktion som finns. Du kan där välja Sigtuna samt även vilket område i Sigtuna du föredrar. Sedan kan du filtrera efter saker som vad max hyran kan vara på, om det ska vara ett visst antal rum, när du kan flytta in och hur länge du kan hyra. Du kan även välja att fylla i annat såsom önskemål om att det ska finnas hiss eller att det är tillåtet med husdjur i bostaden.

Att använda dig av BostadsPortal är tryggt och det är säkert, särskilt för att hitta en bostad att hyra i Sigtuna.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga hyresbostäder i Sigtuna

Om du vill göra det enkelt för dig själv så kan det vara smart att lägga upp det som kallas för Bostadsbevakning . Det för att snabbare kunna hitta en bostad i Sigtuna. Du börjar med att registrera dig. Sedan går du till sökfunktionen och fyller i alla de krav du har samt klickar i att det ska bevakas. När det kommer in matchande hyresbostäder i Sigtuna, så meddelas du via mail.

Inom vilket område i Sigtuna vill du hitta en hyresbostad?

I Sigtuna kommun finns flera områden och stadsdelar att välja mellan. Bland annat har du Märsta , Rosersberg , Valsta och Steninge .

Nära till Stockholm

Sigtuna ligger nära Stockholm , så det är enkelt att ta dig hit eller härifrån. Du kan åka med pendeltåg, fjärrtåg, buss och bil. Sigtuna ligger även nära Västerås och Uppsala . Så att ta dig hit eller härifrån gör du på enkelt sätt.

Nöjen och sevärdheter i Sigtuna

Sigtuna är en trevlig plats att bo så samt att det även finns både nöjen och sevärdheter här. En av de mysigaste sakerna att göra är att promenera längs med Mälaren. Annars är det inte fel att strosa runt Stora Gatan. Där finns det flera fina hus från 1700–1800-talen, samt flera trevliga butiker.

Ett besök på Sigtuna museum är även det trevlig. Där kan du lära dig mer om staden samt se olika typer av utställningar. Du har både fasta utställningar så väl som tillfälliga.

Stadens populäraste café, det är Tant Brun. Den ligger hörnet av Stora Gatan och Laurentii gränd. Missa inte heller att köpa karameller i Augusta Janssons karamellfabrik. De är supergoda.

I Sigtuna finns även en populär golfklubb samt en 18-hålsbana samt 6-hålsbana för barn. Passar perfekt om du gillar att golfa.

Runt Sigtuna finns det även flera vackra slott såsom Wenngarns slott, Rosersbergs slott, Skånelaholms slott och Steninge slott.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Det kanske inte riktigt finns den typ av bostad du har tänkt dig när du letar efter lediga hyresbostäder att hyra i Sigtuna. En sak du kan göra, det är att hyra en större lägenhet, eller ett hus och sedan själv hyra ut ett rum eller två . Det är enkelt att själv vara hyresvärd via BostadsPortal.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du är på jakt efter en bostad i Sigtuna, så är det smart, enkelt och tryggt att gå via BostadsPortal för att söka efter lediga hyresbostäder i Sigtuna. Processen i sig är smidig och lätt att förstå samt att det är bara seriösa uthyrare som erbjuder bostäder att hyra på denna portal. Att hyra bostad i Sigtuna via BostadsPortal är helt säkert.

Kontakta vår kundtjänst för ytterligare frågor

Har du frågor eller känner att du behöver hjälp, så har vi en bra kundtjänst du kan ta kontakt med. Vi har även en sida med FAQ där du kan läsa olika frågor och svar, som ofta ställs.

Vi vill önska dig ett stort lycka till med ditt bostadssökande och vi hoppas att du ska hitta den bostad du vill hyra.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA