Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Lidingö

Hyresbostäder i Lidingö

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum9 rum
21 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 93 m²
Baggeby-Larsberg, Fregattvägen
12 927 SEKIgår
1 rum på 10 m²
Sticklinge, Friluftsvägen
5 500 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Lidingö

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad på Lidingö på BostadsPortal

Vill du hitta en bra bostad på Lidingö, så har du kommit rätt. Här på BostadsPortal listar vi en massa lediga bostäder på Lidingö. Lidingö i sig, det är en ö i södra Uppland i Stockholms inre skärgård som tillsammans med ett par mindre ögrupper bildar Lidingö kommun. Det är inte fel att hyra bostad på Lidingö. Du har då nära till Stockholm men bor även nära naturen.

Hitta ett passande bostadsalternativ på Lidingö

Om du har bestämt dig för att du vill hyra bostad på Lidingö, så kan det även vara bra att bestämma vad det är för bostadstyp du är ute efter. Det underlättar när du ska söka efter lediga bostäder på Lidingö. Du kan bland annat hyra lägenhet , hyra hus , hyra stuga samt även hyra rum i Lidingö .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad på Lidingö

Snabbast och smidigast för att få fram alla sorters lediga bostäder på Lidingö är att använda sökrutan längst upp. Det är en slags snabbsökning. Dock kan det vara bra att göra en avancerad sökning särskilt om du vill kunna filtrera din sökning efter olika krav eller önskemål du kanske har.

Testa gärna vår avancerad sökfunktion för att filtrera efter olika saker

Är det så att du vill hyra bostad på Lidingö och har en idé om vad denna bostad bör ha? Då är det smart att filtrera din sökning efter detta. Du kan bland annat skriva in hur mycket du max vill betala i hyra så väl som du kan fylla i minsta antal rum eller hur många kvm du behöver.

Det går även att klicka i att det måste finnas parkering, hiss, balkong och så vidare. Du bör vara ganska så noggrann när du gör denna sökning, för det ökar chansen att hitta en perfekt bostad på Lidingö.

Gör en egen Bostadsbevakning av bostäder på Lidingö

På BostadsPortal har vi en riktigt smart funktion som heter Bostadsbevakning . Du kan använda den för att slippa göra nya sökningar på egen hand hela tiden. Du börjar då med att registrera dig här hos oss. Sedan gör du en sökning med de filtreringar som passar dig. Klicka sedan helt enkelt i att du vill ha den sökningen som en Bostadsbevakning. Varje gång nya lediga bostäder på Lidingö kommer in, då kommer ett mail till dig.

Inom vilket område Lidingö vill du hitta bostad?

Själva Lidingö i sig är inte så stor ö, men du har hela Lidingö kommun att söka efter, om du vill. Det finns olika områden som Brevik , Mosstorp , Hersby , Näset och Djursholm .

Så tar du dig till Lidingö

Att åka till Lidingö är mycket enkelt, då det ligger strax utanför Stockholm city . Du kan så klart ta bilen hit eller så tar du taxi eller buss. Du kan även åka tunnelbana. Allra enklaste är att ta röd linje mot Ropsten, sedan röd SL bussar vidare. Du har även Lidingöbanan.

Vad du kan hitta på att göra på Lidingö

Det som är mest utmärkande för Lidingö, det är att det finns en mängd vackra miljöer och en hel del natur här. Sedan finns det ju även en vacker skärgård, bara ett stenkast bort.

Gillar du historia så kan ett besök på Långängens gård och Elfviks gård vara att rekommendera. Du har även Millesgården. Det är konstnären Milles hem. Här finns bland annat en fantastisk trädgårdsterrass som är fylld av skulpturer.

Andra trevliga byggnader på Lidingö är Lidingö kyrka, Frimurarhemmet och Högberga gård. Missa inte heller att besöka monumentet över Raoul Wallenbergs gärningar.

Lidingö har mycket att erbjuda dig som vill röra på dig på olika sätt. Du har bland annat olika tennisbanor och motionsanläggningar samt även en 18-håls golfbana. Sedan går Lidingöloppet här varje år.

Om du bor i en bostad på Lidingö, missa inte att besöka Fjäderholmarna som består av fyra större holmar. Dessa är Stora Fjäderholmen, Ängsholmen, Libertas och Rövarns holme. Du kan då bland annat få se en fin hantverksby och mycket mer.

Lidingö har även två naturreservat. Det är Långängen-Elfvik som ligger på södra och nordöstra Lidingö och det är Kappsta naturreservat som finns på södra ön.

Sedan har du ju som sagt även nära till Stockholm och hela den stadens utbud av sevärdheter och nöjen.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske letat ett tag efter en bostad på Lidingö, men inte riktigt hittat den typ av bostad du vill ha, eller behöver? Du kan då, om du vill, hyra bostad på Lidingö, med fler rum än vad du har behov av. Du kan då hyra ut de rum du inte använder.

BostadsPortal – smart sajt för dig som vill hitta en bostad Lidingö

Du som känner att en bostad på Lidingö är helt rätt, du bör se till att använda dig av BostadsPortal för att leta efter alla lediga bostäder på Lidingö. Vi är en mycket trygg och säker sajt att använda.  Att hyra bostad på Lidingö är även det tryggt, eftersom alla uthyrare är seriösa.

BostadsPortal är en sajt som är enkel att använda. Dock kan det vara fördel att registrera dig hos oss. För då blir det enklare för dig att använda dig av alla funktioner som finns.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att kunna hitta en bra bostad på Lidingö att hyra, så är det smart att använda dig av vår portal. BostadsPortal är en trygg sajt samt att vi har bara seriösa uthyrare som listar hyresobjekt här hos oss. Du kan därmed känna dig säker då du använder dig av vår sida.

Har du en fråga du funderar på, eller vill veta något särskilt om en viss funktion, kolla först in vår sida med FAQ. Där är alla vanliga frågor och svar. Sedan har vi givetvis en kundtjänst du kan välja att kontakta med om du föredrar det.

Sedan vill vi på BostadsPortal önska dig ett stort lycka till med att hitta en bra bostad på Lidingö som passar dig och de behov du har.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA