Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lidingö

Lediga lägenheter i Lidingö

19 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
19 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 57 m²
Skärsätra, Bergsätravägen
8 760 SEKIgår
3 rum lägenhet på 55 m²
Skärsätra, Agavägen
23 000 SEK6 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Lidingö

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet på Lidingö på BostadsPortal

Lidingö, det är en ö i södra Uppland i Stockholms inre skärgård. Denna ö tillsammans med ett par andra mindre ögrupper bildar Llidingö kommun. Om du som Pernilla Wahlgren vill bo på Lidingö så kan du välja att hyra lägenhet på Lidingö. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter att hyra på Lidingö.

Att bo ute på Lidingö är inte fel, då det är ett mysigt, mindre ställe, som ändå har nära in till Stockholm.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ på Lidingö

Är du helt inne på att hyra lägenhet på Lidingö eller kanske du även kan tänka dig andra former av boenden? Det finns idag flera olika bostäder som hyrs ut, från enstaka rum till stugor och hus .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra på Lidingö

Om du måste få fram en hyreslägenhet på Lidingö snabbt, så använd då sökfunktionen allra längst upp på sidan. Tänk då på att du kommer få fram alla hyresobjekt som är lediga på Lidingö. Är det ett måste att du vill ha en lägenhet på Lidingö, gå till den avancerade sökfunktionen.

Filtrera fram efter specifika krav

När du väljer att gå in på vår avancerade sökfunktion för att söka efter lediga hyreslägenheter på Lidingö så kan du dessutom filtrera på olika sätt. Du kan bland annat klicka i rutan med saker som måste finnas. Det kan vara att du behöver en hiss eller att det ska finnas en parkering. Du kan även fylla i saker som vad du max kan betala i hyra, när du kan flytta in och så vidare.

Använd dig av bostadsbevakning

Skulle du vilja bli meddelad så snart nya lediga lägenheter i Lidingö kommer in? Då ska du testa vår bostadsbevakning . Registrera dig, gör din filtrerade sökning samt klicka i bevakning.

Inom vilket område på Lidingö vill du hitta en lägenhet att hyra?

Lidingö är inte en särskild stor ö, men kommunen Lidingö är desto större. Bland områden att bo på har du bland annat Brevik , Mosstorp , Hersby , Näset samt flera till.

Lidingö är en plats du kan trivas på

På Lidingö så finns det inte en massa sevärdheter och upplevelser som på andra platser. Dock har Lidingö en hel del vackra miljöer att bjuda på. Det är en helt fantastisk natur samt att du även har hela skärgården att vistas i.

En pust av historia kan du få genom att besöka Långängens gård och Elfviks gård. Millesgården erbjuder besök i konstnären Milles hem och missa inte hans trädgårdsterrass som är fylld av skulpturer.

Lidingö är perfekt för olika typer av aktiviteter. Lidingöloppet är varje år samt att du hittar även flera tennisbanor och motionsanläggningar på denna ö. Dessutom finns det en 18-håls golfbana.

Ett besök på Fjäderholmarna är ett måste om du bor på Lidingö. Den består av fyra större holmar som är; Stora Fjäderholmen, Ängsholmen, Libertas och Rövarns holme samt ett antal mindre skär. Här finns det en hantverksby bland mycket annat.

Lidingö har även flera byggnader du kan besöka om du vill. Bland annat finns Lidingö kyrka, Frimurarhemmet, Högberga gård samt att du kan även besöka monumentet över Raoul Wallenbergs gärningar. Du kan även testa att åka på Lidingöbanan.

Det som gör Lidingö speciellt är att det finns många olika naturtyper på en liten yta.

På Lidingö finns även två naturreservat, Långängen-Elfvik ligger på södra och nordöstra Lidingö. Den består av varierad skogsmark och jordbruksmark. I skogarna kan du hitta bär, svamp, jätteekar, fågel-sjöar och kärr och på åkrarna runt Elfvik och Långängens gård går betesdjur.

Kappsta naturreservat finns på södra ön. det är en lövskogslund med botaniska sevärdheter och klippstrand mot Lilla Värtan. I Kappsta hittar du även kilometerlånga vandringsstigar utmed Lidingös stränder och på flera ställen kan du bada.

Sedan har du som sagt även nära till Stockholm, som även det har en mängd sevärdheter såsom Skansen, Gröna Lund, Gamla Stan samt mycket mer.

Ta sig till och runt på Lidingö

Till Lidingö är det enkelt att ta sig. Det går att ta tåg eller buss till just Stockholm och sedan vidare. Från Stockholm till Lidingö går det att åka på flera olika sätt. Du kan ta egen bil, taxi, buss eller tunnelbanan. Det lättaste är att ta röd linje mot Ropsten, sedan röd SL bussar vidare. Du kan även välja att åka Lidingöbanan, som är ett gammalt tåg.

Väl på Lidingö så kan du ta dig runt till fots, med cykel eller med bil.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en bra hyreslägenhet på Lidingö, så kan du känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal. Vi har bara seriösa uthyrare som erbjuder lediga lägenheter att hyra i Lidingö på vår portal.

Hittar du inte det du söker: Hyr en hyreslägenhet och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte vad du söker när du letar efter lägenhet att hyra på Lidingö? Ett smart drag då kan vara att hyra större än du har behov för och sedan hyra ut en del av denna lägenhet till andra .

När du vill hitta lägenhet att hyra på Lidingö - använd dig då av BostadsPortal

Om du vill göra det enkelt för dig att hitta många lediga lägenheter på Lidingö, så använd dig då av BostadsPortal. Denna portal är trygg och säker att använda dig av. Alla hyresvärdarna här är seriösa, så du är även trygg i att hyra lägenhet på Lidingö.

Du som vill hitta en hyreslägenhet på Lidingö, du kan söka efter det här hos oss, men du kan även söka efter andra bostadstyper. Bland annat går det även bra att hyra ett rum eller varför inte satsa på att hyra ett helt hus ?

Kontakta vår kundtjänst för ytterligare frågor

En lägenhet på Lidingö är smart att välja om du föredrar att bo en bit utanför Stockholm city.

Om du behöver hjälp med något, eller har frågor du vill ställa, då kan du kontakta vår kundtjänst. Du har även en bra FAQ att kika på. Där är det många vanliga frågor och svar.

Lycka till med jakten på att hitta en bra lägenhet på Lidingö!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA