Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Lycksele

Hyresbostäder i Lycksele

16 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum6 rum
16 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 96 m²
Lycksele, Parkgatan
6 819 SEK4 dagar sedan
6 rum lägenhet på 133 m²
Lycksele, Storgatan
10 473 SEK2 maj

Liknande annonser i Lycksele

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Lycksele på BostadsPortal

Är du intresserad av att hyra en bostad i Lycksele? Här på BostadsPortal kan du hitta lediga lägenheter i Lycksele, samt även andra bostadsalternativ. Lycksele är beläget i Lappland, inom Västerbottens län , och oavsett om du föredrar aktiviteter, naturupplevelser eller shopping, finns här mycket att se och göra.

Lycksele har närhet till mindre orter som Granö , Bratten, Umgransele och Rusksele och de närmaste större städerna är Umeå och Skellefteå . Detta ger dig en mångfald av möjligheter och bekvämligheter att utforska i den omgivande regionen.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Lycksele

Här hos oss så erbjuder vi inte bara lägenheter , det finns också flera andra bostadsalternativ tillgängliga. Om du föredrar mer utrymme kan du utforska möjligheten att hyra ett helt hus i Lycksele . Dessutom finns alternativet att hyra en stuga eller ett enskilt rum i Lycksele om det bättre passar dina behov och preferenser.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Lycksele

Önskar du snabbt finna en ledig bostad i Lycksele? Du kan enkelt genomföra en snabbsökning genom sökrutan högst upp på sidan. Det är dock viktigt att notera att denna snabbsökning kommer att visa dig alla tillgängliga bostadstyper som finns.

Om du specifikt letar efter en viss typ av bostad i Lycksele, är det fördelaktigt att utföra en avancerad sökning. Denna avancerade sökfunktion ger dig möjlighet att använda olika filter för att finjustera din sökning och hitta de exakta bostäder som uppfyller dina krav.

Gör din sökning med filtrering

Hur önskar du att din kommande bostad i Lycksele ska se ut? Det är oftast viktigt att uppfylla specifika kriterier när det gäller antalet rum eller kvadratmeter. Genom den avancerade sökfunktionen kan du enkelt ange dina önskemål och fylla i denna information. Dessutom har du möjlighet att använda olika filter för att specificera vad som är viktigt för din nya bostad.

I den avancerade sökningen kan du definiera den maximala hyran du är beredd att betala, ange den minsta hyresperioden, specificera önskat inflyttningsdatum och mycket mer. Du kan även ange preferenser som att lägenheten ska ha en balkong, tillgänglig parkering, möblerad inredning och mycket annat.

Använd Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Lycksele

Önskar du att få meddelanden så snart nya lediga bostäder i Lycksele blir tillgängliga? Då är det enkelt att komma igång genom att registrera dig på BostadsPortal. Efter att du har slutfört registreringen kan du utföra en sökning och använda de filteralternativ du föredrar. Därefter, genom att klicka på alternativet att konvertera din sökning till en Bostadsbevakning , kommer du automatiskt att få e-postmeddelanden så fort det dyker upp en eller flera lediga bostäder i Lycksele som är tillgängliga och matchar dina kriterier.

Inom vilket område i Lycksele vill du hitta bostad?

När det gäller områden så har du bland annat Örträsk , Björksele , Södra Lycksele, Norra Lycksele och Nordöstra Lycksele.

Så tar du dig till Lycksele

Lycksele har en fördelaktig plats med närhet till flera viktiga transportvägar. Staden ligger längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman , och du har enkel tillgång till Europaväg 12 och den turistiska Blå vägen. Längs dessa vägar finns bussförbindelser som tar dig till destinationer som Umeå och Mo i Rana i Norge, samt till de omgivande kommunerna.

För bekvämlighetens skull finns även Lycksele flygplats, som ligger cirka 6 kilometer utanför staden.

Upplev vad Lycksele har att erbjuda

Lycksele erbjuder något för alla smaker och intressen. Här finns en mångfald av aktiviteter, både i naturen och inom shopping och nöje. Inom gångavstånd finns tillgång till en rad olika fritidsmöjligheter.

Staden har ett nöjeshotell och flera campingplatser för dem som söker bekvämt boende i naturen. Lycksele stoltserar med en egen djurpark som specialiserar sig på nordiska djur, en badpark med vågbassäng och vattenrutschkanor, samt en välskött golfbana.

Gammplatsen, en historisk hembygdspark längs E12, erbjuder besökare en inblick i det förflutna med flera mindre museer, gamla hus och kåtor.

För dig som älskar utomhusaktiviteter erbjuder vintern möjligheter som hundspann, långfärdsskridskoåkning, slalom och snöskoteråkning. Bockslidens skidbacke är populär för skidåkning på vintern och erbjuder också möjligheten att utmana backarna på mountainbike under sommaren.

Under de varmare månaderna kan du utforska naturreservat och kulturspår till fots, fiska i de omgivande vattendragen, paddla kanot, spela golf och njuta av det unika fenomenet "midnattssolen" när solen aldrig går ner.

Lycksele är en lagom stor stad som erbjuder en mängd olika upplevelser, från historiska platser till unika smultronställen som tillfredsställer både lokalbefolkning och besökare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en bostad i Lycksele är det klokt att använda BostadsPortal som din partner. Vår webbplats är både säker och trygg att använda och du kan vara säker på att vi endast samarbetar med seriösa uthyrare. Detta ger dig en bra försäkran om att hyra en lägenhet i Lycksele är säkert och pålitligt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du ännu inte har hittat den perfekta bostaden i Lycksele som uppfyller dina krav och behov och kanske har stött på bostäder som är för stora eller har för många rum, finns det fortfarande ett praktiskt alternativ att överväga. Du kan välja att hyra en större bostad än du behöver och sedan underlätta kostnaderna genom att hyra ut de extra rummen som du inte använder. På så sätt kan du själv agera som hyresvärd och använda smarta digitala verktyg för att hantera uthyrningen på ett bekvämt sätt.

BostadsPortal hjälper dig hitta en bostad i Lycksele

När du letar efter lediga bostäder i Lycksele, är det klokt att använda BostadsPortal. Vår webbplats är känd för sin trygghet och säkerhet, eftersom vi endast samarbetar med seriösa uthyrare och bostadssökande.

För att dra maximal nytta av våra tjänster rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss. Genom att bli medlem hos oss blir det enklare att använda vår Bostadsbevakningsfunktion och att snabbt och smidigt komma i kontakt med uthyrare.

Har du några frågor eller funderingar? Du kan hitta svar på vanliga frågor på vår FAQ-sida eller kontakta vår kundtjänst för personlig assistans.

Vi håller alla tummar för att du hittar den bostaden lägenheten i Lycksele. Lycka till med din sökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA