Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Skellefteå

Hyresbostäder i Skellefteå

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 84 m²
Anderstorp, Fäbodgatan
7 451 SEK8 timmar sedan

Liknande annonser i Skellefteå

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Skellefteå på BostadsPortal

Söker du efter en bostad i Skellefteå? Här på BostadsPortal finns det många lediga bostäder i Skellefteå att välja på. Du kan göra olika sökningar och hitta bra uthyrare här på vår sida. Se gärna till så att du registrerar dig!

Skellefteå ligger i Västerbottens län och är även en centralort i Skellefteå kommun. När du bor här så har du nära till mindre orter som bland annat Bastuträsk , Bureå och Kåge . Längre uppåt så har du Piteå och Luleå . Då Skellefteå ligger vid Bottniska viken så finns Finland rakt över.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Skellefteå

Du som vill hyra bostad i Skellefteå, du kan börja med att fundera på om du helst vill hyra en lägenhet eller om du föredrar ett annat alternativ. Du kan hyra ett helt hus , så väl som det går att hyra stuga och hyra rum i Skellefteå .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Skellefteå

Om du känner att det måste gå snabbt och smidigt att hitta en bostad i Skellefteå, se till att göra en så kallad snabbsökning. Du har en ruta längst upp där du söker. Vill du hellre kunna filtrera din sökning så gå vidare till den avancerade sökningen istället.

Filtrera din sökning efter dina egna krav

Om du har vissa krav på den bostad i Skellefteå du vill hyra så kan det vara bra att använda dig av den sökning som går att filtrera på olika sätt. Då är det enklare att hitta en passande hyresbostad. Under den avancerade sökningen kan du fylla i vad för bostad det ska vara, hur stor den ska vara i kvm eller hur många rum den ska ha.

Du kan också fylla i andra val som att bostaden ska ha hiss, balkong, parkering och så vidare.

Lägg upp en Bostadsbevakning på lediga bostäder i Skellefteå

En bra grej du kan hitta här hos oss på BostadsPortal, det är Bostadsbevakning . För att kunna använda denna funktion så måste du vara registrerad hos oss. Att lägga upp en bevakning är enkelt. Du gör en filtrerad sökning, med dina kriterier. Klickar i att det ska bevakas. Sedan så mailar vi dig varje gång nya lediga bostäder i Skellefteå kommer in.

Inom vilket område i Skellefteå vill du hitta bostad?

När det gäller områden i Skellefteå så har du bland annat Norrböle , Mora , Anderstorp , Sjungande Dalen-Mobacken och Bergsbyn .

Så tar du dig till och från Skellefteå

Genom Skellefteå så går E4:an. Sedan finns även andra vägar som riksväg 95, även kallad Silvervägen. Den går mot Norge samt länsväg 364 mot Umeå . Genom stadens östra delar går länsväg 372.

Närmsta flygplats är Skellefteå flygplats som ligger i Falmarken, 20 km söder om Skellefteå.

Vad du kan hitta på i Skellefteå

Även om Skellefteå ligger i norr, så finns det mycket att göra här året om, inte bara under vintern. Här kan du hitta allt från naturupplevelser till kultur och skidåkning. En häftig sak att kolla in är Bonnstan. Det är ett område med 116 kyrkstugor. Dessa tillsammans med landskyrkan och Lejonströmsbron utgör Skellefteå sockencentrum. Husen i sig är byggnadsminnesförklarade.

Just Lejonströmsbron är även det en sevärdhet i sig. Det är Sveriges äldsta bro och den stor färdig 1837.

Du kan även kolla in Skellefteå museum, som är ett kulturhistoriskt museum som ligger i Nordanåområdet.

Gillar du att vandra så kan du göra det på Nasaleden. Leden i sig är 82 km lång och har 8 delsträckor genom omväxlande natur och terräng, och förbi mysiga små byar.

Ett populärt utflyktsmål är Rismyrliden, som ligger 4 km från staden. Under sommaren är det många aktiviteter på denna gård samt att det även finns olika guidade turer.

En av stadens största sevärdheter är Sankt Olovs Kyrka som är Skellefteås stadskyrka. Den stod klar 1927.

Missa inte heller att uppleva Stadsfesten i Skellefteå som är den största gatufestivalen i Norrland med konserter, marknader och en nöjespark.

I Svansele utanför staden finns det så att du kan åka på älgsafari med snöskoter. Det är en riktigt häftig upplevelse att göra.

Annat du kan hitta på i Skellefteå är att paddla kajak i Burträsket eller besöka friluftsmuseet i Nordanå.  Det finns även flera aktiviteter för barn i form av bland annat Leos lekland, Boda borg och Exploratoriet – Skellefteå Science Center.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Kanske du är ute efter en mindre bostad, men inte hittar det? Ett alternativ är att hyra en bostad som är större än vad du själv behöver ha. För då kan du välja att hyra ut ett rum . Du kan på så vis bli hyresvärd du med.

BostadsPortal – När du är ute efter att hitta en bra bostad i Skellefteå

När du är ute efter att hitta en bra bostad i Skellefteå, så är det smart att välja BostadsPortal. Vår sajt är trygg och säker samt även mycket enkel att använda. Om du registrerar dig så blir det enklare, för då får du tillgång till sidans alla funktioner.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda dig av oss på BostadsPortal för att leta efter lediga bostäder i Skellefteå så kan du känna dig helt trygg. Vår sajt är säker att använda. Sedan är det även mycket tryggt att hyra bostad i Skellefteå, eftersom att alla uthyrare här på sidan är seriösa!

Här på BostadsPortal kan du söka efter olika typer av bostäder som lägenheter , hus , stugor och rum . Välj det som passar dig och de krav du har helt enkelt.

Finns det en fråga du funderar på, så testa först att kolla in vår sida med FAQ, som ger dig vanliga frågor och svar. Du kan även ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig ett stort lycka till i att hitta en bra bostad i Skellefteå som du vill hyra!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA