Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Piteå

Hyresbostäder i Piteå

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum
13 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Annelund-Backen, Nygatan
5 000 SEK2 dagar sedan
5 rum hus på 120 m²
Furunäset-Klubbgärdet, Munksundsvägen
11 615 SEK13 juni

Liknande annonser i Piteå

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Piteå på BostadsPortal

Du som vill hyra bostad i Piteå, du har kommit rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Piteå. Denna stad ligger i Norrbotten och trots att man tänker vinter, så är detta en sommarstad, bland annat känd för sin festival Piteå dansar och ler.

När du bor i en bostad i Piteå så har du även nära till andra orter och städer i norr. Bland annat Skellefteå och Umeå så väl som Arvidsjaur , Luleå , Boden och Haparanda .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Piteå

Om du har tänkt dig att hyra bostad i Piteå så kanske du redan nu vet vad för bostad du vill ha? Det vanligaste är ju att hyra en lägenhet i Piteå , både i förstahand och i andrahand. Dock finns andra hyresalternativ med. Du kan till exempel hyra ett hus , eller en stuga , samt att du även kan hitta rum som hyrs ut i Piteå .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Piteå

För att snabbt få fram alla lediga bostäder i Piteå, använd den sökruta som finns längst upp. Söker du via den så listas alla lediga alternativ. Du som vill avgränsa din sökning till en viss bostadstyp eller få med andra krav, du kan testa att söka via den avancerade sökningen.

Filtrera din sökning efter dina egna krav

För att du ska få fram lediga bostäder i Piteå som matchar de krav du har, så måste du filtrera din sökning. När du använder den avancerade sökningen så kan du filtrera på många olika sätt. Till exempel kan du fylla i hur många rum bostaden måste ha eller hur många kvm den ska vara på.

Annat du kan klicka i är om bostaden måste ha balkong, parkering eller hiss. Du kan även fylla i om det ska vara tillåtet med husdjur.

Testa vår funktion Bostadsbevakning

Genom att registrera dig hos oss, så får du tillgång till Bostadsbevakning . Med denna funktion så slipper du att manuellt varje dag göra en ny sökning. Du bara gör en enda, som sedan är mallen för bevakningen. När nya lediga bostäder i Piteå dyker upp, så mailar vi dig.

Inom vilket område i Piteå vill du hitta bostad?

I Piteå finns flera bra områden du kan bo inom. Du har bland annat Annelund-Backen , Strömsnäs-Pitholm och Djupviken .

Så kan du ta dig till och från Piteå

E4:an går strax utanför staden samt att du även har andra alternativ. Bland annat så går det långfärdsbussar hit från bland annat Stockholm . Vill du flyga så har du Luleå - Kallax flygplats som ligger cirka 53 kilometer norrut eller Skellefteå flygplats som ligger 98 km söderut.

Sevärdheter och aktiviteter i Piteå

Piteå är en stad som har en hel del att erbjuda, året om. Staden i sig är belägen vid kusten och är omgiven av vatten. Stadskärnan är en pittoresk samlingspunkt. Där hittar du ett torg samt flera bra småbutiker.

Gillar du att röra på dig, så har Piteå en hel del aktiviteter. Du kan ägna dig åt fiske eller jakt. Sedan finns det även gott om skräddarsydda jaktresor via lokala företag.

Om du tycker om att vandra, så finns det även gott om olika vandringsleder där du kan göra just det. Sedan bör du inte missa att ta dig upp på Kalahatten, som är ett känt utsiktsberg. Väl uppe på detta berg så kan du se ut över Infjärden, Svensbyn och havet. På toppen har du vindskydd och eldplatser. Berget är även en naturlig del av Eliasleden. Denna led är på 26 km. Bergets baksida har ett stort klapperstensfält med en ca 4000 år gammal offerplats.

Vill du uppleva kultur så kan du ta ett besök på Piteå konsthall som ligger mitt i staden. Eller så tar du ett besök på Piteå museum.

Som tidigare nämnt så är Piteå känd för Piteå Dansar Och Ler. Det är en av Sveriges största gatufestivaler som går av stapeln den sista helgen i juni varje år.

Piteå Havsbad är även det värt ett besök, året om. När det är sommar så kan du bada, under vintern går det att åka skridskor och under våren kan du se flyttfåglar som tar en rast i Piteälvens mynning.

Piteå har även en del gallerior och annat om du gillar att shoppa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som ett bra tag sökt efter hyresbostäder i Piteå, men inte hittat exakt vad du söker, du kan fundera på ett annat alternativ. Nämligen att hyra en större bostad för att sedan själv hyra ut ett rum eller flera . Även det kan du göra via oss. Du får då tillgång till smarta, digitala verktyg.

BostadsPortal – då du vill hyra en bostad i Piteå

BostadsPortal är en trygg och säker sajt, som samlar uthyrare och personer som söker bostad att hyra på en och samma plats. Att använda vår sajt är enkelt och du kan hitta flera lediga bostäder i Piteå här hos oss. För att du ska ha störst nytta av oss och få tillgång till allt, se till att registrera dig!

Om du är på jakt efter en bostad i Piteå, så kan du med BostadsPortal hitta just det. Vi har flera olika sökfunktioner samt att du kan hitta uthyrningsobjekt som lägenhet , hus , stuga eller rum i Piteå .

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan vara trygg i att hyra bostad i Piteå via någon av de hyresvärdar eller uthyrare du hittar hos oss, då de alla är seriösa. Sedan kan du även vara säker på att vår sajt i sig är en trygg plats att vistas på. Så du kan känna dig trygg när du använder BostadsPortal.

Du som har en fråga du funderar på, du kan testa att först kolla in vår FAQ sida. Där har vi nämligen samlat vanliga frågor med svar. Du kan även välja att ta kontakt med oss direkt, via vår kundtjänst om du föredrar det.

Vi hoppas att du med oss ska kunna hitta din nästa bostad i Piteå att hyra, stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA