Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Arvidsjaur

Hyresbostäder i Arvidsjaur

12 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
12 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 64 m²
Arvidsjaur, Villavägen
5 160 SEK4 dagar sedan

Liknande annonser i Arvidsjaur

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Arvidsjaur på BostadsPortal

Arvidsjaur är en tätort som fungerar som centralort i Arvidsjaurs kommun, som ligger i Norrbottens län i Lappland. Denna pittoreska tätort är belägen cirka 110 kilometer söder om polcirkeln och ungefär 160 kilometer väster om Luleå , och den utgör en central punkt i mellersta Lappland, inom Norrbottens län. Vill du hyra bostad i Arvidsjaur, så har du hamnat rätt! Här hos oss på BostadsPortal listar vi en mängd lediga bostäder i Arvidsjaur.

Närmsta orter och städer är Piteå , Luleå och Skellefteå åt ena hållet och Slagnäs och Sorsele åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Arvidsjaur

Om du har bestämt dig för att hyra bostad i Arvidsjaur, så har du flera bostadsalternativ. Du kan hyra en lägenhet eller hyra ett hus i Arvidsjaur . Du kan också hitta rum och stugor att hyra i Arvidsjaur .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Arvidsjaur

För att snabbt hitta lediga bostäder i Arvidsjaur kan du enkelt skriva "Arvidsjaur" i sökrutan som finns högst upp på sidan. Det är ett smidigt sätt att få en översikt över tillgängliga bostadsalternativ. Tänk dock på att en grundläggande sökning kan visa olika typer av bostäder. Om du har specifika krav och önskemål när det gäller din framtida bostad, är det fördelaktigt att använda den avancerade sökfunktionen. Där kan du finjustera ditt sökresultat för att hitta bostäder som passar dina behov och önskemål.

Sökning och filtrering efter dina önskemål

När du letar efter en bostad i Arvidsjaur som uppfyller dina specifika behov, är det en bra idé att börja med att definiera vilken typ av bostad du är ute efter. Fundera på om du letar efter en lägenhet, ett hus eller kanske en annan typ av bostad. Vidare, tänk över om bostaden bör vara belägen inom ett visst geografiskt område i Arvidsjaur.

Det kan också vara klokt att sätta upp vissa krav för bostaden. Kanske du behöver ett visst antal kvadratmeter eller ett specifikt antal rum. Genom att göra en avancerad sökning på BostadsPortal kan du finjustera ditt sökresultat enligt dina kriterier. Du kan ange din maximala hyresbudget, krav på hiss eller balkong och många andra filteralternativ för att hitta bostaden som bäst passar dina önskemål och behov.

Välj Bostadsbevakning av lediga bostäder i Arvidsjaur

För att hålla koll på lediga bostäder i Arvidsjaur finns det ett enklare och mer effektivt sätt än att besöka vår sida dagligen. Du kan dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst . För att använda den, måste du först registrera dig på vår plattform. Därefter kan du skapa en avancerad sökning där du specificerar dina önskemål och krav. Du markerar även att det ska vara en bevakning.

När det finns nya lediga bostäder i Arvidsjaur som matchar dina angivna kriterier, kommer du att få ett mailmeddelande som håller dig uppdaterad.

Inom vilket område i Arvidsjaur vill du hitta bostad?

Arvidsjaur har inte några direkta områden du kan välja mellan, utan det är centrala Arvidsjaur som gäller.

Ta dig enkelt till Arvidsjaur

Resan till Arvidsjaur är bekväm och enkel. Orten är väl ansluten till vägnätet, och du kan nå den via E45 (Inlandsvägen) och Riksväg 95 (Silvervägen), vilket gör det smidigt att ta sig hit oavsett var du kommer ifrån.

För de som föredrar att flyga finns Arvidsjaur Airport, en flygplats med ICAP-status, som ligger några kilometer utanför tätorten. Härifrån erbjuds dagliga flygturer till Stockholm , vilket ger möjlighet till snabba och bekväma resor till och från Arvidsjaur.

För tågresenärer passerar Inlandsbanan genom Arvidsjaur, vilket ger möjlighet att upptäcka det vackra inlandet längs järnvägen. Arvidsjaur är också en av ändstationerna för järnvägslinjen Jörn – Arvidsjaur, vilket ytterligare förbättrar tågförbindelserna till orten och dess omgivningar.

Upplev Arvidsjaur

Om du vill utforska de fantastiska platserna i Arvidsjaur är det inte alltför svårt att hitta pärlorna i staden. Ett av de första ställena du bör besöka är Gamla prästgården. Här kan du uppleva en mängd olika lokala föremål, inklusive handarbete, hembakat fikabröd och ett hembygdsmuseum.

Lappstaden är Sveriges största bevarade samiska kyrkstad. Den har över 80 kåtor och häbren från slutet av 1700-talet som fortfarande ägs av samiska familjer. Varje år, sista helgen i augusti, används Lappstaden på riktigt under Storstämningshelgen, en samisk kyrkohögtid.

Arvidsjaur Kyrka invigdes 1903 och utgör den femte kyrkan i Arvidsjaur. Tidigare var många av Arvidsjaurs kyrkor belägna vid rondellen vid E45, men då marken var full av stenar och omgiven av myrar valde man den nuvarande platsen för den nya kyrkan.

På sommaren kan du besöka Centrumbadet, som har ett äventyrsbad och en hoppborg utomhus. Det finns även Gielas badstrand, en minigolfbana och en lekpark med mera.

Lillbergets utkiksplats erbjuder en fantastisk utsikt över samhället och har flera grillplatser.

Prästberget är den närmaste skidbacken till centrum på vintern och en perfekt promenaddestination för dem som gillar brant terräng på sommaren.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter hyresbostäder i Arvidsjaur kan du vara helt säker på att vår webbplats är pålitlig och säker att använda. Du kan också känna dig trygg när du hyr en bostad i Arvidsjaur, eftersom vi på BostadsPortal endast samarbetar med seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har letat efter lediga bostäder i Arvidsjaur under en tid, men ännu inte hittat den optimala bostaden, kan du överväga att hyra en större bostad än vad du behöver. Detta ger dig möjligheten att i framtiden hyra ut ett rum eller dela delar av bostaden med andra.

BostadsPortal – en bra hjälp på vägen till en bostad i Arvidsjaur

BostadsPortal är det idealiska valet för dig som söker en bostad i Arvidsjaur. Många av våra tjänster är tillgängliga kostnadsfritt, men du kan dra störst nytta av dem genom att registrera dig hos oss.

När du är på jakt efter lediga bostäder i Arvidsjaur är BostadsPortal den ultimata plattformen att använda. Här kan du enkelt genomföra grundläggande och avancerade sökningar eller skapa en Bostadsbevakning .

Om du har några frågor eller funderingar, besök gärna vår FAQ-sida eller kontakta vår kundtjänst. Vi önskar dig lycka till i din sökning efter en bostad i Arvidsjaur!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA