Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Luleå

Hyresbostäder i Luleå

17 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
17 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Innerstaden-Östermalm, Metargränd
7 677 SEK2 dagar sedan
3 rum lägenhet på 69 m²
Innerstaden-Östermalm, Krondalsvägen
9 653 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Luleå

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Luleå på BostadsPortal

Ska du arbeta i Luleå eller börja studera vid Luleå Tekniska Universitet? Då är det nu dags att börja leta efter en passande bostad att hyra i detta område. Hos BostadsPortal hittar du ett brett urval av lediga hyresbostäder i och runt Luleå kommun. Vi strävar efter att göra din bostadssökning så trygg som möjligt här på vår plattform. Även du som bara vill byta din nuvarande bostad i Luleå har stor nytta av vår sajt.

Luleå, beläget i Norrbotten , är en fantastisk plats att kalla hem. Genom BostadsPortal kan du hitta ett brett utbud av tillgängliga lägenheter så väl som andra typer av bostäder i Luleå. Oavsett om du flyttar hit från en annan plats, letar efter en ny bostad eller är på väg att flytta hemifrån, finns det bostäder som passar de flesta behov här.

Läs gärna vidare och ta reda på mer om hyresbostäder i Luleå samt annat du kan tänka på när du ska söka bostad i Luleå!

Att hyra bostad i Luleå

I Luleå kommun finns en officiell bostadsförmedling där du kan ställa dig i kö för kommunala hyresrätter. Men om du letar efter ett smidigare och snabbare sätt att hyra bostad i Luleå, då är vår plattform det perfekta valet för dig. På BostadsPortal har vi samlat alla tillgängliga hyresbostadsannonser i Luleå från både privata och kommersiella hyresvärdar, vilket ökar möjligheten att snabbare hitta ditt nästa hem.

Vi erbjuder möjligheten att bläddra igenom ett brett utbud av bostadsrätter och hyresrätter i olika områden med varierande förutsättningar. Du har alltid möjlighet att finjustera din sökning för att hitta den hyresbostad som bäst matchar dina önskemål och behov.

Olika typer av hyresbostäder i Luleå kommun

I Luleå finns det olika typer av bostäder att hyra. Vad för hyresbostad i Luleå som passar dig, det kan vara bra att fundera på. Här hos oss hittar du allt från hus och villor till lägenheter och rum i Luleå . Vi ger dig även en samlad översikt över studentbostäder i Luleå . Det kan passa bra om du ska plugga vid Luleå Tekniska Universitet.

Dina önskemål och krav bör styra ditt val av bostad i Luleå. Om du veckopendlar kan det gott räcka med ett ledigt rum, medan om du har en stor familj kanske föredrar att hyra ett större hus. Du kan med fördel kolla in alla våra lediga bostäder i Luleå, eller filtrera efter önskad bostadstyp.

När du tänker på din ideala bostad i Luleå, har du kanske redan en bild av ditt drömboende. Att skapa en filtrerad sökning kan vara till stor hjälp för att hitta det du söker. Du kan ange det minsta antalet rum och den önskade ytan i kvadratmeter.

Vidare kan du filtrera efter lägenheter med balkong, tillåtna husdjur eller inkluderad parkering. Det finns också andra kriterier att anpassa efter dina önskemål. Att vara noggrann i denna filtrering är smart då det ger dig möjlighet att hitta alternativ som passar precis dig.

Så är det att bo i Luleå

Luleå är den 25:e största tätorten i Sverige med över 48 000 invånare. Staden är en skattkista av upplevelser, från norrskenets dans till ett blomstrande kulturliv. I hjärtat av Luleå finns en mängd sevärdheter som väntar på att upptäckas – året runt. Här finns en mångfald av aktiviteter att utforska, från shopping och sport till en mängd restauranger som lockar med sina läckerheter.

Bortom Norrbottens Museum, den imponerande domkyrkan och de enastående matställena sträcker sig Luleås omgivningar ut i en vild natur. En skärgård bestående av 1312 öar, Gammelstadsviken, det vidsträckta Stora Stenträsket och det majestätiska Svallmyrberget är bara några av de naturliga skatter som omger staden. Sammantaget är Luleå en plats som bjuder på en fängslande mix av upplevelser och sevärdheter.

Enkelt ta dig till och runt i Luleå

Du kommer att ha gångavstånd till det mesta i Luleå men det finns även en välplanerad kollektivtrafik som ett sätt att färdas på runt om i staden. Det går även bussar till och från flygplatsen. Om du vill ta dig till andra städer och orter så är även det enkelt. Några av de viktigaste vägarna inkluderar Europaväg 4, som ligger ungefär fem kilometer utanför stadskärnan. En annan betydande väg är Europaväg 10, som sträcker sig mot Kiruna / Narvik. Dessutom finns riksväg 97 som knyter samman Luleå med Sunderby sjukhus, Boden och Jokkmokk .

Bevaka lediga hyresbostäder i Luleå

Om du vill effektivisera din bostadssökning och slippa söka varje dag på egen hand, se till att använda dig av våra smarta tjänster och verktyg. Vi erbjuder bland annat en gratistjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt ställa dina sökkriterier såsom typ av hyresbostad, område, storlek, pris, antal rum med mera och aktivera Bostadsbevakningen . Så fort det kommer in nya hyresbostäder som matchar din sökning får du ett mail skickat till dig som leder dig därifrån direkt till annonsen. Denna tjänst är som sagt kostnadsfri, men kräver att du registrerar dig hos oss.

Du kan när som helst inaktivera bevakningsmailet - helt gratis och utan krångel.

Hyra ut bostad i Luleå

Att fundera på att hyra ut din bostad , oavsett om det handlar om hela bostaden eller enstaka rum, kan vara ett stort beslut. Men med våra tjänster kan du verkligen göra detta till en smidigare och mer bekymmersfri process. Att ta steget att bli hyresvärd behöver inte vara överväldigande eller krångligt - vi finns här för att göra det enklare för dig!

Genom att använda våra digitala verktyg och vårt kunnande kan vi underlätta processen enormt. Utforska våra resurser för bostadsuthyrning för att få en klarare bild av hur vi kan hjälpa till. Våra digitala hyreskontrakt är utformade för att säkerställa både juridisk korrekthet och smidig hantering, vilket ger dig trygghet i hyresarrangemanget.

Enkelt att använda BostadsPortal

Hos oss på BostadsPortal finner du ett brett urval av hyresbostäder i Luleå och naturligtvis även i andra orter och städer. Den mest värdefulla nyttan med vår plattform erhåller du genom att registrera dig. Det gör det enkelt att skapa bevakningar för önskade lägenheter och bostäder samt att kontakta uthyrare direkt.

Vi på BostadsPortal värnar om både dig som söker att hyra och dig som vill hyra ut. Vår plattform är säker, trygg och mycket användarvänlig. Att utföra olika sökningar och filtreringar är smidigt och kan leda till att du hittar din drömbostad i Luleå.

Via oss kan du även hyra ut rum eller en hel bostad om du vill och har behov för det. Vi har smarta digitala verktyg som kan hjälpa dig att hyra ut på enkelt sätt.

Kontakta oss

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring hyresbostäder i Luleå eller helt andra frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Se gärna till att även håll dig uppdaterad på vad som händer i vår verksamhet genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan även följa oss på vår blogg där vi delar med oss av inspiration, information, tips och idéer.

Lycka till med din bostadsjakt i Luleå!