Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Luleå

Hyra bostad i Luleå

86 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
86 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
3 r. · Lägenhet · 69 m²
Luleå, Krondalsvägen
Ett stenkast från Luleå centrum, där luftvärnsregementet tidigare fanns, växer Kronan fram. En natur
2 timmar sedan
8 689 kr
Sida1av 5
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Luleå - Läs mer om hyresbostäder i Luleå

Har du fått jobb i Luleå? Eller har du kommit in på Luleå Tekniska Universitet? Då är det dags att börja söka bostad att hyra. På BostadsPortal erbjuder vi ett stort utbud på lediga hyresbostäder i och runtom Luleå kommun för att du som bostadssökande ska känna sig trygg i din bostadssökning. Eftersom det finns olika typer av hyresbostäder på plattformen kan du del av våra verktyg och tjänster för att hitta just den bostaden som passar dina önskemål. Läs gärna vidare och ta reda på mer om hyresbostäder i Luleå!

Att hyra bostad i Luleå

Luleå kommun har en egen bostadsförmedling och du kan ställa dig i bostadskö för kommunala hyresrätter. På BostadsPortal har vi samlat alla bostadsannonser på lediga hyresbostäder i Luleå från både privata och kommersiella hyresvärdar vilket naturligt ökar din chans att hitta hem ännu snabbare. Hos oss kan du bläddra bland bostadsrätter och hyresrätter i olika områden med olika förutsättningar. Du kan alltid justera din sökning för att hitta en hyresbostad som bäst passar dina önskemål.

Hur det är att bo i Luleå

Luleå är Sveriges 25:3 största tätort med över 44 000 invånare. Staden har mycket att erbjuda, från norrsken till det rika kulturlivet. I centrala Luleå finns det en rad sevärdheter för dig att upptäcka - året runt. Du hittar ett stort utbud av aktiviteter att välja bland, bland annat shopping, sport samt restauranger. Förutom Norrbottens Museum, domkyrka och fantastiska restauranger är Luleå omgiven av natur såsom skärgård som består av 1312 öar, Gammelstadsviken, Stora Stenträsket och Svallmyrberget. Minst sagt är Luleå en stad med mycket att se och uppleva.

Du kommer att ha gångavstånd till det mesta i Luleå men det finns en välplanerad kollektivtrafik som ett sätt att färdas på runt staden. Det går även bussar till och från flygplatsen.

Olika typer av hyresbostäder i Luleå kommun

I Luleå finns det olika typer av bostäder att hyra. På BostadsPortal kan du hitta allt från lediga hus, attefallshus, lägenheter till rum som du kan dela med andra. Det är värt att vara realistisk med dina förutsättningar för att hitta just den hyresbostaden som passar dig. Är du veckopendlare eller student vid Luleå Tekniska Universitet kan du kika på vårt utbud av lediga rum i en lägenhet eller ett hus. Det är ekonomiskt fördelaktigt och ett bra sätt att träffa nya människor, speciellt när man är nyinflyttad. Dessutom har du större frihet än att hyra en lägenhet eller ett hus. På BostadsPortal får du en samlad översikt över studentbostäder i Luleå . Å andra sidan om din familj behöva en större boyta vore det en bra ide att titta på lediga hus och villor. Det finns också lägenheter med fler rum som uthyres i Luleå.

Bevaka lediga hyresbostäder i Luleå

På grund av den höga konkurrensen och begränsade tiden kan du som bostadssökande på BostadsPortal ta del av våra tjänster och verktyg för att effektivisera din bostadssökning. Vi erbjuder bland annat en gratistjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt ställa dina sökkriterier såsom typ av hyresbostad, område, storlek, pris, antal rum mm. och aktivera bevakningsmailet. Så fort det kommer in nya hyresbostäder som matchar dina sökningar får du mail skickade till dig som leder dig därifrån direkt till annonserna. Du kan när som helst inaktivera bevakningsmailet - helt gratis och utan krångel.

Kontakta oss

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring hyresbostäder i Luleå är du välkommen att kontakta oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15.

Håll dig uppdaterad på vad som händer i vår verksamhet genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan även följa oss på vår blogg där vi delar med oss av inspiration, information, tips och idéer.

Lycka till med bostadsjakten i Luleå!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA